Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Zolee: A Ladáról annyit, hogy most elég a kocka lada is. AZt is be kéne fejezni.
Gibor: Nekem egyedül a szány nem tetszik. Meg én motorháztetõnél kicsit nagyobb beömlõt tennék meg a gyári 2 kis rácsos "beömlõt" eltüntetném. Esetleg lehetne még a háztetõ két szélére aféle cápa kopoltyú style beömlõk is :D Meg tetszik az a VFTS style :D
Csak így tovább.
Nem ???
most fogom kormánnyal letesztelni az új v8 -as motort, meg a Ferrari 360 -anat <#idiota>#idiota>
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
azt viszont nemtom hogy a san andreas is .dff és .col fájlokat használ-e.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Igaz alapból gta de ha érdekel sztem meg tudod csinálni.

most én leszek a hülyegyerek, mert ennyit foglalkoztam Zoolee -val
tényleg, most nézem, hogy van egy bugmentes Ferrari 360! Juhii
Képeket gomon találtok
A stratos egyébként egy elég kicsi autó.A deltáról nekem hiányzik még pár dolog,így annyira nem tetszik:(
Mit képzelsz magadról? Hogyha nem válaszolnak rögtön, és neked tetszõen, akkor el kell kezdeni ugatni? Eddig csak néztem, hogy a többiek mit írogatnak, de mostmár válaszolok is... Légyszíves, ha nem csinálsz/csináltál semmit, akkor legyél már kussban, kedves "Azzal menõsködik, hogy milyen addonokat csinál" ÚR!
És ezek után azt várod, hogy MINDENKI normálisan kezeljen???
Az ilyenek mint te, rontják el a fórumokat, és késztetik az ilyeneket mint én idegbeteg fórumüzenet írására...
Nyugodtan mehetsz majd pampogni mindenkinek, hogy ez a Streeter, meg a n0rad, meg a többi milyen egy nagy f*szkalap, hogy a szegény kezdõknek nem segít. DE MIKOR AZ A SZEGÉNY KEZDÕ UGYANÚGY KEZDÕ MARAD, és még pofázik is, akkor persze nincs semmi baj, ez is Streeter hibája.
Kezdõ vagyok én is, mégis próbálok úgy viselkedni, mint ha nem lennék az... Ezek szerint nem sok sikerrel.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Tessék Streeter !!!
Így jó ???
NAGY betûvel van írva még a neved is .
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Két fájlt nem talál, feltehetõleg elírás miatt:
az egyik a _phys_RL_quarterpanel_.scx (a Duhen_data\meshes-ben), elég a létezõ ...panel.scx végû fájlról másolatot készíteni _ jellel a végén, a másik a _phys_trunk_.scx, ugyanott, a Duhennél, eljárás ugyanaz.
CSak még nem sok minden van feltöltve
Ez a szócsata ami itt megy a fórumon az meg kezd idegesítõ lenni.Nem lehetne befejezni?Csak mert ez nem a "basztatlak te buzi láma" vagy a "Asszed te vagy itt a nagymenõ" topic hanem a street legal topic.Figyelembe kéne venni.kösz.
Ilyet bazdmeg, leír 3 mondatot full egybe és semmi tagoltság vagy valami. Alapból mindenki másképp álna hozzád ha el tudnák olvasni azt amit írsz vagy amit kérdezel.
Figyelj oda a nyelvtan órákon és vegyél egy Kis Helyesírási Lexikont.
Segítek is neked, hogy felismerd.
Sõt ITT el is olvashatod az egészet.
Azt a bizonyos fleetwoodot még mindig meg szeretném menteni abból a ratyi gta-ból. Addig eljutottam, hogy van max 5 + gta, sl pluginek is. Lesz 7 is, + a tuti kedvéért még LW is:D Hátha kedvet kapok máshoz is.
Aztán a konvertálás mikéntjét még homály fedi. Majd vkit zaklatok ezügyben:D
Pl hogy hogyan fogjak egyáltalán hozzá, hogy mûxik a darabolás (ha kell. bár a gta-s autók is széjjel vannak kapva(?)), textúrázás, meg hogyha megoldódik a festhetõség, akkor pl bizonyos textúrázott részek ne pingálódjanak át stb. Meg aztán még arról sincs fogalmam, hogy lesz ebbõl külön alkatrészekbõl összeálló vmi, amit majd a játékba hányhatok. Vagy az elemeket egyszerûen kölün-külön mentegetem el? Az ezzel kapcsolatos tutorialokat gom-on, ger-en még csak létszám ellenõrzés szintjén nézegettem mondjuk. 1-2-t azér érintõlegesen átfutottam^^ Nem tom mennyire lehetne azok alapján egy komplett kovertálós projektet véghez vinni.