46059
.
-
#45647 Az engine pack nem azt jelentené, hogy nemszerelgethetsz alkatrészenként, max nemkell kiklikkelni a blokkot az autóból, és nemkell beklikkelni... Ez se egy olyan értelmes dolog, max elcseszhetsz egy kis időt a legózással... VISZONT, sl-ben alapból nem igazán voltak igazi beállítási lehetőségek(talán a váltót leszámítva), és ez a sima alkatrészpakolgatás így értelmét veszti... Hidd el elég kihívás lenne az is ha lenne a egy lista a motor alkatrészeivel vagy 100 alkatrésszel, és azokat megfelelően cserélgetni, és finomhangolni!... Szal persze jól néz ki ez a pakolászás, de szerintem egy idő után unalmas, és fölösleges is... :/ -
#45646 szerintem is fontos... a kis vér istvánok meg használják az engine packot aztán cső :D -
#45645 Szerintem meg nem!!!!!!!!!! -
#45644 Sztem kurvára nemfontos a vizuális része, sok fölösleges object... Elég ha a fizikába beleszámítanak ezek... -
#45643 Egyszerű... Lennének előre összerakott packettek, max ha értesz hozzá behangolhatod jobban a verdát... -
#45642 a bloodsteve-eknek az autós játék az NFS-nél indul,és ott is ér véget...:SS -
#45641 ja mert a kis vérpisti magyarul sem tudna összerakni 1 motort ha lennének alkatrészek nemhogy angolul... -
#45640 MEg tobbet varsz, mikozben SLR ota meg ennyit se tesznek bele egyik gameba se,mert a sok balfasz nemtud vele mit kezdeni, loll! :)
Tulsagosan reteg jatek es nem fizetik meg,ezert nem lesz meg1 ilyen game! :( -
#45639 szerelés része a legjobb :D de sztem lehetne 1 kicsit komplexebb -
#45638 HAt pont ez vonzotta a tomeget, aki ilyennel jatszot, h o szerelhette!! En ezt nem hagynam ki belole! :( -
#45637 de ez a beállítás téma is érdekes.mivel sokaknak még az sok,hogyha annyi van megadva,a váltónál pl: low speed,normal,meg high speed.ezt úgy lenne jó megvalósítani ha lenne 1 egyszerűsített,meg egy összetettebb nézet azoknak akik szeretnek molyolni vele. -
#45636 kezdhetsz is hozzá :P én leszek az első aki megveszi a játékod -
#45635 Nembiztos... Egyébként nekem nemlenne fontos, hogy vizuálisan lássuk a szerelgetést, bőven jólenne az ha alkatrészenként cserélgethetnénk a motor(nameg futómű etc.) részeit mondjuk egy listából, + állítgathatnánk... Simán atomzsilet lenne a multiba, hogy felraksz a gépedre egy bodykitet+festést, de azzal lófaszt se érsz, sőt még a legfullosabb alkatrészekkel se, mert akkor még a beállításaid is számítanak... Mint pl. LFS-be... sok múlik egy jó setupon... Az singleplayerbe pedig előre megírt setupokkal lenne egy jó AI... -
#45634 a jó öreg sl3 gondolat:)bizony nagyon jó volna...még ha lenne is 1 akkor is szerintem stage1-2-3 tuningolási sémát kapná mint a crc,ptazzal már nem lenne az igazi -
#45633 Lehet ,h kioregedett, de mai napig etalon es nincs is hozza hasonlo PT 1 uncsi szamomra, arcadeos t..i! :( -
#45632 Jah az a gamestar-os interjú... Hát nemtom mi lesz belőle, de egy komolyabb mod support nemártana... :/ De jólenne ha egy új street legal jönne... :D -
#45631 én arra a single player játékra leszek kíváncsi(mármmint ha lesz),amit az egyik videóban említettek az invictusnál -
#45630 Nah meg PT nem is élvezhető igazán zseton nélkül... -
#45629 2.3.1-nek örülhetünk ha idén elkészül... Raxat olyanokat is beszélt, hogy 2010-re is kitolódhat... :/ Nemtudom ti hogy vagytok vele, de mára már egy rakás szar a game... Persze jó móka lenne meg minden, de kurva régi... Lassan a CRC-s engine is teljesen elavul, és kurva nagy korlátokba ütközik vele az ember... Nekem se a csillivilli kéne, hanem egy olyan street racing game amibe viszonylag elfogadható fizika van és jó multi... De ez csak álom... Project torque is nagyon árkádosodik hiába van benne az a bizonyos "sim" mód... -
#45628 de mondjuk ha vissza gondolsz a 2.3.0le is sok hiba üzenetet dobott.legalább is nállam -
#45627 Nem hinnem hisz nem 1 perces video volt rola, igaz lehet vagva volt! :) Bar ketlem,h ennyire osszetudta volna olozni! :) -
#45626 de lehet hogy 5 percenként dobott 1 kékhalált tőle a gép -
#45625 Pedig mar 1 evvel ezelott is volt bemutato video, tehat mukodott a patch! :( -
#45624 a gom-on néztem.elég sok témát kidobott 2.3.1-es "szóra" a kereső.ott találtam az egyikben ezt a álvaszt -
#45623 No igen, de forumba se volt semmi se? Nem is tudom,h o honlapjuk el e meg? -
#45622 fene se tudja :I continue the work, i just got very little free time, i have to sleep for only 2 hours just to make a very slight progress on patch so you may imagine how much other work i got here. ezt írta Raxxat 2008 novemberében -
#45621 Nemtudjatok , h a 2.3.1 projekttel milett? -
#45620 itt találsz -
#45619 Hello
Ebben a videóbanOlyan autót mutat be ami : Kardántengely van az autóba ,meg hogytok betteni olyan Feltöltőt Meg Hangfalak vannak benne Meg , IC (InterColer(hűtő) van az autóba..
NA énis szeretnék ilyeneket és Hogy honnan tok leszedni ilyet meg hogykell berakni.?? (2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> 2.1.8 - to - 2.2.1 -> 2.3.0 ezek a Patch ek vannak berakva)
Előre is kösz (Megnéztem a Fenti LINK-eket de csak 1 jött be)
-
#45618 itt az én kis csodám,egy Chevy Camaro SS meg egy kis tuning :P
a motor az egy Lama Performance V12 stock,de a váltó,meg a turbófeltöltő az a racingből van kivéve!!
-
#45617 cső srácok! Még most se tudtok valami megoldást arra hogy a játék ne indítsa újra a gépet egyfolytában? Régebben működött az hogy a kompatibilitását átállítottam windows2000-re de most már ez se működik.
(főleg mikor hangeffekt jön be vagy menüt váltok) -
hokika #45616 milyen patch-et használtok?
64biten hogy oldottad meg a 230LE-t?
-
hokika #45615 basszus akkor nálam mi lehet baj ?
Nekem is 64es vistám van,XP-n ment!
lehet hogy live-on kellene patchelnem? -
trialkornel #45614 Nem rossz játék. Csak van benne valahol asszem 1 hiba ezért nem tudtam benne tovább menni. -
#45613 Jaj a Második kép nemaz Bocs -
#45612 Monster Garage VALAKI TUD VALAMI ERRŐL A GAME RŐL??
-
#45611 Nekem megy VISTA n !!
"Hasta La Vista Baby" -
#45610 Nalam gond nelkul 64 bitesen! -
#45609 ja -
hokika #45608 hy
csak nekem nem megy vistán?