46059
.
-
#41303 és ez mitől olyan geciszép? -
#41302 Nyugi egyszer úgyis megcsinálom... :D -
#41301 Örökre, mert nem fogom megcsinálni. Elegem van belőle. Eddig minden oldalam működött max 1-2 hétig aztán mindig valami cink volt vele. Mostmár elegem van.
Ladához meg itt a link. -
Erneszt #41300 Meddig lessz még rossz? -
zoolee #41299 JA, DE MOSZ ROSSZ STREETER OLDALA, ÚGY HOGY VÁRJ !
-
#41298 Van lada a játékhoz? mert a 29. oldalon már volt egy kép róla -
#41297 Az nincs kész... -
Erneszt #41296 Halli KapuBen,azt a H2 -es Hummert honnan szedted???
Adj rá légyszives egy linket hogy honnan lehet leszedni.
Előre is nagyon KŐSZI!!! -
#41295 Há intercoolert nem ügy csinálni, ha nem tud modellezni akkor szedhet másik kocsiról is... -
Gibor #41294 Kár hogy nincs hozzá intercooler mert igy kicsit porszívos. -
Erneszt #41293 Egy szép kis 350Z!!! -
#41292 Nekem fennt vagy a partnereim kozott csak en neked Jack neven!! -
#41291 van egy mostani munkám, fiat tipo. néhány napja kezdtem, szóval nem kell véleményezni, kérdezem, hogy valakit érdekel-e sl-be megcsinálni. mert megcsinálom a modellt, de berakni valószínűleg nem lesz időm (érettségi). ha valakit érdekel, majd konzultálunk!
-
#41290 Írtam hogy bocs bazzmeg :P -
#41289 Hülye állat kicsikét erős nemde?Te csillagos pöcs!!!!!!!!!!!!! -
#41288 Akkor csak a BMW fixált változatával kell felülirni az eredetit és jó lesz? -
Vlala #41287 Van fixált BMW, az eredetin én is nagyot néztem, amikor még a kereskedőnél sem maradt a kerekén, ott is pattogott összevissza... (repülőnek kellett volna beszámíttatnom, kaptam volna érte csomó pénzt - kár, hogy ezt nem támogatja a játék :) ) -
#41286 Hülye állat! Ilyennel nem szabad viccelni! Annak a linknek bizony mi is örülnénk.. Kicsit jobban is szét nézhetnél.. :P(azé bocsa a jelzőér de ez kicsit lámaság) -
#41285 Hali!Lécci adjatok már 1 1inket RAXAT Patch-hez köcce -
#41284 majd visszaküldöd a BMW-t kicsit nézek rajta 1-2 dolgot :), mi is az MSN címed? -
#41283 nem tudna valaki abban segiteni hogy én feltettem a BMW 2002 turbo-t és mikor elkezdem szerelni akkor a garázsban elkezd összevissza repkedni!és nem lehet leállitani! valaki segitsen!PLS -
#41282 Hehe.. Én 13 éves korom óta mondhatni aktívan iszok.. Nekem ez a buli.. :D Szal 2 éve... -
#41281 PEdig te irtad anno bmw telepitojebe,hogy einvagent (GTK) tipusut vegyek es azt irjam az de vhogy sose sikerul!
Ha atirom einvagen.rpk,mint ahogy te irtad Kunulu.rpk-ra, aszem igy irtad es a fenntmarado tobbi betut ponttal helyettesitem, az ugy jo nemde?
Jah es megvmi amikor kimentem az autom csak 1 kiterjesztes nelkuli fajl keletkezik es nincs olyan ,hogy gtk1,gtk2 stb....11-ig!!?
Huh, remelem erthetoen irtam le! -
n0rad #41280 off
Hehe, 12-13 évesen buli? És minek vagy amúgy a 18-25 között az SG fórumon? :P
on :)
Nem tudjátok, Gniazdo nem publikálta még a befejezetlen SLRR -es cuccait? -
#41279 Kösz!!! -
#41278 hehe... Régen én is csináltam ilyen baromságokat... Majd te is kinőssz belőle egyszer.. ^^ De nem rossz.. :) -
#41277 hehe... Régen én is csináltam ilyen baromságokat... Majd te is kinőssz belőle egyszer.. ^^ De nem rossz.. :) -
#41276 na ez hogy tetszik?
[img=http://img51.imageshack.us/img51/9878/v83jv.th.jpg] -
#41275 Nem akarok mer az még erősen wip... :D -
#41274 Nah veszekedések nélkül nem is él a topic?? Valami értelmeset írjatok már :D
Vagy valaki rakjon be valamit a verdájáról amin dolgozik. -
#41273 fontos, hogy a berakni kívánt kocsi motorja megegyezzen a felül írt kocsi motor igényével, szal pl. Einvagen-t nem írhatsz Nonus-t, I4-s-re I6-st.
HA olyan a kocsi akkor hasonló motorút kell alapnak használni -
#41271 Alien anno irta,hogy ha be akarok rakni 1 auto, akkor mentsek ki pl einvagen GTK-t!
Na most ezt a kiterjesztes nelkuli autot hexa editorral megnyitottam es einvagen.rpk-t a vegen atirtam lobaszo.rpk-ra, majd elmentettem es mikor load car-nal be akarom tolteni,akkor hibauzenettel kilep!!
De mar minden verziot kiprobaltam es semmi!! :(
Uzi:
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.parts.Part:createFromFile (line:117)
java.game.Vehicle:load (line:418)
java.game.MainMenuDialog:osdCommand (line:297)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)
-
zoolee #41270 de ha növeled akkor nagyobb lessz mivel kissebb fordulat számon nagyobb forgató nyomatékot ad le ! Az rc autókném is pedíg ott milikröl van szó !
Nekem ami rc verdám van akkak mos 2,5 LE a teljesítménye de azon van egy átalakított fő tengely ! -
#41268 lemaradtam a partyról:( -
#41267 Na ezz az kösz a takarítást! ;) :D -
#41266 Jó abba lehetne hagyni ezt a vitát. Fölösleges, mert úgy is tölrlöm azokat a hsz-eket. Nem kell háborogni, mert törlöm itt a bazdmegeléseket meg hasonló. Nem kell teleszemetelni a topicot. Rendezzétek le privátba a dolgot vagy személyesen.
ENNYI! -
#41265 jólvan na csak kérdeztem nem kell mindjárt a fejemet BOCS!!!! -
#41260 Detto... Ezért kezdtem el inkább én is csinálni valamit.. Nameg aztán várakozok a RAXAT féle patchre... -
Vlala #41259 Passz, de ne ijedj meg a regisztrációtól. Azzal feltárul előtted a SLRR tuning Mekkája, onnantól csak arra vigyázz, nehogy úgy járj, mint én: már nem is játszom, csak teszek bele új autót, megnézem, aztán jöhet a következő... -
#41258 Ne zavarjon hogy importer csak zmodelerhez van és maxhoz csak exporter van... Egyébként modellezéssel kapcsolatos kérdéseidet a 3ds max topikba rakd fel!