Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allyouneedisme
elõre

hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!

streeter
Aztat mondja meg nekem valaki, hogy a kocka Lada motorházteteje elõre avagy normálisan nyílik-e?

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na kijavítottam a Lanciak rpk-ját. Minda kettõbe volt két _.scx végû file. Kivettem az alsó vonalat és így elvileg jónak kell lennie. ITT megtaláljátok. Szóljatok ha nem mûködne, mert akkor nem az rpk-ba van a hiba.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

OKÉ !!!

streeter
Ezt már megcsinálták egy párszor.Kb minden verzióhoz :D Nekem az volt vele a bajom, hogy akármiylen futómûvel 250 felett ment mindenfele.

Zolee: A Ladáról annyit, hogy most elég a kocka lada is. AZt is be kéne fejezni.

Gibor: Nekem egyedül a szány nem tetszik. Meg én motorháztetõnél kicsit nagyobb beömlõt tennék meg a gyári 2 kis rácsos "beömlõt" eltüntetném. Esetleg lehetne még a háztetõ két szélére aféle cápa kopoltyú style beömlõk is :D Meg tetszik az a VFTS style :D
Csak így tovább.

Csõ jõ a charger ladaladalada!!!!!!!!!

Miko lesz kész a lada? má jó lenne
ALIENwoods

Az utolsó V8-s badge Interceptor :D

(nagy képek igen ;))

ALIENwoods

ALIENwoods
p2p.lap.hu

12346
há ja. sajna túl sok, túl jó modell készül abba hót fölöslegesen.

De maga a modell az jó !!!
Nem ???

12346
mivel ugyanarról a rajzfilm generáló motorról rántottak le még1 bõrt, így ja.

Te n0rad az a HAMMAN 360 -as az hány LE ????

hehe, mintha Zoolee -t kicserélték volna

most fogom kormánnyal letesztelni az új v8 -as motort, meg a Ferrari 360 -anat <#idiota>
KapuBen
remélem lesz rajta olló ajtó

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
ja tök királyak a karbonozott részek

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ÛÛÛÛÛÛÛÛ bocs most nézem hogy not found na ennyit a ladáról.

allyouneedisme
de maga a tunig se rossz,amojan "VFTS Style":D

KapuBen
ez kellet neki nagyon<#idiota>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
überzsír a karbon szárny<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

allyouneedisme
csak a gta-t írta
azt viszont nemtom hogy a san andreas is .dff és .col fájlokat használ-e.

12346
mint látod, ja. meg írta is^^

allyouneedisme
San andreashoz van a lada?

Jó nagyon jó, és a sok tanácsot is megfogadom!

Meglehet, különben nemszámít honnan van csak lehessen megnyitni, Amugy a kocka Lada már készül....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Streeter ezzel tudnál valamit kezdeni érdekel ???

Igaz alapból gta de ha érdekel sztem meg tudod csinálni.

kemszi2
<#guluszem1><#taps>
Amugy a Második tuning:

Kösz ez jól esett...

nahh, szép
most én leszek a hülyegyerek, mert ennyit foglalkoztam Zoolee -val
tényleg, most nézem, hogy van egy bugmentes Ferrari 360! Juhii
Képeket gomon találtok
kemszi2
mármint a stratos-os dolgot úgy értem,hogy igazából elég kicsi.Sorry!
kemszi2
:D egy napig nem vagyok és 49 üzi elég volt mindet végig olvasni.Zoolee már tényleg le állhatnál!Szerintem elérted a célod:ettõl lentebb már nem sülyedhetsz!

A stratos egyébként egy elég kicsi autó.A deltáról nekem hiányzik még pár dolog,így annyira nem tetszik:(
Húzzál már el innen, Zoolee!!!

Mit képzelsz magadról? Hogyha nem válaszolnak rögtön, és neked tetszõen, akkor el kell kezdeni ugatni? Eddig csak néztem, hogy a többiek mit írogatnak, de mostmár válaszolok is... Légyszíves, ha nem csinálsz/csináltál semmit, akkor legyél már kussban, kedves "Azzal menõsködik, hogy milyen addonokat csinál" ÚR!

És ezek után azt várod, hogy MINDENKI normálisan kezeljen???
Az ilyenek mint te, rontják el a fórumokat, és késztetik az ilyeneket mint én idegbeteg fórumüzenet írására...

Nyugodtan mehetsz majd pampogni mindenkinek, hogy ez a Streeter, meg a n0rad, meg a többi milyen egy nagy f*szkalap, hogy a szegény kezdõknek nem segít. DE MIKOR AZ A SZEGÉNY KEZDÕ UGYANÚGY KEZDÕ MARAD, és még pofázik is, akkor persze nincs semmi baj, ez is Streeter hibája.

Kezdõ vagyok én is, mégis próbálok úgy viselkedni, mint ha nem lennék az... Ezek szerint nem sok sikerrel.
csm
már kezdem unni hogy mindig csak a vitáról olvasok. Ha egyszer visszaszólás nélkül elfogadnád a jó tanácsokat többre tartani mindenki, nem egy kis nagypofájú mitugrásznak.

