Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
pff mi megy ger-en a gom topikban.. mint a hülyegyerekek.

12346
ja. az lenne a második eredeti új gámám a crc után😊 a többi ilyen occsóé vett régi, vagy vhonnan bugázott^^

SZilaJMaGGoT
Ja olyan amit be is fejeznek rendesen!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Legyen má új street legal! 😄

12346
azok szoktak lenni, ne aggódj😄

Egy nemzetközi fansite-n ilyen bakikat elkövetni... (ezek is büszkék lehetnek magukra <#eplus2>

12346
loál^^

Semmi baj, amúgy is duplán látok <#pias>
Átirányít oda, és nem tudok bejelentkezni. Ezzel az oldallal minden héten történik valami 😞

SZilaJMaGGoT
Singh nem fizettett a hostolásért 😄D Lehtotól tudam..

12346
hopp, sry^^

12346
gommal már megint mi van? vagy már csak a singh****.akármin lehet elérni?

12346
gommal már megint mi van? vagy már csak a singh****.akármin lehet elérni?

kemszi2
1000le-re csak annyit mondok hogy Bugatti Veyron...ill 1001le😄
Errõl lenne szó, lassan kinyírjuk a szimulátorból a realitást 😊

IGEN KIVITELEZHETÕ
PL egy drag monster csak 24000le

monnyuk az 6*v10

szerintem csinálhatna valaki régi Mini-t is.úgyis olyan retro láz van mindenhol,miért ne lehetne itt is?meg nekem a Minik egyébként is személyes kedvenceim közé tartoznak.szerintem ezzel nem vagyok egyedül
12346
nah ger-techen befigyel alien traffic packja és az eclipse. meg vmi drag moci cucc. zsírság lesz az a pack😊 eclipse-nek is örülök, de jöhetne már vmi jó autó😄 gyáh kéne helyet gyártani ennek-annak és belenézni már ebbe a konvertálás témába^^

12346
hát nincs. viszont amit egyszer meglestem 1040akárhány lovas montecarlo-s múvit, hát az juj. az se kéne, de azt azér meglesném közelrõl szívesen, pedig messze nem vagyok tuning buzi^^
jó most biztos jön majd vki az 1000 lovas skyline-al meg ilyenekkel, de inkább hagyjuk..😄

SZilaJMaGGoT
Ezt hogy érted?? Valóságba kivitelezhetõ 16000 lóerõ?? Én kétlem, de ha tévedek javítsatok ki! Amúgy valóságba sincs értelme 1000 lóerõnek, csak egy forma1es autóban aminek nincs is autó alakja, de csak abban válik irányíthatóva...

Kezdek igazat adni nektek!
Pedig én nagyon ragaszkodnék a V10-hez!
Csak rájöttem hogy tényleg a realitástól már messze vagyok!
Egyébként amennyit bír az a mtoro amennyit összehoztam, az a valóságban is kivitelezhetõ!
Most azon töröm a a fejem, hogy V10, kislökettérfogat, szívó, és meglátom abból mit tudok kihozni!
Hát errõl ennyit!
Meggyõztetek!
😊)
kemszi2
én max 1000-1200le -t tartom ,,reálisnak".egy versenyautónál
MikX
Mondjuk egy Drag autónak megépíteni jó, csak már az is annyira nem reális, hogy ilyen 3tized mp alatt gyorsul 100-ra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ALIENwoods
minek a bazinagy lóerõ, mikor a max sebességed 60%-val nem tudsz bevenni egy 90°-s kanyart se? 😄

SZilaJMaGGoT
én értelmetlennek tartom ezeket a 20000 lóerõs cumókat.. Én a 180sx-be belebasztam egy i4-et, csináltam vagy 400 lóerõt, mentem vagy 260-at oszt minek több?!... Fõ a realitás!

kemszi2
Az r/c modellek motorjai pörögnek ennyit😊vagy f1-es
Helikoptert építesz? A 16000 már piros, tehát a szétesési határon túl van, nem?

Hát ö .... a block alapbeállítása 16000RPM! De ha egyszer hozzányúlok, akkor már csak eddig a bizonoys 12000-ig tudom állítani! Na ezen kellene változtatni, hoyg ez a csuszka legalább 16000-ig, de az meg mégjobb lenne ha még tovább, mondjuk 20000-ig menne! Az már megint egy másik dolog, hogy nicns olyan motor ami ennyit pörög! De legalább a program beállítási korlátai kicsit kintébb tolódnának! 😊))
Én ebben nem bírok segíteni,egyébként 12000 fölé lehet húzni?

