Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi5
Honann lehet autókat tölteni a jatékhoz?

1.A GOM honnan a kurva annyából fogja megtudni,hogy elküldte-e valakinek vagy nem?Annyi eszed van mint egy marék molylepkének!!! <#nevetes1>
2.Mi jogon magyarázol te nekem te veréb geci?
3.Igaza van Holley-nak 6perc alatt el lehet küldeni mindenkinek
Ennyi az egész! <#mf1><#mf1><#mf1><#mf3><#boxer>

SZilaJMaGGoT
Nem értem... Engem soha senki nem említ az oldal kapcsán pedig sokat tettem érte, ott van az oldal banner képében is... Nem várom el hogy istenítsenek, de ha állandóan leírogatja mindenki hogy streeter fasza az oldal, akkor legalalább annyit oda lehetne bökni hogy szilaj fasza lett a külsõ... :/ Na mindegy. A másik:
Zolee! én senkit sem akarok bántani, de nemrégiben te még rosszabbakat mondtál, ráadásul az ilyet fel sem kell venni.. Ja és ha van egy kis eszed a következõ hsz-odban ezt meg sem említed jaj így meg úgy, hanem mint ha meg se történt volna..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nemértem mirefel lettél ideges ... Nagyon sokbol tartana bárkinekis elküldeni egy szar patchet. Kb ugymondtad mitha a sajátod lenne ... nem visszaélni akar vele hanem játszani. Mindenki tisztába van gom faszságával a hülye kommentjeivel belépõs modszerrel. Még egy iylen fos megoldást se basztam de mind1. Sztem streeternek kéne írni egy levelet gomnak hogy kirakhassa. Amugy az oldalad nagyon fasza csak kéne még cucc fel.
csm
nevetséges vagy. csak azért mert a láma kérdéseidre valaki idegesen reagált, attól neked még nem kell osztanod az észt, ráadásul azt hogy "malyd" azt én így szoktam írni: majd.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ja és kb 150 hsz -el ez elõtt le van írva ha valaki letölt a gomról alpha modot és szét küldi mindenkinek akkor banolják!!!

gyp gyp gyp gyp

Basszameg ezt nem hiszem el Streeter sem csicska bassz malyd ha van vki olyan hogy csak úgy odaadja akkor minden labaszás az övé .

Szted van olyan hölye aki malyd elküldi neked azt a 12 15 megát ???

Te normális vagy ???

Ombika
Hat kb en is 49 Hsz-el!!!! <#taps><#hehe><#vigyor2>

Sziasztok!
Valaki nem tudná nekem elküldeni az új patchet msn-en,mert én nagyon messze vagyok a GOM-on az 50 hozzászóláshoz?Légyszíves!

Az az észre vételem igy a neten kersztül már lassan 5 éve hogy netezek , és látszik h neten milyen nagy szája van egyes emberkéknek, de közben a valóság mi?Mer oké hogy felidegesitenek a hülye kérdések de senki nem kötelez h hozzászólj szerintem .
No mind1 .Jó játékot mindenkinek<#email>

streeter
Van beta verzió :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
nah szal ezt én írtam véletlenül az öcsémével... sry:/

bricsi01
utána nem sokkal már megtudtam, thx^^

Ombika
Mikor verethetjuk mar mi is? :D

streeter
Valszeg a világ leggyorsabb Ladája <#nyes><#nyes><#ravasz1><#ravasz1>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
internet

HiPPoNaX
Nem hu de okosnak kell lenni, csak olvasni neha, ez altalanos ervenyu jotanacs, ha forumozol barhol

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

na azért nem kéne lebaszni jó!!
meg nem lehet mindenki olyan okos mint itt egyesek.
Na ezt megmondtad...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Bakker, nemtom megszerezni a 2.3.0 ás peccset, ÁÁÁ miért nem forumozok annyit...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

streeter
Eleve EZT a SZART ami ott van a kurva kibaszott GOM-on az ALPHA modoknál akkor mindent megtudnál. A faszom ki van a sok ilyen láma gecivel, mert nem képes olvasni. Ha ilyen pöcs vagy ne is csodálkozz ha mindenki leugat, megjegyzem JOGOSAN!! ugatnak le.

