Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Had kérdezzem meg azt a csomagot ami átszinezi a turbót , meg a befecskendezõket stb honnan tudom letölteni? Streeter oldalán már nincs fenn asszem.

Ombika
Today the 2.3.0 Patch will be released in a Beta stage. This is an uncomplete Base patch. To give you an idea of the features on the Base patch...

- Complete MRM(©😉 with tutorials and documentation

- New tools for SL modders

- Improved performance (30% boost + special settings for extremely slow machines)

- Fixed AutoSave function

- Fixed Alpha version bugs

- Animated 3D main menu background

- Animated intros in races

- Improved career mode

The download is up but the link is not available yet, i will post here when the link is available, thanks for patience

SZilaJMaGGoT
De ez unofficial! Raxat készítette, és benne bízok a remake-es álmaim terén is!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kemszi2
ha jól szürtem le dolgokat már az alpha módok között ott van a 2.3patch?
Ombika
http://singh336.sc31.info/index.php

kemszi2
singh-es címen lehet elérni!
streeter
GOM nem is mûködik. Vagy új címe van???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

jaja kössz de milyen modell progivl lehet meg nyitni ???

Ombika
2.3.0 Alpha Patch SLR-he!!! <#worship><#taps><#taps>

Gom-on ajjajj!!!

cars/racers/yourcar_data/MESHES

ÚÚÚÚ ezt nem ésszre venni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Bocsesz nagyon h. kérdés a game mappáján belül hol találom az autók modelljét ????????

csm
ne pattogj már. vannak bizonyos fájlmegosztó progik, onnan szedd le máshonnan nem lehet.

BMW 325 iX Rallye Car :)

· Honnan tudom letölteni a játékot?
Sajnos most nem tudok olyan oldalról ahol fent lenne a játék.

Kösz, sokat segítettél
csm
banner alá nézzetek be néha

www.hertzui.extra.hu/nuke

Helló!
Valaki el tudja mondani nekem, hogy honnan lehet magát a játékot leszedni? A street legalt szedtem le, és az máshogy néz ki... mind1
help me pls! thx
Norbi5
VAlaki tud adni olyan linket ahonnan autókat lehet letölteni?!?!PLS
<#felkialtas>

csm
én egy igen erõteljes humorbombával választoltam a fantasztikusan viccser kérdeésedre.<#vigyor3>

SZilaJMaGGoT
@zolee

Bazz a vip vagy akkor mért nem szerkeszted a hsz-aidat?? Az még érthetõ ha valaki ne mregisztrál vip-t és úgy csinál 4 hsz-t egymás után, de ez már tolerálhatatlan..

Ja és streeter nekem müködik csak hülyültem és gondoltam ga vki még nem tudja akkor itt a lehetõség ,hogy rákérdezzem

40013 GET!

ja és Alienwoods tetszik a "mad max einvagen koncept".
Remélem nem sokára késsz.

Naon tetszik!!!

Te csabush te mit képzelsz megadról ez nem a te tereped és nem is az enyém de ha ilyen gyökér vagy hogy nem veszed a jó poént akkor takarodó.

Egyiknél sem volt szmájli, pedig szerintem mindekettõ végére illett volna. Ez az Adjon Isten - Fogadj Isten kombó, néhányan rá is dupláznak. Szerintem Te se vedd túl komolyan.

Zsír a Lada,csak kár hogy Beta,de az a lényeg hogy megvan.Találtam ajta egy két kissebb hibát,de ez gondolom azértvan mert béta.
<#wink>
kemszi2
remélem nitro tartály lesz!
kemszi2
fasza tartálykocsi😄
Hali!
Egyszer már kérdeztem hasonlót de letöltöttem a G.O.M os Vipert Bele raktam a RACING blokkot stb. és mikor kiakarom próbálni azt irja ki h tul magas a kompresszio stb.. Benzin levegõ keverék 14:00 , a butykök + 15 ösön vannak ,Lama dugattyu van benn.
Mi a gond ?

csabush
Hallod ezen a fórumon, így az egész sg-n van egy két ember aki simán komolyan mondta volna ezt😊

Szal azért kérdeztem, nem tudtam h ekkora forma ez az Alienfák

ALIENwoods
kis Mad Max beütés Einvagen módra:
(a koncept):

és a játékba:

További képek itt

ALIENwoods
<#vigyor3>érzem hgoy van itt egykét idióta aki képes volt válaszolni <#vigyor3>

ALIENwoods
#40002 GET!

streeter
Hehe az enyém volt a 40000. hozzászólás <#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Itt senki se veszi a poént???? Mibe vagytok má? 😄

Amúgy "újjabb"-al mire célzol? Az hogy új vagy is használatlan vagy ilyesmi vagy arra az ujj-ra mivel az orrodat szoktad túni??

KapuBen
Egy régi autómárka aminek a weblapja itt van. A weblapon ugyan már az újjabb típusok vannak de a lada niva is ott van.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

csm
a Lada?
az olyan kis pihécske ami például a takarón, a párnán...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

streeter
Úr Isten te meg ki a fasz vagy, hogy így beugatsz??? Ráadásul ALIENwoods-nak. Látom nem vagy magadnál...

csabush
úristen, ez most poén akart lenni vagy ilyen hülye vagy?

ALIENwoods
mi az a Lada?

csm
LOL.
Akkor fasza, pedig régóta követem a fejleszetést. akkor kipróbálom.

streeter
LOL

Van Beta a kocka Ladából 😄 Fent van az oldalamon a letöltések között.

csm
melyik Lada?

streeter
Szerintem mindenkinek. Miért neked mi nem mûködik rajta???

Kinek mûködik a lada ???

kemszi2
csak türelemmel...néz be minden áldott nap a boltokba ha szerencséd van akkor meg lesz idõvel
De ott az Invictus Live is ha körülnézel meg is találod.

SZilaJMaGGoT
Olvass vissza, mert nem te vagy az elsõ aki ezt kérdezi.. Vagy van még egy lehetõség:

F.A.Q

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség....
2.1.8 patch fel megy, utána már a 2.2.1 nem. Azt írja ki, hogy error-7
Találtam olyasmit, hogy 2.1.9, de sehnnan nem tudom lezedni....
Ha valaki segítene, azt megköszönném, mert így nem tok jáccani, mert mindig kilép játék közben a játék...
Köszike
Yoyoyo
Beraktam egy kocsit a jatekba. mindent ugy csinaltam ahogyan le volt irva... Hogyan tudom jatekon belül hasznalni a kocsit?

streeter