Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Átirányít oda, és nem tudok bejelentkezni. Ezzel az oldallal minden héten történik valami 😞
PL egy drag monster csak 24000le
monnyuk az 6*v10
jó most biztos jön majd vki az 1000 lovas skyline-al meg ilyenekkel, de inkább hagyjuk..😄
Pedig én nagyon ragaszkodnék a V10-hez!
Csak rájöttem hogy tényleg a realitástól már messze vagyok!
Egyébként amennyit bír az a mtoro amennyit összehoztam, az a valóságban is kivitelezhetõ!
Most azon töröm a a fejem, hogy V10, kislökettérfogat, szívó, és meglátom abból mit tudok kihozni!
Hát errõl ennyit!
Meggyõztetek!
😊)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként, jelenleg a "vas" 12750LE! 😊))
Semmi értelme, mert ha megpadlózom durran a motor és vége! Meg már az elõzõ 6400Le-val is irányíthatatlan volt! most meg végig sem tudok menni a 1Mile-s úton mert képtelenség egyenesben tartani! De valahogy ezt is megoldom
NEKEM EZ KELL!
Abban valaki tud tanácsot adni, hogy a block beállításaniál, a max fordulatot hogyan lehetne 12000 fölé állítani! Tehát úgy hoyg én azon a sávon tudjam szabályozni! Mert ez a max 12000 elég csekély!
A Skyline vad lett<#eljen>#eljen> lehet h én is beteszem a játékba😊
A lowrider építés télleg elég kiforratlan még slben, de jó lenne ha lenne egy két batár amerikai dög 😊 Sting Rayhez sajna nem volt szerencsém, de a többi amerikait ismerem a játékhoz. Kérdés: ha zmodeller-ben megcsinálom a '69es camaro kasztniját h végre úgy nézzen ki mint egy camaro akkor azt vki vissza tudja tenni .scx be? ha érdekelnek valakit: világító lámpás Jeep Cherokee spoilerekkel, igazi autó alapján scriptelt stratos, vagy charger-ré texturázott badge, az írjon ide, az msnm kaki 😞
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
az, hogy melyik hubon van max, ez meg höe kérdés. mivel a hubon lévõ emberek osztják meg. azok meg mászkálnak esetleg össze-vissza.
A képekkel meg a tököm kivan! Mindig elbaszok valamit!
Ezúton kérek elnézést mindenkitõl, hogy így elárasztottam a fórumot!
A kipufogót meg lehet mégis bentebb tolom! Nekem valahogy nem tünt fel, hoyg ennyire kilóg!
De akkor meg nem fog látszani, hoyg Karbon dob van alatta! na midnegy! Majdmeglátom!
THX
Naggyábol rá jöttem hogy kell használni a dc++ -t ,
de azt nem tom hogy lehet keresni mert beírom a keresõbe és nem ír ki semmit.
Ja és melyik hub on találom a 3ds max - ot ????
0-100-ra 0.821
0-200-ra 1.889
a többit meg nem tudom fejbõl,de azok is elég jók
Most nézem, hogy az aksi ottvan az ülés mögött? LOL
tulajdonképpen ez a kipufogó nem is lenne rossz, csak nem szeretem, hogy ennyire kiáll a kasztniból...
De teljesen igazad van, ha neked tetszik, akkor ok...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a kékség kis mértékben fog változni, a csomagtartót azt csak úgy bemaszatoltam!
A dupla kipuf az marad így ahogy van! Ez nekem így tetszik!
De örülök, mert kb úgy kritizáljátok ahogy szeretttem volna!
THX
most meg mégis megnyitja a képeket
Mindegy!
Hangcuccot hogy lehet még betenni?
Én csak eddig jutok el!
iTT a többi
Ime a jelenlegi verdám! Kinek mi a véleménye?
Még messze nincs kész, csak mostmár a többi módosítás sokkal idõigényesebb!