Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Mi jogon magyarázol te nekem te veréb geci?
3.Igaza van Holley-nak 6perc alatt el lehet küldeni mindenkinek
Ennyi az egész! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Zolee! én senkit sem akarok bántani, de nemrégiben te még rosszabbakat mondtál, ráadásul az ilyet fel sem kell venni.. Ja és ha van egy kis eszed a következõ hsz-odban ezt meg sem említed jaj így meg úgy, hanem mint ha meg se történt volna..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
BMW 325 iX Rallye Car :)
gyp gyp gyp gyp
Szted van olyan hölye aki malyd elküldi neked azt a 12 15 megát ???
Te normális vagy ???
Valaki nem tudná nekem elküldeni az új patchet msn-en,mert én nagyon messze vagyok a GOM-on az 50 hozzászóláshoz?Légyszíves!
No mind1 .Jó játékot mindenkinek<#email>#email>
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
meg nem lehet mindenki olyan okos mint itt egyesek.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mert akármit próbálok csinálni sehogyan se sikerül.
49 .512- t mentem vele.
Ha benézel oda hogy g.o.m. vagy GER-Tech és REGISZTRÁLSZ + ÍRSZ 1 2 ÜZIT A FORUMBA MÁR IS LE LEHET TÖLTENI.
Ha azt a bmw 325i mocit akarod amiben inter cooler meg minden van akkor az fenn van streeter oldalán.
"faszláma" = idézet streeter 1 - 2 nagyobb kiakadásából .
De szenem jó .
itt a link ha nem találnád meg!! >>GER-Tech
>>G.O.M.
A flamek helyett kellene inkább a játékról csevegni...
redline-t honnan lehet letölteni?
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?