46059
.
-
#41055 a lényeget elfelejtettem:nem pályaautónak szánták,hanem rallyba:) -
#41054 nem rossz az evo 6.Jobban komálom mint az újakat!Ez a lancia kérlek szépen egy ECV2.Prototipus.0-200km/h-ra 10sec alatt ló ki.4hengeres motor+900kg a kocsi.Dióhályban ennyi -
#41053 PEdig 8-as szebb nekem, de subaru megszebb!!!
De dijazom az evo 6osadat amugy!!! -
#41052 hehe... De ez az evo saját rikveszt... :D Az a gond, hogy az az idióta backa is csak azt a szar evo8-ast csinálja... Nekem a 6os kell... :D -
#41051 csinálj pl camarot, az is sportautó:P tudnék kifogástalan (spc) donort is:D -
#41050 Mé ez lancia mi lenne?? -
#41049 evo-ra kíváncsi vagyok mekkora lesz a kereslet.. :DDD Látom itt nem valami népszerű, legalábbis senki nem írta hogy "húúú végre egy evo6-os!!".. :D -
#41048 az sl-hez végülis van két darab lancia is(delta/stratos).Bár a deltával nem igazán vagyok megelégedve,formailag -
#41047 nekem most ez az álmom,de blueprint nincs róla,asszem csak ez az egy darab készült belőle,úgy hogy nem valószinü,hogy fogok vele találkozni bármelyik játékban.Egy ilyen autóért bármilyen szolgáltatást vállalnék:
ez kicsit off volt -
#41046 Annyira rakattantam most dolgokra,hogy mar intezem 3d max-ot stb es nekilatok lesz ami lesz!! -
#41045 Amúgy az evo amin dolgozok, azt focer replace-nek tervezem... :D Aztán ha minden igaz lesz trabant is de annak csak a script részét csinálom majd... :D Evónál is lesz talán pár extra az rpk-ba de attól még a focert cserélem ki... :D -
#41044 Nem amiatt kaptam/szolgaltattam illetonek vmit.../ de BMW fun az igaz!!! -
#41043 Ja nem rosszindulatból mondtam... :D -
#41042 Mert bmw mániás vagy... :D -
#41041 Mert meg nincs kesz csak kaptam VIP-et belole bizonyos okok miatt!! -
SomebodyEra #41040 AZ M5-ös BMW mikor lesz elérhető? Azóta képet láttam róla, de nem igazán volt sehol link! -
#41039 NAja, de írnod kell legalább 10 értelmes üzenetet a Fórumba, hogy le tudj tölteni...
De mindtha ezt is hallottam volna már párszor itt leírva, nade mind1... -
#41038 Vagy meg feltunobb szinnel,mert hihetetlen mennyi noob van!!!! -
#41037 a faq-t kikéne ide tenni. -
#41036 Köszönjük hogy az utolsó 4 percben 4 új hozzászólással gazdagítottad a topicot. Köszi!
#41032,#41033 Hsz mehetett volna egybe is. -
Dareius #41035 Nem a hüly gyereket akarom most itt eljátszani hanem én is leszeretnék tölteni ennyi nem nagyon forumozgatnék ot hanem csak leszedném hogy job legyen a játék mert a másik oldal nem a legjobb és kevés dolog van ott...és az alapautókat is unom.
-
Dareius #41034 Rájöttem
-
Dareius #41033 ÉS csak a segítségedet akartam kérni. -
Dareius #41032 Az az én bajom hogy nem tudok angolul bocs hogy szarakodtam de nem tudom hova kell és az volt az egyetlen ahova irhattam hogy letölthesek de nem tudok
én nem roszat akartam csak balfasz voltam ...
-
#41031 Figy, inkább hagyd, angoltudás kell az oldalhoz... -
Dareius #41030 Az a baj sztmonja hogy irjak v mit magamról megadja de nem tudok irni semmit mert nem hozz be semmit...
-
Dareius #41029 Nem értek semmit Segítsetek légyszives
-
#41028 Asszem téged lazán bannolnak minimum egy hétre ezér a szarér.... Faszér kell ilyen hülye topicokat nyitni... Ott a magyar, mért nem írtál a magyarba?? -
Dareius #41027 Hi nem tok letolteni azt mondja h kell hozzászolás és az hova kell mert szolta hozzálol:D
-
#41026 MAr tobbszor is probaltam es nem jott le nekem sem!! -
#41025 Hát ha kicseréled akkor kezdj új gamet... -
Vlala #41024 Nálad működik? Nekem nem akart, bár nem is találtam a CarMarket.class filet, amit helyettesített volna. -
#41023 THX -
Vlala #41022 Ez a mod mindig 8 (használt), illetve 7 (új) autót tesz a kereskedésbe. -
#41021 Na a bomosnek scripteltem a lampajat de ez milyen pocsolos munka!! -
#41020 Zsir lehet meg nagyobbra kellene,hogy lassak a noob-ok is!! -
Ficok #41019 Hali! Készítettem egy szívósort zmodelerben az i4 es motorokra de a 3ds->scx plugin nem működik mert túl friss a 3dstudiom.
Valaki megtenné, hogy ha elküldöm neki az át konvertálja nekem scx re? A másik. Zm el csináltam a modelt és amikor megnyitottam 3dstudioban hiányzott róla egy cső. Amúgy volkswagen 1.8 gti motor szívósorát csináltam meg.
-
#41018 Nah kicsit átláthatóbbá tettem a topic tetejét. A bannrkép most nem visz sehova mivel nem működik a honlapom. A Többi oldal remélem elég jól látható. -
#41017 hát ja, csak még lámáskodok:P -
#41016 Az a te projected :P