46059
.
-
#41095 Van akik ilyen nagyon elvakult tunerek és ilyen sok küllős felniket tesznek a kocsik alá. Nekem annyira nem jön be, de azért csináltam egyet. Jah és mindegyik felni 21"-os :D
-
#41094 Mivan?? :D -
#41093 A kockáit is meg kéne festhetőre gyártani:D -
#41092 Van kis BMW jel is
-
#41091 Nem de lehet megoldható lesz :D -
#41090 Festhető felni lesz? -
#41089 Elkezdtem fogalkozni a felnikkel. Már van 2 fajta. Egy full króm ezüst meg egy full króm fekete. Lesz még egy teljesen gyári meg még egy nemtom milyen :D
Két kép:
-
#41088 A legjobb ha Invictus LIVE!-al frissítesz.. -
#41087 Furball patchet hagyd ki! -
#41086 SLRR_2_1_8-to-2_2_1.exe
Erre gondoltam. -
#41085 Szevasztok!
Felraktam az 1.4 1.5 1.6 1.8 és a furball féle R5P patcheket.
Ezek után felrakhatom a 2.1est? Nem fog fagyni? -
#41084 mér nem adsz már egy címet neki? olyan arin kérte:D -
#41083 Ez igen egyenes és őszinte válasz volt.. :D -
#41082 Köszi a lehetőséget, de ezt most kihagyom. Szeretnélek téged megkímélni az esetleges mellékhatásoktól és én se szeretnék sok millió agysejtel kevesebbet az értelmes kérdésektől. Hidd el te jársz a legjobban ha nem tőlem kérsz tanácsot.
Amúgy GOM-on meg GER-en is vannak tutorialok...... -
#41081 Streeter adhatnál egy pár moddingolós tanácsot msn-en, adj már egy címet!
A nitróspalack elhelyezéses rajzod megvan Fatboytol, de még azon kivul lenne pár kérdésem:) -
#41080 Az a focer remake egy szar, az csak evo-sított focer.. Ráadásul backa evo 8-at csinál, nekem az meg nincs ínyemre... :D -
#41079 Nagyon érthetsz a kocsikhoz ha ilyen alap elnevezéseket nem vágsz
Amúgy Szilaj van már egy Focer remake meg most Backa gondolom tudod hogy Backa is dolgozik egyen. -
#41078 jeez...
Mirsubishi Lancer Evolution VI
Így mefelel? -
#41077 Kérdés elhangzott?
-
#41076 mi ez a evo6 meg a többi? magyarosan! suzuki, fiat,volsvagen, meg ijen szarok :) -
Dareius #41075 Kösz:D Ezt gondoltam lol. -
#41074 lehet nyerni, úgy hogy legyőzöd mindegyiket... -
#41073 ugyesen!persze hogy meg lehet nyerni.Vigyél magaddal sok alkatrészt a versenyre,hogy tudj cserélni gond esetén. -
Dareius #41072 Most jutotam el a nagyversenyig, de azt lehetetlen megnyerni.
Azt szeretném megkérdezni meglehet e egyáltalán nyerni és hogyan? -
#41071 hát egy gyenge 600lóerőt raktak bele -
#41070 Hát azért ez már haladás... Elég volt 2x elmondani... :D -
#41069 ne entert használj:D írásjeleket. helyesírásból bukó, de asszem nem is a mi dolgunk okítani^^ -
Dareius #41068 OK rendben van tagolom a mondataimat.
Nem tudom miért mondják azt, hogy az első rész jobb.
most néztem meg nem annyira tetcik.(igy márrendben vagyunk a tagolással?) -
#41067 Nekem nagyon kell!
Nagyon jó kis kocsi! -
#41066 *úgy lehet* -
#41065 Bazzmeg!!! Tagold má a mondatatidat!! Egyszerűen olvashatatlan... Nem gondoltam hogy egyszer ezt mondom, de úgy kehet zolee-é ehez képest irodalmi szöveg.. Tanulj meg rendesen írni vagy streeter törli a postjaidat... GOM-on meg charger... -
#41064 gyáá ne má:C ha be vagy jelentkezve, a lap alján va negy gecinagy fehér izé, ahova írhatsz^^ -
Dareius #41063 Jó De hogyan irjak oda Mire kéne katintanom mert nekem nincs ott semmi h irhatnék A képért előre is bocs Ennyire béna vok maNézd meg a képed igaz csak 20kb lehet fetölteni csak igy fért felNézd meg please.
Gondolom már kitéptétek az öszes hajatokat a hülyeségeimen csak forumokban rohadt kezdő vook .
Néha ne figyejetek rám mert ma tök hülye vok de ebben az egybe segítsetek .
Előre is kösz. -
#41062 1. Mi lenne ha tagolnád a mondataidat?? 2. Az ottani magyar részleg az már eleve egy topic, nem kell újat nyitni, írj oda ha akarsz valamit... -
Dareius #41061 Nah hagylak titeket a hülyeségeimell lol Amugy már megy adolog csak kevés a pontom . meg az ottani magyar forumra nem merek new topikot csinálni mert megint bekavarok valami szarságot:D
-
Vlala #41060 Tudom sajna... -
#41059 jóó, de ez így nem az igazi megoldás azért. -
Vlala #41058 Belenéztem abba a fájlba, de ehez hüle vagyok... Ha csak gyűlik, akkor játékon kívük a save\carrer könyvtárat kell néha üríteni, és begformoney-zni. -
#41057 kipróbáztam ezt a teljes létszámos kereskedős okosságot. első körben tetszett, aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha el akarom pattinta a szakadék autót.
hát az van, amire gondoltam...:/ nem lehet eladni... szal csak gyűlik a szar a garázsban:/ használt autóknál barát lenne, ha csak 7 lenne 8 helyett.
hómméd megoldható?:) -
#41056 LE?