Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Had kérdezzem meg azt a csomagot ami átszinezi a turbót , meg a befecskendezõket stb honnan tudom letölteni? Streeter oldalán már nincs fenn asszem.
- Complete MRM(©😉 with tutorials and documentation
- New tools for SL modders
- Improved performance (30% boost + special settings for extremely slow machines)
- Fixed AutoSave function
- Fixed Alpha version bugs
- Animated 3D main menu background
- Animated intros in races
- Improved career mode
The download is up but the link is not available yet, i will post here when the link is available, thanks for patience
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ÚÚÚÚ ezt nem ésszre venni...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
BMW 325 iX Rallye Car :)
Sajnos most nem tudok olyan oldalról ahol fent lenne a játék.
Kösz, sokat segítettél
Valaki el tudja mondani nekem, hogy honnan lehet magát a játékot leszedni? A street legalt szedtem le, és az máshogy néz ki... mind1
help me pls! thx
Bazz a vip vagy akkor mért nem szerkeszted a hsz-aidat?? Az még érthetõ ha valaki ne mregisztrál vip-t és úgy csinál 4 hsz-t egymás után, de ez már tolerálhatatlan..
Remélem nem sokára késsz.
Naon tetszik!!!
<#wink>#wink>
Egyszer már kérdeztem hasonlót de letöltöttem a G.O.M os Vipert Bele raktam a RACING blokkot stb. és mikor kiakarom próbálni azt irja ki h tul magas a kompresszio stb.. Benzin levegõ keverék 14:00 , a butykök + 15 ösön vannak ,Lama dugattyu van benn.
Mi a gond ?
Szal azért kérdeztem, nem tudtam h ekkora forma ez az Alienfák
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Amúgy "újjabb"-al mire célzol? Az hogy új vagy is használatlan vagy ilyesmi vagy arra az ujj-ra mivel az orrodat szoktad túni??
LAMBORGHINI THE BEST CAR
az olyan kis pihécske ami például a takarón, a párnán...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor fasza, pedig régóta követem a fejleszetést. akkor kipróbálom.
Van Beta a kocka Ladából 😄 Fent van az oldalamon a letöltések között.
Kellene egy kis segítség....
2.1.8 patch fel megy, utána már a 2.2.1 nem. Azt írja ki, hogy error-7
Találtam olyasmit, hogy 2.1.9, de sehnnan nem tudom lezedni....
Ha valaki segítene, azt megköszönném, mert így nem tok jáccani, mert mindig kilép játék közben a játék...
Köszike