Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
én csak akkor támogatom streeter a házigazdajogban, ha zoleeka visszavesz magából <#hehe>

BMW 325 iX Rallye Car :)

ALIENwoods
s kár hogy nem vágom amagyartot :D

ALIENwoods
pitsba, nagy képek lettek :(, kár hogy azsárga béka nem mûködik

ALIENwoods
drágaságaim :P

ALIENwoods
nyugi van, ha lenne SL3 én lennék a 2. embek aki tudna róla:P

az a crack Street Legal 1 Patch #3hoz van:

ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÛÛ² ÄÄÄÄÄÄÄÄ¿¿
ÚÙ ±° À¿
³ Street Legal Patch #3 NoCD Patch ³
³ ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´

gabesz752
gyáááá! figyu már kb 3éve street legalozok és fórumozok, de ti elkezditek fontolgatni, hogy vajon tényleg megjelent e. vajon melyik játék írná ki cd-kérésre, hogy this is big suck??? :D
Ezzel akartam reagálni arra a dologra, ami ezen a fórumon megy kb x ideje :)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

ALIENwoods
akkor csókold meg az acélt a bakancsomban...

allyouneedisme
Meg "állítólag" most valamit a CRC-n fejlesztenek,asszem a japán piacra...

hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!

allyouneedisme
akkor minek volt az a szavazás dolog?

kemszi2
ki tudja lehet az invictus már évek óta dolgozik titokban az sl3-am...
allyouneedisme
CrackzPlanet.com - Street Legal 3 NoCD. Apps ... Street Legal 3 NoCD Size: 725 Kb Date: 18.01.04 Downloads: 216 Searches: 2519 Download Download ...

SZilaJMaGGoT
Amúgy készül, csak épp SL remake formájában... :D Végülis nekünk nem 3 kell hanem egy darab normális!! :D Amit készítõ által igértek, és a képek alapján nagyon ütõs lesz!!! :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

allyouneedisme
érdekes hogy crack az van hozzá.........

kemszi2
Sl3...beis baszna ha pont mi nem tudnánk róla:D
allyouneedisme
de nem is tuodok arról hogy lenne már SL3,ha meg lenne vagy õár hét vagy hónap lenne a megjelenésig tutira arról beszélne már mindenki és nem egymást szidnátok...nem tartom valoszínûnek hogy az egy rendes SL 3 lenne.Lehet hogy egy ksizivárgott korai verzió vagy valakinek ez a szórakozás.....azér kivizsgálom az esetet...........

SZilaJMaGGoT
Linket! Had lássam minek dõlté be!

allyouneedisme
Hát öcsém akkor biza átbasztak..ez van<#szomoru1>

kemszi2
a this is a big suck nem azt jelenti hogy ez egy nagy szívás:)?
SZilaJMaGGoT
Ez e normális e mer ha ez normális e én vagyok a láma e??:S

kemszi2
street legal 3???
gabesz752
figyu már tegnap letöltöttem a street legal 3-at a tcom oldaláról. Elindításnál azt írja ki, hogy this is a big suck. miért nem indul, pedig crackeltem, meg raktam be a redlineból autókat :(ötlet? a FAQ-ban még nincs errõl szó.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Látom, ismét a tetõfokára hágott a hangulat.

streeter
Amúgy az az üzenet amibe a Ninja képe meg linkje van abból az elsõ 2 sor Zolee-nak ment nem neked. Neked csak a kép meg a link ment csak úgy látom nem volt eléggé elválasztva a dolog. Amúgy meg ha megnézed a jobb alsó sarkot akkor látod kinek megy az üzenet.<#idiota>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
bocs te azt kérdezted hogy melyik kocsi az Ninja?
Erre írtam hogy nem tök mind1 hogy melyik,mert csak annyit kellett volna tenni hogy felmész bármelyik sl-es oldalra és leszeded.Ennyi részemrõl befejezve
SZilaJMaGGoT
Hjajj... Kioktatják mer lusta megkeresni egy autót, aztán még õ van felháborodva..

