Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet megkérdezni hogy honnan lehet leszedni... LOL...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
loool mi az hogy a dc "régi"?😄DD loál! meg hogy nem lehet leszedni sehonnan se. erre nem is lehet mit mondani^^
Jóéjt mindenkinek!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Deltácska. GOM-szerzemény, ha esetleg valaki nem ismerné.
Zolee teljes mértékben igazad van. Nincs fent DC-n a 3D Max. Ohhh hogyan is tévedhettem ekkorát. Én barom aki legalább 5 éve hazsnál DC-t. Mivé lesz a világ. Az öreg DC-n már semmi sincs fent, mert régi.
Amúgy egy jó tanács! Ne az ilyen noname PistikeHub-ja Hub-okba keresgélj. Matrxis,Koli,Tejszinhub,H.W.B Ezek a nagy hub-ok. itt 1000x több az esélyed.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A 3DMAX-ot DC++-ról tudod leszedni!!!
Amúgy nem tudom mit akarsz a 7-el amikor ahoz nincs olyan scx plugin ami jó SL-hez. Inkább az 5-re keress rá, mert akkor megmentesz mindket még több faszságtól.
de kb ilyen válaszokat kapok rá
ja most jut eszembe választ se kepok rá
Pár hónapja még õ is kérdezett marhaságokat és szerintem õ is ki lett osztva 1-2 alkalommal, de nézd meg most. Csinálja a Polskit és nem is akárhogy. Ahogy látom szépen belejött a modellezgetésbe is, mert az a bukócsõ amit csinált igazán tetszetõs és szép munka.
Zolee én nem látom benned azt az elszántságot, hogy nem akarsz láma lenni. Úgy látom, hogy nem teszel semmit annak érdekében, hogy itt téged negy egy hülyegyerek ként kezeljenek. Amíg ezellen nem teszel valamit addig elég oskat fogsz kapni még és nem csak tõlünk a fórumba hanem a való életben is.
Ne több 10 emberen próbálj változtatni hanem magadon.
"Segíts magadon, Isten is megsegít!"
Amúgy meg szerintem hiába tépjük itt a pofánkat, mert majd neked áll feljebb és mindnekit lehordasz majd mindennek meg berakszt 600 kapdbe smile-t. Engem speciel nem érdekel, mert már nagy ívbe teszek rá, hogy mit mondasz rám. Meg most így eszembe jutott az is, hogy úgy se olvasod el ezt a hozzászólást, mert túl hosszú.
Csak ennyit akartam.
RANGOM : ÛBERLÁMA
nerm érdekel
ja és streeter nesze vaze itt vannak a szaros írás jeleid meg a nagy kezdõ betû
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amúgy lehet nem bennem van a probléma hanem te vagy a nagy láma és erre nem jössz rá, sajnos....
Amúgy meg nem nagymenõsködök.....
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Pont neked való.
ÜBERLÁMA rang. CSAK neked 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A szárny kicsit suprás de jó.
És a Hátsószárny:

Ezen a hozzászólásodon csak nevetni tudok 😄DDDDD <#taps>#taps><#taps>#taps>
hol a faszomban van 6X le írva hogy jó az oldal
vissz néztem 3 oldalt és öv 2X volt le írva
nem tom mér engem kell baszogatni
nem tom mér hiszed azt hogy te vagy itt az úr
és nem azér írtam hogy jó az oldal mer moder akarok lenni de ezt már leírtam a
#39738 ban is
ha azt akarod hogy ne mondjam hogy jó az oldalad
akkor ha így jóbb akkor baze
az oldalad egy kalap szar egy kis semmi
ha ezt jobban szereted akkor ennyit errõl és nem fogom többet azt mondani hogy úúúú de fasza oldal hanem mondom azt hogy egy kalap szar lehet hogy nekeg így jobb
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#violent>#violent><#violent>#violent><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
....nem azért mondom de tényleg elég segg szag van<#action>#action><#vigyor3>#vigyor3>
Na mind1.....
Valahol mindenki így kezdi, én sem hittem el, hogy ha a dosba beleírom, hogy turbo, akkor elindul a pascal... Elsõ órán azt sem tudtam, melyik végére kell ülni a gépnek 😊
(On)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amúgy Ger-en találtam, de látom be is békásodott az alsó 3, majd délután felrakom máshova a képeket.