46059
.
-
idt103 #41343 negykerek.fw.hu
Ha bármilyen autós jellegű kérdés merül fel bennetek, írjatok az [email protected] és rövid időn belül a honlapon választ kaptok! Legyen az tecnikai, jogi, kereskedelmi, történelmi! Tuning, verseny vagy autci használat!
Az oldal a kérédsekre adott válaszokra épül! Most indult és jelenleg még szinte teljesen üres! Kérdezzetek hoyg tudjak válaszolni és hogy legyen egy jó autós oldal! :))) -
#41342 Hát nem tudod.. Én vágom, hogy mire gondolsz de van rendes beszélgetési lehetőség ugyanolyan mint a cam csak beszélgetés... -
zoolee #41341 Todom ! de ahhoz kell gombot nyomni !asszem !
-
#41340 De nem azt mondom... wáááá.. Az csak plus lehetőség ami nincs a simába.. De van benne rendes hang beszélgetés is... -
Vlala #41339 Nagyon über! "sufni tuning" felszereltség :) -
zoolee #41338 Ja csak ott gombot kell nyomni ami + munka ! -
#41337 msn-be is van hang... :P -
#41336 , javaslom mindenkinek hogy szervázza be a Skype-t ha van mikrofonja, mert ezentúl csak hangban fogok segíteni SLR:R kapcsán :P, legalábbis úgy mindkettőnknek kényelmesebb -
Gibor #41335 Na hi all.ALIENwoods-nak NAGY KÖSZÖNETTEL sikerált megcsinálni a polskit festhetővé, már csak scriptelések vannak hátra addigis ittvan egykét kép:
Meg még sajna nem lehet matricázni akárhogyis probálkoztam. -
#41334 Na majd csinálok én is egy fixet... :D -
#41333 Az attól is függ hogy laci a javított toldatokat/lökhárátítót használta e... -
zoolee #41332 Kössz !
Ja most jut eszembe!!! Az is ki lett javítva most, hogy a jobb és a ball body kit nem jól illeszkedik a kasztnira és az elején a rally s szpoilerrel nem ér össze ? -
#41331 Lada 2107 Beta 1.2
Na itt a ma újjítótt Lada. -
zoolee #41330 Na mind 1,...
Láttam azt a mazda rx 7 est az ecc -en kibaszott jó és az a motor ...!!!!
Asszem ez a leg jobb verda az slr:r ben, és remélem oljan jó drift tulajdonságai lesznek mint igazimban ! -
#41329 Ja kb... :D -
zoolee #41328 Mit ütyködnek a gom -nál már megint ???
SZilaj: Akkor ezt ártsem annak, hogy el lustultad ??? -
#41327 Hát ha valamit munkálkodtam volna hozzá akko most lenne a is... :D -
zoolee #41326 Streeter és lesz hozzá most még valami pót cucc ???
CSak azért kérdem mert mintha régebben tetőlégterelőről beszéltél volna.
De lehet , hogy rosszul emlékszem ! -
zoolee #41325 @syscoHUN :Bakker szented mér nincs több link oda ki rakva ???
-
#41324 Csak ezt rakjad fel:SLRR_2_0_0-to-2_2_1.exe -
#41323 Na a ladán javítgattam kicsit. Tudjátok voltak érdekes csíkok amikor két különböző színere festették, mondjuk pirosról feketére akkor maardtak piros csíkok az ajtóknál. Na azt sikerült kijavítani. Meg az egyik morcosított lámpa rossz volt de azt is megcsináltam. Most még kicsit szenvedek a scriptekkel is. -
#41322 @syscoHUN
LOL itt összvissz két kocsit láthattál ami nincs meg a külföldi oldalakon.. :P -
Bull #41321 Szasztok.
Van egy kérdésem.Régen sokat játszottam a játékkal,és most ujra telepiteni fogom,a kérdés az,hogy milyen javitást érdemes most használni?2.2.1 jo lett?Ér valamit?Mert anno én 2.1.8-ig használtam a hivatalost,aztán 2.1.9r5 vagy valami hasonlo.Ahhoz akkor jo sok cucc volt,nem tudom hogy most ezek kompatibilisek-e,illetve jobb e nekem ha a 2.2.1-et rakom fel? -
#41320 A Lada linkje a #41301 hsz-be van. A BMW meg kb. 95%-ös fázisban van. Már csak annyi hiányzik, hogy megjelenjen a kereskedőknél is. -
syscoHUN #41319 +halok,ha ezeket a kocsikat nemtudom valahonnan letolteni.
Akkor a fenti oldalakon kivul hol lenne meg erdemes szetnezni letoltheto kocsik utan.A google kizarva. -
KoNi #41318 nagyon komoly a 2107!!!
szerintem jó lenne ha belehetne állítani a difi zárását is
-
syscoHUN #41317 +neztem oket,de toredek kocsi van ott az itteniekhez kepest.
-
Vlala #41316 Az új bömös még asszem, nincs kiadva. -
#41315 Nezd meg a banner alatti 3 linket... -
syscoHUN #41314 Sziasztok,kerdesem lenne.hogy az itt kozzetett gepeket le lehet valahonnan tolteni,pl az 5-os BMW-t mert szamtalan kulfoldi oldalrol toltottem kocsit,de az itt belinkelt gepeket nem talalom sehol.Keresobe kiad egy halom oldalt,ami nem igazan ezzel foglalkozik.Szoval valahova felkerulnek az itt betett gepek? -
#41313 Figyelj, szerintem ez nem ide tartozik.. Asszem van valahol warez topic is... Ja és ha letöltötted, és utána modellezős/textúrázós stb kérdéseid lennének, akkor 3ds topic/GOM, GER tutorialok.. csá -
#41312 or katz.ws -
zoolee #41311 Figyi ha van "lime wire" -d akkor keress rá 3ds max 7 !
és ott van egy ilyen hogy 3 ds max 7 english (full) kb 470 mega töltsd le és ott is van ! -
#41310 már visszaolvastam de nem találtam? de jó a 3ds max 7 is ? -
#41309 READ BACK!!!!! -
#41308 Honnan lehet letölteni a 3ds max 5-öt ? vagy a 3ds max 7 is jó a modellek tervezéséhez? -
#41307 Köszi! -
#41306 Jah ez még az. Nemsoká nekilátok véglegesíteni :D -
zoolee #41305 Streeter ez még a beta lada ???
-
#41304 Kicsit Off de ha vki latna vhol MAx 5-ot torrenten please jelezze,koszonom!!