Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy érdekes hogy a ROC-ot egy 600 lovas kocsival nyertem meg, az 1000 lvasomat meg simán otthagyták
BMW 325 iX Rallye Car :)

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
LAMBORGHINI THE BEST CAR
nem roncsderbi csak körverseny a tesztpályán, legalábbis annak az elsõ fázisa
a második a *.java fájlokat rakja át játék által használt *.class-ba, ez fõképp a moddereknek van, hogy ne kelljen állandóan újraindítani a játékot ha épp átírtál valami javát...
jajaja olvastam, hogy vadállat lett😊 még nem próbáltam. konkrétan eltûnt a lemez, amire írtam... és azon volt az rfactor, meg az lfs is:@ nem tom hol lehet, de itthon kell lennie.
Legalábbis nekem nem.
Ennyi!
sokkal könnyeb újra befixálni fõleg hogy mostmár az Corvette C6 is megvan
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ezt mégegyszer ha lehetne<#buck>#buck>
mert christy katalógus rendszere miatt nem tudok motort venni<#shakehead>#shakehead>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
De lehet hogy csak én láttam rosszul.
Egy nagyon aggaszt hogy lehetett a baiern gt3 spoilereket arra a ratyi einvagenre?
Na mind 1 .
De van 1-2 jó dolog pl: a daytona duty ra az ujj cuccok.
Na nem tom remélem a többieknek is tetszik!
Nekem tetszik!!!
mellesleg ne ezzel próbálj beilleszkedni, hogy oltod a népet és isteníted streetert😛 ez a kérés még egyébként se volt akkora baromság. láttam már nagyobbat is😛
vagy felfrissítem 2.2.0- ig és ot ezt???
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
(nagy az isten állatkertje,csak az a baj, hogy túl alacsony a kerítés)
ennyire tuti?
ennyire tuti?
És a másik szentem a gomosok nem csak a gomra és a get re járnak .
Sztem streeter oldalán is van angol vagy amcsi gyerak!
Szval így lehet meg tudni!