Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Arra meg legfõképp nem, hogy ez nem egészen a 3D Max topic, de tekintsünk el ettõl jelen esetben...
Ilyet megkérdezni hogy honnan lehet leszedni... LOL...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

12346
ecsém, türelmes vagyok, de ez má durvulat. onlí vrájt mód. mikor megkérdezted elõször, hogy hol a pöcsben van max, az utána következõ hsz az én válaszom a kérdésedre... (#39731)

loool mi az hogy a dc "régi"?😄DD loál! meg hogy nem lehet leszedni sehonnan se. erre nem is lehet mit mondani^^

streeter te mit csináltál lancia addon berakása kápp nem nagyoskodok de itt állítólag én vagyok a hóót láma de még nekem is ba jött a lancia

ja csõ

streeter
Na jólvan srácok részemrõl mára ennyi. Inkább elpályázok aludni, mert nem akarom már felbaszni magamat, bár szerintem eddig nagyon higgadt voltam.
Jóéjt mindenkinek!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Ez neked hogya picsába mûködik. Még régebben beraktam, de nem jött elõ sose a save-tõl meg kiakadt a játék. Azóta nem is szórakozok vele pedig jó verda. Meg van egy Stratos is ha jól tudom, de az is hasonlóan szar.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Deltácska. GOM-szerzemény, ha esetleg valaki nem ismerné.

streeter
A DC tény, hogy régi, de annyian vannak fent, hogy bármit meg lehet találni. Beírtam a keresõbe, hogy 3D MAX 5 és 200 file-t kidobott rá. Érdekes módon maga a progi is fent van. Beírtam, hogy 3D MAX és több mint 1000 ezzel kapcsolatos file-t talált.
Zolee teljes mértékben igazad van. Nincs fent DC-n a 3D Max. Ohhh hogyan is tévedhettem ekkorát. Én barom aki legalább 5 éve hazsnál DC-t. Mivé lesz a világ. Az öreg DC-n már semmi sincs fent, mert régi.
Amúgy egy jó tanács! Ne az ilyen noname PistikeHub-ja Hub-okba keresgélj. Matrxis,Koli,Tejszinhub,H.W.B Ezek a nagy hub-ok. itt 1000x több az esélyed.

HiPPoNaX
Tudni kene keresni es tuti meglenne, jo esellyel normalis rls formajaban, nem csak egy halom kicsomagolt filekent

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
Lehet ha nem minden kotekednel minden hozzaszolasodban, de legalabb elfogadhato szintu helyesirasod lenne (sajnos a helyesirasbol egyes betegsegktol eltekintve eleg sok minden lejon....), akkor nagyobb esellyel kapnal ertelmes valaszt mint igy. En se vagyok profi SLR temaban, inkabb szorgosan bujom a FAQt. De hogy ertelmes valaszt is kapj: ha nem akarod megvenni a maxot akkor nezelodj kulonfele filecserelo halozatokon. Lehet lassu, de ha nem akarsz kipengetni sokszazezer penzt erte, akkor talan megeri.

csak 1 baj van gogy a dc++ már olyan régi hogy sehol sincs fenn

streeter
Azért mert kb 20szor el lett ugatva, hogy DC++ csak ugye nem olvasod el azt a választ amit neked írnak, mert feljössz sg-re és látod, hogy húúúú 15hsz van amióta nem voltam itt. A francbe ez túl sok nekem és elolvasod az utolsó 2-3-at és kész. Pedigg ott a válasz csak nem olvasod el.

