46059
.
-
#40975 Postolj be többször mert akkor biztosan előbb fognak segíteni!!! ;) :D -
#40974 jah megvan: leszedtem de ezt írja ki:
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
mit tegyek HEEEELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ -
#40973 lájvhoz tudna valaki valami linket? -
Vlala #40972 jó lenne, azt a címet az életben nem jegyzem meg... (tuodm, van Kedvencek is, de hát.)
Ez a versenymazda műkszik valakinél? Most teszem miatta újra a gamet, már amúgy is tisztítani kellett, mert nagyon tele volt mindennel.
Az mit jelent, hogy "multiple packages placed at the same location"? Iélyenkr mi a teendő? Ezt írja az error.logba. -
Dareius #40971 figyi 4568 utána+ invictus.hu és szed le az autó updatét és letölti neked ami kell lol:D
Holnap nem leszek egyáltalán töri témazáró:(
KITÉPEM A HAJAM -
#40970 az ellen nem véd... ^^ -
#40969 megpróbálok nem kilógni a tömegből,
"a peccseket ki milyen sorban rakjam rá?" -
Dareius #40968 Jah arra ( G.O.M.-osra) mert gondolom azzal jár v mi extra vagy nem ?ÉS van valakinek valami Ötlete egy full erős verdára ne válaszolyatok csak csötörtökön mert holnap tanulnom kell:Dlol Jó a az a sok nitró de nem sokkal gyorasbb töle:D -
#40967 jaja... -
#40966 Háááát... Végülis tedd.. :D -
#40965 ECC-t kitegyem a többi közé?? -
#40964 Ami alatt van az mind bejon csak reggelni kell!! -
#40963 Hát öcsém nem apróztad el:P Ennyi N2O-val a holdra katapultálhatsz..... -
zoolee #40962 Basszki hááányszor lett el mondva??? Csak vissza kell ovasni !!! -
#40961 És ami a banner alatt?? -
#40960 Sya all!
Honnan tudok leszedni új kocsikat leszedni ehez a kiru játékhoz?
Ami a bannerban van az nem jön be.
Előre is köszönöm! -
Dareius #40959 A kép gagyi nem fikázni Légyszives segícsetek h ful verdám legyem nekem is lol:D előreis thx -
Dareius #40958 Enyire jototam csak -
#40957 mellik menüre gondolsz? a G.O.M.-osra? -
Dareius #40956 Enyire jototam csak -
Dareius #40955 Ja a phaceket ne mondjátok mind megvan:D -
Dareius #40954 Hi mindenkinek uly vook hogy van ilyen menütök a street legal redline-ban ???
Kezdő vok ebben a játákban segítcsetek please! -
#40953 Mi ez a pangás?? :D -
#40952 -
#40951 mi köze ennek a 3D szemüveghez? -
#40950 csak a faszé resize-ol a photobucket, így nem látszik hogy mennyire éles a kép... :S -
Hehe.. Nagyon belejöttem a festegetésbe csak kellene már valami értelmes autó.. :D -
#40948 ok (meg)győztetek -
#40947 A másik az, hogyha csinálnának ilyet, az a modderek halálát jelentené... :D De amúgy vertexekkel nem lehet túl sok mindent kezdeni, max rá lehetne igazítani, vagy kinyújtani.. ja itt egy kis drift paintjob integra-hoz(most csináltam): http://www.crashday.extra.hu/integradriftPJ.rar
Érdemes meglesni mert nagyon szépen áll rajta, és nem pixeles!! -
#40946 Egyébként egyezek Szilajjal, aki nagyon akar huzigáni annak ott a Max.Én a saját szélesítéseimet eleve ebben "huzigáltam", s már a legtöbb modder vágja annyira a modellezést hogy kreáljon magának egy bodykitet. -
#40945 na nee,
értem mit akartok ezzel, de ez szerintem már hülyeség, SL a versenyzésről szóljon, ne arrol, hogy ki hogy huzigálgatja a kocsijait The Sims 2 módra... -
#40944 de progin belül is meg lehtne oldani...... -
#40943 Hát maxba huzigálhatod a vertexeket... :D -
Gibor #40942 Huuuu... mitörtént itt, 254 üzenet, kicsit sok ahoz hogy elolvassam és amugysincs időm rá :DD -
zoolee #40941 Remélem tetszik !!! -
#40940 legegyszerűbb az lenne hogyha kis pontok lennének kijelölve az alkatrészeknél.pl:a bevágásoknál a szélesítés kezdeténél vagy éppen a lökhárító szélénél.Ezeket a pontokat huzigálhatnád,és ezzel alakítanád a lökhárító formáját.felxelés először nekem is teccet,de télleg nehéz megvalósítani meg hosszab távon csak hátráltatna.Meg esetleg lehetnének apróbb alkatrészek mint pl:kis ledek,fehérindex,légbeömlő és ezeket is rá lehetne rakni a módosított alkatrészekre.Ezzel a megoldással nem is kéne sok spojler(kéne:gyári,valami gyári gti kit,meg mondjuk 5 darab egyedi-ha úgy veszed nem gyártanak 73 kitet egy kocsihoz hanem a más autóra készültet alakítják át.) -
#40939 Ezt én igazán nem értem... De nem viszont azt se igazán tudom hogy a flexelér meg ezek hogy működne... Az valami nagyon bonyolult kódsor lenne, vagy nem tudom... És elég memória igényes.. 3D-s szemüvegnek meg nem tom miköze ehez... -
#40938 Ne haragudjatok de ezzel nemtudok betelni es belinkelem!! :)
-
zoolee #40937 Ehh amit én akarok ahhoz kéne egy ilyen 3d s szem üge vagy mi a fasz !
Sztem az lenne a jó ha lehetne heggeszteni meg flexelni meg minden de ahhoz kell 3d s szemüge ! -
#40936 Golfba 1.8 T is van es azt siman felhuzzak 200 lora ,szerintem 200 lo siman okes!!!
Csak mondjuk nem lenne olyan nyomatekos stb....