Én nem értem? Te ezt irtad nekem.Nem tök mind1 az egyik.
HA vissza olvastál volna azt kerestem ugyanis az autó miatt fagy ki a játék de Tényleg én nem értem.Bocs<#pardon1><#worship>

kemszi2
jól van....te tényleg nem érted a lényeget.
Köszönöm szépen!
Jah páran itt a nagy királyok a való életben pedig lehet csak egy csicska.
Ugy érzem normálisan megkérdeztem semmi bunkóság erre ezt kapom...Mind1 Sok sikert.

streeter
Gondolod ha 66szor kérdezed meg akkor majd szívesen válaszol neked valaki? Csak felbaszod mindenki agyát. Az autó fõ (_main)cfg fileábán kell az ajtók pozicíója alatt lévõ sorba szenvedni.
Pl.:
slot -0.853 -0.106 -0.859 0.000 0.000 0.000 4 ; FL_door
flap -0.833 -0.106 -0.859 0.000 -1.000 0.000 0.000 0.000 1.000 0.000 1.000

A flap sorba lévõ a nyíláshoz tartozik. Hogy pontosan mit kell átírni, hogy úgy nyíljon azt nem vágom én se. Próbálkozz!

Amúgy a legegyszerûbb ha keresel egy kocsit aminek úgy nílik az ajta _main cfg-jébe megkresed az ajtóhoz tartozó sort és megnézed mi a más. Az elsõ 3 adat az biztosan, mert az határozza meg hogy hova nyíljon az ajtó. A 2. és 3. részbe valamyik határozza meg azt, hogy hogyan nyíljon.

Remélem kielégítõ választ kaptál a kérdésedre.<#idiota>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem elõre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni?

SZilaJMaGGoT
Jajám' :D

streeter
Meg ugye ott az oldal amit csináltunk meg a FAQ is. Meg pár kocsit már azért csináltam a játékhoz :)

KapuBen
szerintem legyél akkor talán zolika is leáll<#idiota>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SZilaJMaGGoT
én olvastam a feltételeket, ha mi egyetértünk a dologgal az plusz, és akkor van rá esély.. Én helyeslem a dolgot! Streeter kell ide!! :D

malter
simán,bár elég nehezen akarják megadni,de ha neked se akkor senkinek:)
streeter
Srácok arra jutottam, hogy jelentkezek házigazdának, mert az utóbbi 1-2 hétben itt elszabadul a pokol és kicsit rendet kellene tenni. Ti ehez mit szóltok? Támogattok abban, hogy házigazda legyek a topicban?

streeter
Lécci ne legyél már ekkora király a topicba. Attól mert te pár napja nem írkálsz marhaságok azért neked most nem kell oltani a többi lámát.
Ez nem vagány hanem SZÁNALMAS!!!

Ez a Ninja:

És INNEN lehet letölteni!!

Ennyi, a téma lezárva!!!!
Remélem nem lesz folytatása a dolognak!

Kersed meg és tanulj meg angolul!!!

Bakker ott van a letöltés keresõ streeter oldalán.
A Ger-Tech-en ott van ball oldalt a bejelentkezõ táblával párhuzamosan.
Ott van felül hogy "next page" oda mész a 3 . oldalra.
és ott van az aljáh hogy sl1 ninja.
És ne kérdezd mér nem adok linket!!!

KERESD MEG !!!

Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem elõre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni?

ALIENwoods
a sárga

ALIENwoods
az egyik

:DDD Ez poén....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

KapuBen
ez mikor lesz kész?
van egy csomó drift kocsim<#vigyor>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Attya úr isten kit érdekel mér ez a neve ??!

Azé mer a muki aki csinálta ezt adta neki!!!

kemszi2
nem tök mind1?egy autó ez a neve!
Már csak annyi h melyik kocsi az a Ninja?

Ott van fenn "Toturial" és abban ott van hogy "parts added"

12346
mind a két oldalon van tutorial menüpont. könnyen megtalálod.

És tutorialt hol találok?Ha a GOM-on vagy a Ger-Tech-en mondod akkor azon belül hol?Kérlek segíts!