46059
.
-
zoolee #41257 Ja most be raktam oda ahhova mondtad és most is azt írja ki hogy amit meg akarok n yitni nam 3ds max file !
Mi a baj !
-
zoolee #41256 Jó van streeter, öv. 3 napja van eg és nincs read me !
Lehetne egy kicsit nyugottabban is ! -
Erneszt #41253 Streetet.Mikor lessz újra üzemképes az oldalad? -
#41252 Nehezen ki lehet találni. Valszeg van mellé read me. Ha nincs akkor igen nagy a valószínűsége hogy a plugins mappába. Mivel ez egy plugin.... -
zoolee #41251 Ja fáradt vagyok és most jöttem a buiból !
Na az a kérdés amit lezedtem a ger-tech - ről SXC import filet a 3ds max hoz azt hova kell rakni ???
PLS segítsetek . -
#41250 Mivan?? Ez teljesen értelmetlen és olvashatatlan... -
zoolee #41249 Ma max 7 ben hova kell tenni a ger - ről lestedett filet ?
Mert Nem tudom hova kell rakni !
segítsetek kösszi . -
#41248 Én alienére szavazok mer én csinálom a bodykiteket!! :D Amúgy alien jólenne ha a textúrákon kicsit javítanál... Vannak még fehér részek.. -
#41247 majd meglátjuk melyikőnké lesz szebb :) -
#41246 Opera!!
Most keszulok leszedni MAx 5-ot, akkor szedhetem ezt,tudom majd piszkalni gamet ugye? -
#41245 Ki nem szarja le backa-t?? Ő is csak GTA-ból konverteli... Meg ehez lesz initial-D bodykit... :P :D Max annyi hátrányosság hogy nem elsz lekapható a sárvédő.. De az nem gond.. Sőt a sárvédőket lehet ő se csinálja meg... -
#41244 Alien azzala az rx7-el mi van? Csak mert szerintem ne kezd egy full újba mert Backa már elég jól áll egy rx7-el és nemsoká ki is fogja adni. -
#41243 @Kapupben: Ennyire nem szereted a nőket?? Ki nem szarja le ha abbahagyod?? :P
@Gibor: NFS-ben baszott jó modellek vannak... Max annyi hogy télleg beltér meg motortér... Amúgy honnan tod hogy nfs-ből van?? : / Lehet hogy a gyerek magától csinálta... -
Gibor #41242 Semmibajom vele, sztemis megfelel mert szépen van megcsinálva csak a tuningot ne vegyék onnan mert az hány*s -
#41241 #41238
és? sztem bőven megfelel. feltéve ha sikerül kreálni normál belteret, mociteret stb:)
szvsz a hozzáfűznivalómból leszűrhető, hogy én is csak találtam:) jó lenne, ha én csinálnám:D én még csak übernoob módban nyomom^^ -
Gibor #41240 Ja tényleg, te készíteted? Énis csinálgatok valamit, de leginkább azzal foglalkozok hogy új autó kereskedést rakok be, de a legnagyobb probléma hogy max5-öm van és az scy pluginem max7-es :( -
#41239 Tök jó a garázs :D -
Gibor #41238 LOL... láttcik rajta hogy MW vagy NFSU2... -
#41237 nem értem miért nem jön be neked
milyen böngészöd van? -
#41236 Help!
Most azt írja ki mikor elakarom indítani hogy:
Distribution version missing. -
#41235 lál ez mi?? 8o
lesz ilyen, vagy csak privát okosítás, vagy mi van? főoldalon a random pikcsőrök közt figyelt.
-
#41234 gyááá de hülye vagyok... sry, nevet nem is figyeltem, csak hogy nem jön be a képe neked. így kapásból összekapcsoltam az infót alien piros x-ével
sry^^ -
#41233 Rájöttem! -
#41232 Jah de ez egyertelmu mivel valasz volt a malter kepere csak 12345 nezte el :D -
Vlala #41231 Accordot a népnek! -
#41230 Ja és légyszíves segítsetek mert akkor ezért fogom a game-et abbahagyni! -
#41229 Lenne egy kérdésem!A "nénis" textúrákat akarom gyárira!Na szóval reinstall.De melyik fájlok kellenek akkor gyárira?Azt tudom hogy amelyikbe néni van!:D -
#41228 Neki a "brutálfüstös" kép nem jön be szerintem :) s arra gondol
-
Vlala #41227 (az is én voltam...) -
#41226 Uff most,hogy mondod mintha mar irta volna vki, sorry a figyelmetlensegemert!!! -
Vlala #41225 Jaj...
Veletek se könnyű :(
Na akkor:
Ha ide kattintasz, kapsz egy szép Impalát. Regisztráció után.
ECC-ék sem pihennek... Most nézem az Accordot.) -
Erneszt #41224 Légyszives valaki mondjon egy linket arra az impalára hogy honnan lehet lecsípni.Előre is nagyon köszönöm!!! -
Vlala #41223 Igen! Fenn, a bannerben van egy ECC team link, onnan szedhető le, néhány klasszikus amerikai vas társaságában.
Gibor: Gratulálok a 125p felnikhez, igazán jól mutat a játékban! -
#41222 Ez letoltheto vhonnet? -
#41221 Whaaaaaaaa vakon vagyok nem ertem ,ne haragudj... -
#41220 Mien autók vannak amibe a Turbotechnic V8 motort be lehetne tenni?
nekem csak a mustang 68 ba rakja be
meg van valami más weboldal ahonnan lehet letölteni modokat? a fenti 3-on kivül? -
#41219 szted? nézd meg a piros x linkjét, aztán megtod^^ -
#41218 De ennek mi koze a malter kepehez? -
juve1127 #41217 hy. mi annak a patchnak a neve amellyel bármilyen autóba lehet rakni V8-as motort? -
#41216 nekem se. de ha csak ezt lövöd be, akkor itt vannak a képek.
a "StreetLegal_Redline 2006-04-11 21-48-07-25.jpg"-t lesd.