46059
.
  • SZilaJMaGGoT
    Postolj be többször mert akkor biztosan előbb fognak segíteni!!! ;) :D
  • ALIENwoods
    jah megvan: leszedtem de ezt írja ki:

Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7

mit tegyek HEEEELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ
  • ALIENwoods
    lájvhoz tudna valaki valami linket?
  • Vlala #40972
    jó lenne, azt a címet az életben nem jegyzem meg... (tuodm, van Kedvencek is, de hát.)

Ez a versenymazda műkszik valakinél? Most teszem miatta újra a gamet, már amúgy is tisztítani kellett, mert nagyon tele volt mindennel.

Az mit jelent, hogy "multiple packages placed at the same location"? Iélyenkr mi a teendő? Ezt írja az error.logba.
  • Dareius
    figyi 4568 utána+ invictus.hu és szed le az autó updatét és letölti neked ami kell lol:D

Holnap nem leszek egyáltalán töri témazáró:(

KITÉPEM A HAJAM
  • SZilaJMaGGoT
    az ellen nem véd... ^^
  • ALIENwoods
    megpróbálok nem kilógni a tömegből,

"a peccseket ki milyen sorban rakjam rá?"
  • Dareius
    Jah arra ( G.O.M.-osra) mert gondolom azzal jár v mi extra vagy nem ?ÉS van valakinek valami Ötlete egy full erős verdára ne válaszolyatok csak csötörtökön mert holnap tanulnom kell:Dlol Jó a az a sok nitró de nem sokkal gyorasbb töle:D
  • Ombika
    jaja...
  • SZilaJMaGGoT
    Háááát... Végülis tedd.. :D
  • streeter
    ECC-t kitegyem a többi közé??
  • Ombika
    Ami alatt van az mind bejon csak reggelni kell!!
  • allyouneedisme
    Hát öcsém nem apróztad el:P Ennyi N2O-val a holdra katapultálhatsz.....
  • zoolee
    Basszki hááányszor lett el mondva??? Csak vissza kell ovasni !!!
  • SZilaJMaGGoT
    És ami a banner alatt??
  • SD456
    Sya all!

Honnan tudok leszedni új kocsikat leszedni ehez a kiru játékhoz?
    Ami a bannerban van az nem jön be.

Előre is köszönöm!
  • Dareius
    A kép gagyi nem fikázni Légyszives segícsetek h ful verdám legyem nekem is lol:D előreis thx
  • Dareius
    Enyire jototam csak
  • allyouneedisme
    mellik menüre gondolsz? a G.O.M.-osra?
  • Dareius
    Enyire jototam csak
  • Dareius
    Ja a phaceket ne mondjátok mind megvan:D
  • Dareius
    Hi mindenkinek uly vook hogy van ilyen menütök a street legal redline-ban ???
    Kezdő vok ebben a játákban segítcsetek please!
  • SZilaJMaGGoT
    Mi ez a pangás?? :D
  • SZilaJMaGGoT
  • k8bal
    mi köze ennek a 3D szemüveghez?
  • SZilaJMaGGoT
    csak a faszé resize-ol a photobucket, így nem látszik hogy mennyire éles a kép... :S
  • SZilaJMaGGoT

Hehe.. Nagyon belejöttem a festegetésbe csak kellene már valami értelmes autó.. :D
  • allyouneedisme
    ok (meg)győztetek
  • SZilaJMaGGoT
    A másik az, hogyha csinálnának ilyet, az a modderek halálát jelentené... :D De amúgy vertexekkel nem lehet túl sok mindent kezdeni, max rá lehetne igazítani, vagy kinyújtani.. ja itt egy kis drift paintjob integra-hoz(most csináltam): http://www.crashday.extra.hu/integradriftPJ.rar
    Érdemes meglesni mert nagyon szépen áll rajta, és nem pixeles!!
  • ALIENwoods
    Egyébként egyezek Szilajjal, aki nagyon akar huzigáni annak ott a Max.Én a saját szélesítéseimet eleve ebben "huzigáltam", s már a legtöbb modder vágja annyira a modellezést hogy kreáljon magának egy bodykitet.
  • ALIENwoods
    na nee,
    értem mit akartok ezzel, de ez szerintem már hülyeség, SL a versenyzésről szóljon, ne arrol, hogy ki hogy huzigálgatja a kocsijait The Sims 2 módra...
  • allyouneedisme
    de progin belül is meg lehtne oldani......
  • SZilaJMaGGoT
    Hát maxba huzigálhatod a vertexeket... :D
  • Gibor
    Huuuu... mitörtént itt, 254 üzenet, kicsit sok ahoz hogy elolvassam és amugysincs időm rá :DD
  • zoolee
    Remélem tetszik !!!
  • allyouneedisme
    legegyszerűbb az lenne hogyha kis pontok lennének kijelölve az alkatrészeknél.pl:a bevágásoknál a szélesítés kezdeténél vagy éppen a lökhárító szélénél.Ezeket a pontokat huzigálhatnád,és ezzel alakítanád a lökhárító formáját.felxelés először nekem is teccet,de télleg nehéz megvalósítani meg hosszab távon csak hátráltatna.Meg esetleg lehetnének apróbb alkatrészek mint pl:kis ledek,fehérindex,légbeömlő és ezeket is rá lehetne rakni a módosított alkatrészekre.Ezzel a megoldással nem is kéne sok spojler(kéne:gyári,valami gyári gti kit,meg mondjuk 5 darab egyedi-ha úgy veszed nem gyártanak 73 kitet egy kocsihoz hanem a más autóra készültet alakítják át.)
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt én igazán nem értem... De nem viszont azt se igazán tudom hogy a flexelér meg ezek hogy működne... Az valami nagyon bonyolult kódsor lenne, vagy nem tudom... És elég memória igényes.. 3D-s szemüvegnek meg nem tom miköze ehez...
  • Ombika
    Ne haragudjatok de ezzel nemtudok betelni es belinkelem!! :)

• zoolee
    Ehh amit én akarok ahhoz kéne egy ilyen 3d s szem üge vagy mi a fasz !
    Sztem az lenne a jó ha lehetne heggeszteni meg flexelni meg minden de ahhoz kell 3d s szemüge !
  • Ombika
    Golfba 1.8 T is van es azt siman felhuzzak 200 lora ,szerintem 200 lo siman okes!!!
    Csak mondjuk nem lenne olyan nyomatekos stb....