BMW 325 iX Rallye Car :)

allyouneedisme
kérlek ne kezdjétek megint............

Nagyon jó a gép !

Tessék Streeter !!!

Így jó ???

NAGY betûvel van írva még a neved is .

allyouneedisme
tökéletesen mûködik a stratos!kösz a tippet illetve a megoldást!:DSzerintem jól néz ki.Arányos.A verseny lökhárítókkal már nem ijen jó.

streeter
Így a kép alapján pont ideális. Ha jól látom ez egy 19"-os felni és ez nem veszik el a peres gumival se a kocsi alatt. AZ a baj, hogy a játékba a legtöbb kocsi alatt csak a 21"-os felni peres gumival mutat jól.

streeter
Ha tényleg RPK elírás akkor majd este megnézem és átírom.

bodesz
vagy a kerekek nagyok vagy az egész kocsi kicsi...:(amúgy jólenne

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Megbütyköltem a Stratost:

Két fájlt nem talál, feltehetõleg elírás miatt:
az egyik a _phys_RL_quarterpanel_.scx (a Duhen_data\meshes-ben), elég a létezõ ...panel.scx végû fájlról másolatot készíteni _ jellel a végén, a másik a _phys_trunk_.scx, ugyanott, a Duhennél, eljárás ugyanaz.

bocs kihagytam a www-t

Részben elkészült a weboldalam ha valakit érdekelne: hertzui.extra.hu/nuke
CSak még nem sok minden van feltöltve

Ez kemény, Streeter bácsi kiakadt :)

A Stratos nekem is szár, legalábbis kidob egy "nincs alkatrész: Duhen könyvtára\jobb hátsó sárvédõ.scx" féle üzenettel, ezt csak bepakoltam és ott volt a garázsban... De ha a Stratosnak csak ennyi gyíkja van, akkor be lehet csapni a gépet, még próbálkozom vele. Régebben a buggynak is az volt a baja, hogy kellett hozzá az alap Coyot.

allyouneedisme
Torrenten megvan.Keress rá a torrentspy.com-on vagy a torrentz.com-on.Jah BitTorrent kliens szükséges hozzá(BitLord,Azureus,BitComet,stb.)meg a 7-hez kelleni fog a ZModeler is(ha a street legalhoz akarsz készíteni dolgokat)
Ez a szócsata ami itt megy a fórumon az meg kezd idegesítõ lenni.Nem lehetne befejezni?Csak mert ez nem a "basztatlak te buzi láma" vagy a "Asszed te vagy itt a nagymenõ" topic hanem a street legal topic.Figyelembe kéne venni.kösz.

streeter
De basszon meg az ég!! Tanuljál már meg légyszíves írni, mert egyszerûen nem értem mit mondasz. Az a " kápp" szuó az képp akar lenni vagy mi a halál? Meg az isten faszáér van pont, vesszõ meg shuft azon a kurva billentyûzeteden. A faszér nem lehet megtanulni normálisan írni.
Ilyet bazdmeg, leír 3 mondatot full egybe és semmi tagoltság vagy valami. Alapból mindenki másképp álna hozzád ha el tudnák olvasni azt amit írsz vagy amit kérdezel.
Figyelj oda a nyelvtan órákon és vegyél egy Kis Helyesírási Lexikont.
Segítek is neked, hogy felismerd.

Sõt ITT el is olvashatod az egészet.

12346
az nem para, hogy nem max topic. ez még belefér sztem. kapcsolódó témakör per pill:)

12346
Remélem én leszek a köv példa. Igaz még nem kérdeztem faszságokat, de ami késik, nem múlik:D

Azt a bizonyos fleetwoodot még mindig meg szeretném menteni abból a ratyi gta-ból. Addig eljutottam, hogy van max 5 + gta, sl pluginek is. Lesz 7 is, + a tuti kedvéért még LW is:D Hátha kedvet kapok máshoz is.

Aztán a konvertálás mikéntjét még homály fedi. Majd vkit zaklatok ezügyben:D
Pl hogy hogyan fogjak egyáltalán hozzá, hogy mûxik a darabolás (ha kell. bár a gta-s autók is széjjel vannak kapva(?)), textúrázás, meg hogyha megoldódik a festhetõség, akkor pl bizonyos textúrázott részek ne pingálódjanak át stb. Meg aztán még arról sincs fogalmam, hogy lesz ebbõl külön alkatrészekbõl összeálló vmi, amit majd a játékba hányhatok. Vagy az elemeket egyszerûen kölün-külön mentegetem el? Az ezzel kapcsolatos tutorialokat gom-on, ger-en még csak létszám ellenõrzés szintjén nézegettem mondjuk. 1-2-t azér érintõlegesen átfutottam^^ Nem tom mennyire lehetne azok alapján egy komplett kovertálós projektet véghez vinni.