46059
.
  • streeter
    Van akik ilyen nagyon elvakult tunerek és ilyen sok küllős felniket tesznek a kocsik alá. Nekem annyira nem jön be, de azért csináltam egyet. Jah és mindegyik felni 21"-os :D

• SZilaJMaGGoT
    Mivan?? :D
  • KapuBen
    A kockáit is meg kéne festhetőre gyártani:D
  • streeter
    Van kis BMW jel is

• streeter
    Nem de lehet megoldható lesz :D
  • KapuBen
    Festhető felni lesz?
  • streeter
    Elkezdtem fogalkozni a felnikkel. Már van 2 fajta. Egy full króm ezüst meg egy full króm fekete. Lesz még egy teljesen gyári meg még egy nemtom milyen :D

Két kép:

• SZilaJMaGGoT
    A legjobb ha Invictus LIVE!-al frissítesz..
  • SZilaJMaGGoT
    Furball patchet hagyd ki!
  • KraZ
    SLRR_2_1_8-to-2_2_1.exe
    Erre gondoltam.
  • KraZ
    Szevasztok!
    Felraktam az 1.4 1.5 1.6 1.8 és a furball féle R5P patcheket.
    Ezek után felrakhatom a 2.1est? Nem fog fagyni?
  • 12346
    mér nem adsz már egy címet neki? olyan arin kérte:D
  • SZilaJMaGGoT
    Ez igen egyenes és őszinte válasz volt.. :D
  • streeter
    Köszi a lehetőséget, de ezt most kihagyom. Szeretnélek téged megkímélni az esetleges mellékhatásoktól és én se szeretnék sok millió agysejtel kevesebbet az értelmes kérdésektől. Hidd el te jársz a legjobban ha nem tőlem kérsz tanácsot.
    Amúgy GOM-on meg GER-en is vannak tutorialok......
  • ColdFire
    Streeter adhatnál egy pár moddingolós tanácsot msn-en, adj már egy címet!
    A nitróspalack elhelyezéses rajzod megvan Fatboytol, de még azon kivul lenne pár kérdésem:)
  • SZilaJMaGGoT
    Az a focer remake egy szar, az csak evo-sított focer.. Ráadásul backa evo 8-at csinál, nekem az meg nincs ínyemre... :D
  • streeter
    Nagyon érthetsz a kocsikhoz ha ilyen alap elnevezéseket nem vágsz

Amúgy Szilaj van már egy Focer remake meg most Backa gondolom tudod hogy Backa is dolgozik egyen.
  • MikX
    jeez...
    Mirsubishi Lancer Evolution VI

Így mefelel?
  • allyouneedisme
    Kérdés elhangzott?
  • ColdFire
    mi ez a evo6 meg a többi? magyarosan! suzuki, fiat,volsvagen, meg ijen szarok :)
  • Dareius
    Kösz:D Ezt gondoltam lol.
  • ALIENwoods
    lehet nyerni, úgy hogy legyőzöd mindegyiket...
  • kemszi2
    ugyesen!persze hogy meg lehet nyerni.Vigyél magaddal sok alkatrészt a versenyre,hogy tudj cserélni gond esetén.
  • Dareius
    Most jutotam el a nagyversenyig, de azt lehetetlen megnyerni.
    Azt szeretném megkérdezni meglehet e egyáltalán nyerni és hogyan?
  • kemszi2
    hát egy gyenge 600lóerőt raktak bele
  • SZilaJMaGGoT
    Hát azért ez már haladás... Elég volt 2x elmondani... :D
  • 12346
    ne entert használj:D írásjeleket. helyesírásból bukó, de asszem nem is a mi dolgunk okítani^^
  • Dareius
    OK rendben van tagolom a mondataimat.
    Nem tudom miért mondják azt, hogy az első rész jobb.
    most néztem meg nem annyira tetcik.(igy márrendben vagyunk a tagolással?)
  • KapuBen
    Nekem nagyon kell!
    Nagyon jó kis kocsi!
  • SZilaJMaGGoT
    *úgy lehet*
  • SZilaJMaGGoT
    Bazzmeg!!! Tagold má a mondatatidat!! Egyszerűen olvashatatlan... Nem gondoltam hogy egyszer ezt mondom, de úgy kehet zolee-é ehez képest irodalmi szöveg.. Tanulj meg rendesen írni vagy streeter törli a postjaidat... GOM-on meg charger...
  • 12346
    gyáá ne má:C ha be vagy jelentkezve, a lap alján va negy gecinagy fehér izé, ahova írhatsz^^
  • Dareius
    Jó De hogyan irjak oda Mire kéne katintanom mert nekem nincs ott semmi h irhatnék A képért előre is bocs Ennyire béna vok maNézd meg a képed igaz csak 20kb lehet fetölteni csak igy fért felNézd meg please.
    Gondolom már kitéptétek az öszes hajatokat a hülyeségeimen csak forumokban rohadt kezdő vook .
    Néha ne figyejetek rám mert ma tök hülye vok de ebben az egybe segítsetek .
    Előre is kösz.
  • SZilaJMaGGoT
    1. Mi lenne ha tagolnád a mondataidat?? 2. Az ottani magyar részleg az már eleve egy topic, nem kell újat nyitni, írj oda ha akarsz valamit...
  • Dareius
    Nah hagylak titeket a hülyeségeimell lol Amugy már megy adolog csak kevés a pontom . meg az ottani magyar forumra nem merek new topikot csinálni mert megint bekavarok valami szarságot:D
  • Vlala #41060
    Tudom sajna...
  • 12346
    jóó, de ez így nem az igazi megoldás azért.
  • Vlala #41058
    Belenéztem abba a fájlba, de ehez hüle vagyok... Ha csak gyűlik, akkor játékon kívük a save\carrer könyvtárat kell néha üríteni, és begformoney-zni.
  • 12346
    kipróbáztam ezt a teljes létszámos kereskedős okosságot. első körben tetszett, aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha el akarom pattinta a szakadék autót.
    hát az van, amire gondoltam...:/ nem lehet eladni... szal csak gyűlik a szar a garázsban:/ használt autóknál barát lenne, ha csak 7 lenne 8 helyett.
    hómméd megoldható?:)
  • Ombika
    LE?