A 3DMAX-ot DC++-ról tudod leszedni!!!
Amúgy nem tudom mit akarsz a 7-el amikor ahoz nincs olyan scx plugin ami jó SL-hez. Inkább az 5-re keress rá, mert akkor megmentesz mindket még több faszságtól.

azér kérdem honnan a faszból lehet leszedni a 3ds max 7 et

de kb ilyen válaszokat kapok rá

ja most jut eszembe választ se kepok rá

streeter
Amúgy nem akarok személyeskedni, de nyugodtan példát vehetnél Gibor-ról.
Pár hónapja még õ is kérdezett marhaságokat és szerintem õ is ki lett osztva 1-2 alkalommal, de nézd meg most. Csinálja a Polskit és nem is akárhogy. Ahogy látom szépen belejött a modellezgetésbe is, mert az a bukócsõ amit csinált igazán tetszetõs és szép munka.
Zolee én nem látom benned azt az elszántságot, hogy nem akarsz láma lenni. Úgy látom, hogy nem teszel semmit annak érdekében, hogy itt téged negy egy hülyegyerek ként kezeljenek. Amíg ezellen nem teszel valamit addig elég oskat fogsz kapni még és nem csak tõlünk a fórumba hanem a való életben is.
Ne több 10 emberen próbálj változtatni hanem magadon.
"Segíts magadon, Isten is megsegít!"

Amúgy meg szerintem hiába tépjük itt a pofánkat, mert majd neked áll feljebb és mindnekit lehordasz majd mindennek meg berakszt 600 kapdbe smile-t. Engem speciel nem érdekel, mert már nagy ívbe teszek rá, hogy mit mondasz rám. Meg most így eszembe jutott az is, hogy úgy se olvasod el ezt a hozzászólást, mert túl hosszú.
Csak ennyit akartam.

Nekem8 de ha én abba hagyom akkor ujj fenn faszságot ír valaki rólam akkor jönnek a többiek is és akkor mindenki követi a másikat ú ez milyen fasz a másik hülyeségbõl ja mennyire az itt az a baj hogy az egyik kezdi másik csak azé is fojtatja és nekem mind1 ha akarod akkor írd a nevem mellé hogy ûberláma csinálhatsz amit akarsz szarom le most nem igazán érdekel ,hogy

RANGOM : ÛBERLÁMA
nerm érdekel
ja és streeter nesze vaze itt vannak a szaros írás jeleid meg a nagy kezdõ betû

SZilaJMaGGoT
Arra esetleg nem gondoltál hogy te vagy a fasz?? Én nem akarok bántani, se védeni senkit, de az elején is nagyon fasz voltál mikor elkezdtél írogatni ide(ha valamire felhívták a figyelmed egybõl belekötöttél), és streeter eleinte még nem szólt semmit, de te nem tudsz leszokni a hülyeségekrõl. Nem támogatom a gyerekes viselkedést, de az über láma rangot pl én találtam ki, úgyhogy vagy változtatsz magadon vagy megkapod. Nem szeretnélek ennyire megalázni, de kicsit elgondolkodhatnál a dolgokon, és a hsz-om után nem elkezdeni a kötekedést, mert azzal nem fogsz megoldani semmit, csak ha megtanulsz kicsit viselkedni. Ezt csak a te érdekedben mondom, mert az ilyen embereket, nem csak fórumon nem szeretik. A reklámozásról pedig leszokhatnál. Az egy dolog hogy az nézi meg aki akarja, de nem sokan kíváncsiak rá, ráadásul rondítja az oldalt, mert nem reklám oldalnak készült. Ha csinálsz egy igényesebb oldalt, és lesznek rajta, videók, képek, nagyobb számban, és 10 percnél hosszabbak lesznek a videók, akkor még ki is linkeljük neked.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

streeter
Ez lehet mind igaz, de én legalább tudok helyesen írni, mondat elei nagybetûket és mondtat végi írásjeleket valamitn vesszõket használni <#beka2><#beka2>
Amúgy lehet nem bennem van a probléma hanem te vagy a nagy láma és erre nem jössz rá, sajnos....
Amúgy meg nem nagymenõsködök.....

mi a fasz baja van már itt mindenkinek

MikX
Így tuti megkapod azt a rangot, vazz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter neked valami agy betegséged va hogy nam tudsz le állni a hüjeségekkel vagy csak újj fen be vagy baszva de szentem csak szimplán egy kis szar rágó negy pofájú valag vagy aki azzal menõsködik hogy milyen addonokat csinált ide-oda gyökér barom állat

streeter
Amúgy zolee egy rangra még is pályázhatsz az oldalamon.
Pont neked való.
ÜBERLÁMA rang. CSAK neked 😄

hol találok a gamehoz auio cuccokat ???

