Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Jó nyugi nem fogom magamból ontani az 500-600-1000báros turbókat. Csak most kezdtem el próbálgatni a java-k szerkesztgetését. Ez csak egy próba volt.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Streeter szerintem a 15bar-os turbó az egy kicsit tulzás,jó meg minden,de szerintem sok.
Inkább ha több lóertõt akarsz kihozni belõle,hasznéljél komolyabb üzemanyag befecskendezõ rendszert,meg elérni a kihozható legmagasabb kompressziót.
Ha akarnék én is csinálnék 100 baros turbót.
Jójójó akkor kb1400 LE lesz .
nem ?

streeter
De ha kell akkor tudok 100bárosat is :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Az a baj hogy a többi cuccon is húzni kéne mert így is csak 750lóerõ az I4-es motor.

kemszi2
15 bar már nem turbó hanem légágyú,vagy turbina<#vigyor3>.De szerintem jó ötlet.
Ja bocs és kb hány mega ???

Streeter neked mikor pattant ki a fejedbõl , hogy aladába 15 báros turbút raksz????

Na mind 1 .
Aza lényeg hogy hány LE!

képképképképképképképképképképképkép!

Tegyél be légyszi 1-2 képet!

SZilaJMaGGoT
Kábelezés... Hát ez a leg valószínûtlenebb... Bodykitekben bízhatsz! Cabrio, az egy tök új autó kellene legyen, úgy hogy ez streeteren múlik... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Streeter, amit a ladába igazán nyomhatnátok:

-Kábelezés(elektronika)
-Több Body Kit (nem fontos :P)
-Egy Kabrio változat
SZilaJMaGGoT
talán megpróbálhatok valamit... kell egy kép egy original lada felnirõl, felnit még nem próbáltam modellezni, de nem lehet bonyolult...

csm
ha azt akarod ezzel mondani hogy Öcsi meg a többieknek baj van a hátsókerékhajtással, akkor nem tudom mirõl beszélsz mivel ezért LAda-feelin, amit elsõkerekessel nem lehet.

BMW 325 iX Rallye Car :)

streeter
Jah lehet de a játékba nincs 13-as kerék :D Sajnos.

bodesz
a ladákon az alapkerék 13as? :D

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

streeter
Nah emberek meg lehet nyugodni, mert csináltam egy full hátsókerekes váltót. Meg még sznvedtem pár aprósággal :D pl.:15bar-os turbó <#idiota>

Ja 1-2 kissebb baki

12346
"minna hohy bej ven" <-- ez finnül volt? <#nyes>

SZilaJMaGGoT
A bétázást én se tartom jó ötletnek mert akkor félbe marad az egész..

ja persze van 1-2 kiv.

Úgy emlékszem Streeter azt mondta NEM lesz "béta".

Úgyhogy asszem ennyi.

Te normális vagy a lada vagy rwd vagy awd de sohase szimplán elsõ.
Ha figyeled a magyar rally-t akkor is mindenki az Öcsi is meg a többi ledás is minna hohy bej ven a HÁTSÓ kerék hajtással.

MikX
Alakul, aklakul...
Mikor próbálhatjuk ki a "bétát" ? :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Foglalkoztam egy kicsit a kocsi script részével is.

12346
hupsz. a zsír a ladára ment volna^^

12346
zsír:)

braien01: a vajszín nem streetertõl függ^^

Ez a Zsiga ez odabasz.
Már nagyon várom.
Gratulálok,nagyon zsír.<#taps><#taps>
Csak egy kérdés vajszinû lessz belõle,meg köd lámpa,meg néhány kissebb extra??
streeter
Azon majd javítok még.

kemszi2
én csak annyit látok rajta ,,hibát"hogy az ajtók és alsõ panel kicsit kerekebb, mint a hátsó része
streeter
Na a VFTS kit is kicsit megújult. Felekrült a hátsó szélesítés is.

Remélem nem nagy gond, hogy ennyi képet rakok be :D

12346
15 talán kicsit olyan roller fílinger. ezzel a 16os lemezzel meg olyan, mintha krumpliszállító cigánylada lenne:D

passz. lehet ha az elsõ kerék is egyenesen állna, könnyebb lenne a döntés.

Így elsõre arányaiban talán a 15ös nézne ki jól, de ezzel a 16-os lemezfelnivel is betyár.

A Cora parkolós edition meg a klasszikus, elöl széles slickgumi, hátul meg 14-es széjjelfüstölt visli lesz? :)

streeter
Most így megnézve lehet igazad van és átteszem egy 16-osra a gyári felnit.
Döntsétek el!

15"-os felni:

16"-os felni:

streeter
Jah meg megvannak az apró részletek a kasznin. Pl.: hátsó paneleken az 1500 felirat. A csomagtartó ajtón valami orosz szöveg :) Elsõ paneleken az index meg a rácson a Lada embléma.

A kerekek 17colosak :D Azt végülis még meglehet csinálni 16-ra vagy 15-re is.

bodesz
nemnagyok picit a kerekek?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

streeter
Na alakul a molekula. Szerintem egyre jobb a verda. :D
Pár ízelítõ.

Ettõl élethû, az eredeti Zsigán se találták el teljesen :)
Láttam már olyan Ladát, amely négyszínû fehér volt. Az enyémhez is kellettek bontott ajtók, de persze, hogy nem ugyanolyan fehérek, mint a többi kasztnielem :)

12346
ja, sry. olyanom van, csak sose éreztem késztetést, hogy megnézzem^^

MikX
Nekem még mindíg szembetûnik, hogy az ajtókon más egy kicsit... De máshol tényleg nem látni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Hát jah eléggé wip még. Sok munka van azért még vele. Olyan 60%-nál járhat a cucc most :) Gondolkozok pár dolgon még a kocsival kapcsolatban, mert van még egy-két jó ötletem. Csak meg kellene valósítani õket :)

SZilaJMaGGoT
NK47 drift pack...

12346
silviát hol találni?<#wow2> nem láttam eddig.

12346
ja. úgy néz ki. az nem megoldható hogy az ajtók kövessék a sárvédõk szögletes vonalát? vagy még erõsen wip?:)

12346
erre én is kíváncsi vagyok, bár igazából véletlenül se kéne. jó lesz majd lájtos utcai autókázásra:)

streeter
Na és a lényeg.
Nekem úgy tûnik, hogy egyforma lett az összes szín.

van tükrözõdés csak nem nagyon látszik... :D

streeter
Pár kép.

Szerintem egy fasza kép:

Megálltam a verdával és pár perc alatt körbeállt a tömeg.
Úgy tûnik jól sikerült a Silvia :D

Igen. Elrontódott.

kemszi2
Hol lehet ezt igazából megnézni?
streeter
Jaja elég jó ez a kis fiat. Bár nekem alapból nem tetszik úgyhogy lenyen belõle egy akár mi is, de én max csak kipróbálom :D

MikX
mondjuk egy béka :D

Ebbõl még akármi is lehet :)