Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
az a crack Street Legal 1 Patch #3hoz van:
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÛÛ² ÄÄÄÄÄÄÄÄ¿¿
ÚÙ ±° À¿
³ Street Legal Patch #3 NoCD Patch ³
³ ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
Ezzel akartam reagálni arra a dologra, ami ezen a fórumon megy kb x ideje :)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Erre írtam hogy nem tök mind1 hogy melyik,mert csak annyit kellett volna tenni hogy felmész bármelyik sl-es oldalra és leszeded.Ennyi részemrõl befejezve
HA vissza olvastál volna azt kerestem ugyanis az autó miatt fagy ki a játék de Tényleg én nem értem.Bocs<#pardon1>#pardon1><#worship>#worship>
Jah páran itt a nagy királyok a való életben pedig lehet csak egy csicska.
Ugy érzem normálisan megkérdeztem semmi bunkóság erre ezt kapom...Mind1 Sok sikert.
Pl.:
slot -0.853 -0.106 -0.859 0.000 0.000 0.000 4 ; FL_door
flap -0.833 -0.106 -0.859 0.000 -1.000 0.000 0.000 0.000 1.000 0.000 1.000
A flap sorba lévõ a nyíláshoz tartozik. Hogy pontosan mit kell átírni, hogy úgy nyíljon azt nem vágom én se. Próbálkozz!
Amúgy a legegyszerûbb ha keresel egy kocsit aminek úgy nílik az ajta _main cfg-jébe megkresed az ajtóhoz tartozó sort és megnézed mi a más. Az elsõ 3 adat az biztosan, mert az határozza meg hogy hova nyíljon az ajtó. A 2. és 3. részbe valamyik határozza meg azt, hogy hogyan nyíljon.
Remélem kielégítõ választ kaptál a kérdésedre.<#idiota>#idiota>
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez nem vagány hanem
Ez a Ninja:
És INNEN lehet letölteni!!
Ennyi, a téma lezárva!!!!
Remélem nem lesz folytatása a dolognak!
A Ger-Tech-en ott van ball oldalt a bejelentkezõ táblával párhuzamosan.
Ott van felül hogy "next page" oda mész a 3 . oldalra.
és ott van az aljáh hogy sl1 ninja.
És ne kérdezd mér nem adok linket!!!
KERESD MEG !!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
van egy csomó drift kocsim<#vigyor>#vigyor>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Azé mer a muki aki csinálta ezt adta neki!!!