12346
persze, meg spinner meg mit tom én^^

Lehet hogy lesz...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

KapuBen
király csak így tovább ja és remélem lesz carbon szárny is

LAMBORGHINI THE BEST CAR

12346
ja bocs😄

streeter
Na ez a bukócsõ már sokkal jobb mint az elõzõ.
A szárny kicsit suprás de jó.

streeter
Print Screen gomb varázsai 😄 Azt valamiért nem rakta be. Ezért is azzal csináltam a képet.

12346
hm. hun van a hud?

Folytattam a Polát itt az újjab bukócsõ:

És a Hátsószárny:

😄D

ALIENwoods
jaja 😉

ALIENwoods
nem csak Õ az úr 😄

csm
<#banplz>

BMW 325 iX Rallye Car :)

nem tom, neketek mániátok a szadizás ????

kemszi2
már ez is haladás😄
navess ha akarsz

streeter
Pár "mûvészi" kép 😄

streeter
<#taps><#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ezen a hozzászólásodon csak nevetni tudok 😄DDDDD <#taps><#taps>

nem mind1 ?????

HiPPoNaX
Helyes, most mar legalabb soremelesekkel tagolod a mondandodat 😄

bazze te tök gyp-s vagy vagy csak kitaláltál egy okot hogy baszogass

hol a faszomban van 6X le írva hogy jó az oldal

vissz néztem 3 oldalt és öv 2X volt le írva

nem tom mér engem kell baszogatni
nem tom mér hiszed azt hogy te vagy itt az úr

és nem azér írtam hogy jó az oldal mer moder akarok lenni de ezt már leírtam a
#39738 ban is

ha azt akarod hogy ne mondjam hogy jó az oldalad
akkor ha így jóbb akkor baze

az oldalad egy kalap szar egy kis semmi

ha ezt jobban szereted akkor ennyit errõl és nem fogom többet azt mondani hogy úúúú de fasza oldal hanem mondom azt hogy egy kalap szar lehet hogy nekeg így jobb
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#violent><#violent><#wilting><#wilting>

kemszi2
csak egy tipp.:ha vesszõt,nem is de legalább pontot tehetnél a a válaszodba
....nem azért mondom de tényleg elég segg szag van<#action><#vigyor3>
Neked se jó már semmi 😊 😊 😊

streeter
Jó csak mert kb hatszor írtad eddig hogy király az oldal. És ez már elég seggnyalás szagú.
Na mind1.....

na jó akkor ennyi erõvel streeter azt is mondhatnám hogy egy kalap szar az oldalad de nem mondom ezt mert jó én nem ismerlek és te se engem szóval se moderator se semmi nem akarok lenni akárki oldalán hogy azt mondom hogy milyen jó meg minden hanem akkor megkérdem és van két válasz igen vagy nem ha nem akkor sincs semmi 1 próbát meg ért ha viszont igen akkor azt mondom neki hogy kössz és ennyi ugy hogy ne gondold hogy ezzel azt akarom el érni hogy moderátor legyek bárhol is

(Off)
Valahol mindenki így kezdi, én sem hittem el, hogy ha a dosba beleírom, hogy turbo, akkor elindul a pascal... Elsõ órán azt sem tudtam, melyik végére kell ülni a gépnek 😊
(On)

SZilaJMaGGoT
@Zolee Ha annyira király az oldal akkor írhatnál a fórumba valami értelmeset, és jólenne ha többet írnának a fórumba, úgy mindenki..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

streeter
Jólvan zolee nem kell nyalni a seggemet, hogy milyen király az oldalam. Megnyugodhatsz nem fogsz kapni semmi special rangot. Ahoz nagyon nagyon nagyot kéne alkotnod.

Amúgy Ger-en találtam, de látom be is békásodott az alsó 3, majd délután felrakom máshova a képeket.

12346
jaja bejövõs. viszont itt-ott nem túl kerek?