Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy érdekes hogy a ROC-ot egy 600 lovas kocsival nyertem meg, az 1000 lvasomat meg simán otthagyták

BMW 325 iX Rallye Car :)

streeter
Ez illik ide is!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Hallod bazz ahellyett, hogy itt rinyálsz már 103120425ször újrarakhattad volna a játékot. Most nem tom mér olyan nagy izé újrarakni.... Max 10 perc az egész. Ha meg kell a save-ed akkor kimásolod a save mappát valahova aztán meg ha fent van a játék akkor visszamásolod.<#wilting>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

csm
még jó hogy legalább a szavak között nyomsz egy spacét 😄DDDDD

BMW 325 iX Rallye Car :)

kemszi2
téged aztán nem lehet a szavadon fogni
KapuBen
mégse légyszíves már valaki privátba átküldöm az msnem azt jöhet nem szeretném újrarakni

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
ja megoldom

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
légyszíves valaki küldje már el nekem az sl mappát

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ALIENwoods
ha ennyire körbeírod soha nem fugunk rájönni hogy mit is akarsz (paradoxin 😊)
nem roncsderbi csak körverseny a tesztpályán, legalábbis annak az elsõ fázisa
a második a *.java fájlokat rakja át játék által használt *.class-ba, ez fõképp a moddereknek van, hogy ne kelljen állandóan újraindítani a játékot ha épp átírtál valami javát...

Figyeljetek már a 2.3.0-as patch-nél a menübe van két új lehetõség az egyikbe roncsderbzni lehet a másik az mit jelent mert sosem lehet rámenni?segítsetek!!

kemszi2
off
az egyik kedvencem.Még 4.sebességi fokoztaban is tud meglepetést okozni😄
12346
off
jajaja olvastam, hogy vadállat lett😊 még nem próbáltam. konkrétan eltûnt a lemez, amire írtam... és azon volt az rfactor, meg az lfs is:@ nem tom hol lehet, de itthon kell lennie.

streeter
Ha letörli a játékot akkor lehet elvesznek. Nem tudom rég töröltem le a játékot 😊 De ha meg marad a svae akkor az igaz, hogy újra telepítéskor meg patchelésnél a save megmarad. De a legtisztább ha kimásolod a save mappát aztán ha újra raktad a játékot akkor vissza másolod.

Te mirõl beszélsz a mentések nem vesznek el .
Legalábbis nekem nem.

kemszi2
most nincs sl-em teknikai okokból
streeter
A save-t kimásolod valahogy hogy meglegyen aztán amikro újra raktad visszamásolod
Ennyi!

KapuBen
akkor nem veszik el a mentés meg minden?
sokkal könnyeb újra befixálni fõleg hogy mostmár az Corvette C6 is megvan

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Rakd újra a játékot!

KapuBen
kemszi át tudnád küldeni az sl mappád?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

kemszi2
sry.az elõzõ maszkának ment!
kemszi2
kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne

ezt mégegyszer ha lehetne<#buck>
KapuBen
valaki átküldené az sl mappáját?
mert christy katalógus rendszere miatt nem tudok motort venni<#shakehead>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

MaSzKa
az elõzõ oldalon ami ladák vannak azok nagyon testszettek fõleg az amin fekete gm acélfelni van olyan van a kadettemen is

kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kemszi2
off
Próbáltad már a wr2-ben a dodge Charger-t?na annak elég szép hangja van!
Hi nem tom de ha jól emlékszem az volt írva ,hogy "new body kit for old cars".
De lehet hogy csak én láttam rosszul.
Egy nagyon aggaszt hogy lehetett a baiern gt3 spoilereket arra a ratyi einvagenre?
Na mind 1 .
De van 1-2 jó dolog pl: a daytona duty ra az ujj cuccok.
Na nem tom remélem a többieknek is tetszik!
Nekem tetszik!!!

12346
kicsomiztam ezt a tuning modot, aztán jól belelestem, miket látni. azt hittem, ezen az a pár ember dolgozott, aztán csináltak vmi jót. erre csak annyi, hogy annak a pár embernek az eddigi munkájából lett összeválogatva. akkor a v8 hang ismételten felejtõs😊 a lolvagent se értem miért van benne, se a félkész 4es golfot stb. azér 1-2 dolgot kidobálva meglesem majd.

kemszi2
van magyar fórum is a gom-on!!!
jah de most tényleg nem valami perfekt az angolom.most akkor mit kell csinálnom ahhoz, hogy ez a mod mûködjön?
Igen Streeter ez biztos jó lehet csak állandóan megszakad a letöltés!

12346
arra a "True v8 sounds" -ra kíváncsi vagyok...😊 eddig egy használható v8 hangot se láttam. nascar 2003-ból lehet egész jót összehozni.

12346
na ez no comment kategória. kazinczy és társai most forgolódnak. asszem nem a nyelvtan könyv írok a parasztok sry. és ez nem nem akarás, meg benézés kérdése. nem megy.

mellesleg ne ezzel próbálj beilleszkedni, hogy oltod a népet és isteníted streetert😛 ez a kérés még egyébként se volt akkora baromság. láttam már nagyobbat is😛

Most eggyet nem értek le kell törölni a gamet és utánna feltelepíteni és ezzel frissíteni ????
vagy felfrissítem 2.2.0- ig és ot ezt???

SZilaJMaGGoT
Slow motinbe próbáltad?? Nagyon coll!! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

engem igen eleve én már bevoltam jelentkezve!!!

Ombika
Eleve be se enged! 😊

Húúú streeter ez naon komoly tetszik!!!

streeter
Az az ALPHA patch hát... multibotba nekem úgy szaggat mint állat. Pedig nekem sincs gyenge gépem. Amúgy semmi újdonság. Amúgy EZT érdemes megnézni.

kemszi2
még ha valmi különleges problémád lenne...de egy ilyen
(nagy az isten állatkertje,csak az a baj, hogy túl alacsony a kerítés)
Norbi5
nem kell mindenkit leoltani mer nem vesz észre valamit!!Bunkók!!,,!,,

Ombika
Fejezzetek mar be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocs a kettõzésért
egy kérdés:érdemes arra az a patch, hogy ölre menõ szópárbajok follyanak érte?
ennyire tuti?
SZilaJMaGGoT
Hát de ha már írsz valahova írhatnál normálisan mer szemet szúr...

egy kérdés:érdemes arra az a patch, hogy ölre menõ szópárbajok follyanak érte?
ennyire tuti?
bakker attól hogy nem akarok úgy írni ahhogy a sok parrrraszt meg írta a sok szar helyesírási szabályban!!!Azé nem kel letolni!!!

Há bassz multkor és ennél sokkal kissebbér lettem letolva .
És a másik szentem a gomosok nem csak a gomra és a get re járnak .
Sztem streeter oldalán is van angol vagy amcsi gyerak!
Szval így lehet meg tudni!

Ombika
Mar megint temanal vagyunk!!!

ALIENwoods
NE DUDÁLJ, NE VILLOGJ
KÜZDJ!

SZilaJMaGGoT
Egyébként ott virít a bannerkép hogy click here, streeter's garage, street legal modz.. Gondokozz kicsiz mielõtt leírsz valamit!!!

SZilaJMaGGoT
úristen... Sztem nem telt el 10 hozzászólás hogy leírta valaki, ráadásul a FAQ mellett ott van 2 SL modder oldal is, + a streeter's garage ami magyar...