Igen apróbb igazgatások voltak rajta, meg a már létezõ cuccokból válogattam össze! De ez még csak egy-két napos meló volt! Majd most szerzek végre Photo Shopot, meg 3D Max-ot és hozzáfogok a teljesen egyedi cuccokhoz!
Egyébként, jelenleg a "vas" 12750LE! 😊))
Semmi értelme, mert ha megpadlózom durran a motor és vége! Meg már az elõzõ 6400Le-val is irányíthatatlan volt! most meg végig sem tudok menni a 1Mile-s úton mert képtelenség egyenesben tartani! De valahogy ezt is megoldom
NEKEM EZ KELL!

Abban valaki tud tanácsot adni, hogy a block beállításaniál, a max fordulatot hogyan lehetne 12000 fölé állítani! Tehát úgy hoyg én azon a sávon tudjam szabályozni! Mert ez a max 12000 elég csekély!
ÚJ LETÖLTÉSEK KERÜLTEK FÖL AZ OLDALAMRA: www.hertzui.extra.hu/nuke

Rezs
Sziasztok
A Skyline vad lett<#eljen> lehet h én is beteszem a játékba😊
A lowrider építés télleg elég kiforratlan még slben, de jó lenne ha lenne egy két batár amerikai dög 😊 Sting Rayhez sajna nem volt szerencsém, de a többi amerikait ismerem a játékhoz. Kérdés: ha zmodeller-ben megcsinálom a '69es camaro kasztniját h végre úgy nézzen ki mint egy camaro akkor azt vki vissza tudja tenni .scx be? ha érdekelnek valakit: világító lámpás Jeep Cherokee spoilerekkel, igazi autó alapján scriptelt stratos, vagy charger-ré texturázott badge, az írjon ide, az msnm kaki 😞

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

kemszi2
Vannak olyan hub-ok amelyeken meg kell osztani bizonyos mennyiségü adatot,hogy tudj ott letölteni keresni.Jó magyar hub -ok:koli,elite,wanadoo,h.w.b
HiPPoNaX
itt nezelodj az aktiv mod beallitasaival kapcsolatosan

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

12346
ték^^

12346
én még nem találkoztam ezzel a vassal, szal nem tom milyen alapból, de ahogy kivettem, apróbb rendezgetések voltak csak moci és egyéb ügyben.

Ombika
Ez nem a tied vagy igen?
Vagyis nemlatom mit modositottal rajta az eredetihez kepest?!

12346
szóismétlés rula^^

12346
az hogy nem mûxik a keresés, lehet tûzfal vagy router miatt. ezek beállításait nem vágom, mer egyik sincs^^

az, hogy melyik hubon van max, ez meg höe kérdés. mivel a hubon lévõ emberek osztják meg. azok meg mászkálnak esetleg össze-vissza.

Igen az akksi ott van az ûlés mögött! Ezt azért kellett odatennem, mert a V10-es motor mellé nem igazán fér, meg alapból is ele van préselve a kasztniba! Egyszer gondoltam egyet, hoyg kicserélem és hát egy ideig elvoltam vele, mire megtaláltam! Szóval a gyári helye elég gány!

A képekkel meg a tököm kivan! Mindig elbaszok valamit!
Ezúton kérek elnézést mindenkitõl, hogy így elárasztottam a fórumot!

A kipufogót meg lehet mégis bentebb tolom! Nekem valahogy nem tünt fel, hoyg ennyire kilóg!
De akkor meg nem fog látszani, hoyg Karbon dob van alatta! na midnegy! Majdmeglátom!
THX
OFF
Naggyábol rá jöttem hogy kell használni a dc++ -t ,

de azt nem tom hogy lehet keresni mert beírom a keresõbe és nem ír ki semmit.

Ja és melyik hub on találom a 3ds max - ot ????

Ez az én kis aranyos kám,még nincs kész, de csinálgatom.

0-100-ra 0.821
0-200-ra 1.889
a többit meg nem tudom fejbõl,de azok is elég jók
MikX
Ja, meg tul.képp a képeket be lehetett volna rakni egy hsz be is...
Most nézem, hogy az aksi ottvan az ülés mögött? LOL
tulajdonképpen ez a kipufogó nem is lenne rossz, csak nem szeretem, hogy ennyire kiáll a kasztniból...

De teljesen igazad van, ha neked tetszik, akkor ok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ez még messze nem a végleges állapot!
a kékség kis mértékben fog változni, a csomagtartót azt csak úgy bemaszatoltam!
A dupla kipuf az marad így ahogy van! Ez nekem így tetszik!
De örülök, mert kb úgy kritizáljátok ahogy szeretttem volna!
THX
MikX
szép, csak a dupla kipuff nem áll neki jól szvsz...

ALIENwoods
hát me, tudom, olyan kék...
<#ravasz1><#eljen>

nah faszom
most meg mégis megnyitja a képeket

Mindegy!
Hangcuccot hogy lehet még betenni?
Én csak eddig jutok el!
A F...... stb.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
iTT a többi

KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!
Ime a jelenlegi verdám! Kinek mi a véleménye?
Még messze nincs kész, csak mostmár a többi módosítás sokkal idõigényesebb!