Ombika
Ritka game,hogy meg ilyenkor is fejlesztenek hozza dolgokat remelem soha nem lesz vege...

SZilaJMaGGoT
<#wilting>

kemszi2
egy kicsit erõltesd meg magad és olvass vissza.ezt beszéljük már elég rég óta
Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan lehet leszedni az új 2.3.0 patchet.
Mert akármit próbálok csinálni sehogyan se sikerül.
SZilaJMaGGoT
ööö azt én nem vettem észre, de lesz hozzá valami performance patch, amitõl gyorsabb lesz a játék, meg valami plusz beállítások extrém lassú gépek esetére..

Ombika
Vmi bug fix is volt ha joltom!!

kemszi2
streeter azt írta hogy 50hsz kell hozzá
SZilaJMaGGoT
botokkal való szórakozás a test pályán. slow motion(ilyen idõ lassítás, közbe nagyon faszául irányítható a kocsi). Azthiszem ez a 2 az ami tényleg nagyon nagy újítás...

Ombika
Mik az igazi nagy ujitasok?

SZilaJMaGGoT
Fasza a patch, csak nekem az amúgy is lassú gépemen még jobban akadt, fõleg a test pályán a botokkkal :D... De slow motion módba faszául irányítható a kocsi meg úgy jó :D...

12346
mennyi az a sok?

Ombika
Hat jah ez a baj ha vkinek megis meglenne majd meseljen!! :)

kemszi2
alpha mod-ok között van.Ode meg sok-sok hosszászólást kell írni a fórumukba!
De a Gom-ról nem lehet letölteni az új patchet.Vagyis nem találom sehol,vagy még nem is lehet?

kemszi2
igaza van Vlala-nak.Ez nem ide való téma:D
én 19 óra alatt vittem végig tiszta uncsi!

Ja és most jut eszembe jól megy a lada a 325 -õs mocival!!!

49 .512- t mentem vele.

Bassz ez már "faszláma"-ság basszameg ott van streeter oldala azt ott van alatta hogy faq aztán g.o.m. és végül GER-Tech .
Ha benézel oda hogy g.o.m. vagy GER-Tech és REGISZTRÁLSZ + ÍRSZ 1 2 ÜZIT A FORUMBA MÁR IS LE LEHET TÖLTENI.
Ha azt a bmw 325i mocit akarod amiben inter cooler meg minden van akkor az fenn van streeter oldalán.

"faszláma" = idézet streeter 1 - 2 nagyobb kiakadásából .
De szenem jó .

itt a link ha nem találnád meg!! >>GER-Tech
>>G.O.M.

Beszélhetnénk inkább a street legalról, kéjemszépen? :)

Na nem azért, a Most Wanted is egy jó játék annak, akinek ez jön be, én csak a sok+1. rókabõrt láttam benne, de ebben már nappal volt.
A flamek helyett kellene inkább a játékról csevegni...

kemszi2
nekem most wanted összesen egy hétig volt fent...egy életre kijátszottam magam vele:D
Ombika
Remelem ennek a folytatasara gondoltal!!!
PAtchot probalta mar vki?

SZilaJMaGGoT
A most wanted topikba má nem nagyon írnak, úgyhogy az má télleg nem trendi.. Várom már a folytatást mer az legalább leköti a <#lama>-kat <#nyes><#nevetes1>

12346
hogy hogy hogy lesz olyan? konkrétan? mer a graf nem lett szebb/jobb. max rifleksön újítás, meg 1-2 textúra csere van gom-ról. ha alien menüjére gondolsz, akkor az valszeg saját kreálmány.

Ombika
De ha megkerdezed meg 99 szer akkor meg el is megyek es fejbe is lolek kurva istenit azt!!! <#boxer><#mf3><#banplz><#banplz><#banplz>

vááá ezt hogy sikerült 3*? hmmm
redline-t honnan lehet letölteni?
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?
Helló!
12346
újabban mé kattannak rá egyre többen az sl-re? a mósztvántid már nem trendie?:D