46059
.
-
zoolee #41384 PLS !
Na akkor sorolom kívánságaim !(Streeternek)
Festhető felni!
Festhető lámpa !
Festhető kipufogó vég !
LOw rider
Hifi
...
Aszzem ennyi !
(csak vicc) -
#41383 Ja majd csinálj festhető tetőt is!! ;) :D -
#41382 ja okééé :D Aszittem ez az az s2000 amit egyszer átküldtem..:D -
#41381 Te miről beszélsz?????
Ez full új cucc. Nemrég szedtem le a modellt. Ehez senkinek nem nyúlt rajtam kívül. -
#41380 Hülyék... Ezt én kunyiztam még valakitől és elküldtem streeternek bugfixre... :D Remélem befejezi ha a sajátját már nem fejezte be... :D Vagy ez nem az?? -
#41379 Jah ez egy elég régi cucc már. De mostmár hogy megy az rpk-ba a texturák átírása nem akadály semmi :D Meg kitapasztaltam az Unwarp használatát és mostmár elég jók a kocsi texturái. -
#41378 Streeter egyik régi projectje, s ahogy nézem egész jól hasznosítja a tudását :P -
zoolee #41377 Azta geci, honnan van ???
Streeter, te olyan gépeket szedsz, amiről mér a gameban nem is hallottm! -
-
rbence #41375 invictus live-val felraktam mindent már de úgy sem megy, amúgy meg a steril változatnak is kéne menni ala natúre -
Vlala #41374 2.03? Nincs meg a 2.0.0 - 2.2.1 patched? -
rbence #41373 nekem nem crackelős
-
rbence #41372 akárhányszor elindítom és kilép a diag.log nevű fájlba mindig ez az irat jön elő :
SL2 build 460 (Jul 10 2003 18:31:42), distr. v2.0.3
DSBuffers = 32,32,32,32 33,33,33,33
-
Vlala #41371 Crackelted utána? -
rbence #41370 kitöröltem mindent és újra raktam, és már a steril srl sem indul! DE MI A F*S*É NEM ???????????????? -
Vlala #41369 Valószínűleg az utoljára betett moddal (autó, kiegészítő, nekem nemrég egy felni miatt lépegetett ki) nem tud mit kezdeni a játék, más verziószám, bug, stb. miatt, az újrarakás előtt töröld a játék könyvtárát. A sima újrarakás a plusz autókat, kiegészítőket nem érinti, a telepítő lazán mellémásolja az eredeti fájlokat. -
rbence #41368 Lenne egy kis gondom tegnap feldobtam az slr-t és faszán mükszött, feldobtam hozzá a patch-eket és még akkor is ment rendesen, aztán elkezdtem bepakolni az autókat, és még úgy is ment de mikor megvettem a mustangot a játban akkor kilépett és hibát írt ki. Na ok, aztán mikor be akartam lépni akkor is úgyan az a hiba, újraraktam és még mindig nem indul, néha cd-t kér néha csak fekete képernyő és a hibaüzenet. Próbáltam képfájlból de úgy sem megy. Szal valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bizt ért itt valaki az ilyenekhez
-
zoolee #41367 Juppi jeah ! -
#41366 új átfogó magyar SLR:R-s oldal közeleg, hamarosan... -
zoolee #41365 Haggyad még új reges !1 szer 2 szer el lehet nézni asszem . -
#41364 :) -
#41363 És ehhez 3 hozzászólás kellett?? Ráadásul ezek közül 2 tök egyforma... : / -
Erneszt #41362 ja már rájödtem
-
Erneszt #41361 Hát az igazságot megmondva előbb jo volna tudnom hogy mi az és hogy hol van:D -
Gibor #41359 És hogyan sikerült? Feljösz Skypra? -
#41358 na végre rájöttem arra a matricázhatóságra, fasza hogy elkúrták a tutorialban... -
Gibor #41357 Hát ja Skypon könnyeb, hát na végre mostmár csak a tuning cuccokat kell bescriptelni és kész! Amugy az a rohadt distance between two parts.ms izé, kicsit érdekes kordinátákat ad meg, még gondoltam hogy az miatt mert a pivot rossz helyen van de nem mert középre beraktam na szal mindegy mert naon nemérdekel, kézzel be scriptelem. -
#41356 A banner alatti linkeket nézted?? Ha ott nincsenek akkor sehol... -
Erneszt #41355 Van csinálva az SLR:R -re H2 -es Hummer?Ha van akkor légszi adjatok egy linket rá ahonnan le lehet húzni.Kössz!!! -
#41354 Bazz te is jó helyen kérdezed... :S -
#41353 hogyan lehet matricázhatóvá tenni egy alkatrészt??? -
zoolee #41352 Ahh az szar !
-
#41351 elszallt az sql szerveruk -
zoolee #41350 Jaa tegnap mi volt a gom -mal ???
Mar most jó de semmi új ! -
idt103 #41349 kössz a HELP-et, de szeretem egyedül csinálni a dolgokat!
Majd a későbbiekben ha van érdeklődés akkor a dizájnra is odafigyelek! Bár szerintem hiába erölködöm!
Kösz azért! -
#41348 Figy ha telepítesz valami php portál rendszert akkor összeokádok neked valami fasza kis dizájnt... Ott van egyből php-nuke vagy e107... -
idt103 #41347 Amatőr honlap szerkeztő vagyok, meg nekem nem a küllem lenne a lényeg!
Működni működik, csak még nincs mit megnézni rajta!
Egyébkétn hogy bocs hoyg itt is reklámozom, gondoltam hoyg valaki szóvá teszi! De ti úgyis autós témával foglalkoztok és gondoltam biztos tudok néha segíteni! -
Bull #41346 Szasztok.Régen volt egy Furball patch a játékhoz,amiben voltak minden autotipushoz (I4 I6 V8)drag váltok.,de az sajna nem kompatibilis a 2.2.1-el.Nem tudtok ilyent valahol ami kompatibilis?Sajnos a fenti linkeken nem találtam.Kösz
-
#41345 3. Miért pont ide?
4. Nem itt kell reklámozni az oldalad.
5. SG-n van 2db ilyen témával foglalkozó topic.
6. Ennyi! -
#41344 1. Miért pont html?? :S
2. Miért nem működik??