Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A statikus kompresszió (sûrítési viszony) túl nagy a motorban, valószínûleg szétvetné a blokkot az elsõ pár motorfordulat, már ha eljutna odáig.
Próbáld kicserélni a hajtókarokat, dugattyúkat, a forgattyústengelyt, esetleg próbáld meg állítani a benzin-levegõ keverék arányát. Néha az is elég.
THE STATIC COMPRESSION IS TOO HIGH IN THE ENGINE. NOT MORE THAN 21.7:1 IS ALLOWED!
Ekkor mit kell tennem???? HELP ME
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Baggu: valószínûleg feltettél egy autót, amely a hibás rpk file miatt rossz helyen keres egy alkatrészt.
Könnyebb megoldás: tedd fel a Ninja-t, megtalálod Streternél.
Nehezebb megoldás: Próbáld megkeresni, melyik autó a ludas, és a) ne tedd bele a játékba, b) írd át az -rpk-ját. 😊
Aztán elhelyezed .+ Még 1-2 dolog de vannak toturial -ok.
Nézd meg õket.
Azt szeretném kérdezni hogy vmi miatt állandóan kifagy a game.
És ezt irja ki:FATAL!Missing mesh file!
Cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_left.scx
Ez mit takar?Mert a cars\racers mappámban nincs is ilyen Ninja nevezetü.
Egy hülyeség van a játékban hogy ha felrakok mondjuk 8 autot abból állandóan 2-3 látok 😞
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerintem Alienwoods, csinálhatnál pár spéci lökhárítót tüskékkel, hatalmas acélcuccokkal, inkább Carmageddonhoz közelítsen a game 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Na mind1 szép.
Na mind1 az a lényeg ,hogy lesz .
Kösz streeter.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Elcsesztem a gémet úgyhogy újra kellett raknom de a ladám alváza el van csúszva
a spoiler a levegõben lebeg és a motorháztetõ is a rossz irányba nyílik tehát a verda lélekben még Focer mit tudok tenni h a ladám újfent 100%-os állapotban égethesse xarrá gumiait???<#help>#help>
ha igen remélem tudsz vele valamit csinálni !:nézd meg
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ááááááááááááááááááá!<#wilting>#wilting>
Na az a lényeg, hogy negyon jó a verdád ALIENwoods!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
egy sokkal nagyobb nevû õshöz térek vissza név szerint Interstate '76, pár kép hogy milyen egy igazi akció/autós játék:
számomra még máig is ez az autós játékok, alapja
az hátul jó lenne sugármeghajtónak aztán benitrózik és elhúzza a csíkot😄
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR