Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
látom sajnos törölték a 2.3.0 alpha patchet mert mindenki elkezdett spamelni a fórumon ej ej

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ALIENwoods
tökölõs és MAX 5 kell hozzá,
egyébként
NEM, NEM TUDOM HOGY HONNAN LEHET LETÖLTENI A MAX 5-T

ALIENwoods
próbálkozz a ROCban 😛

SZilaJMaGGoT
Az nem olyan egyszerû, mert ha az lenne akkor már az össz GTA-s kocsi benne lenne a játékba! Amúgy olvasd el a GOM tutorialjait, az segíteni fog!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Annak én is örülnék,hogy ha leírnátok,hogyan kell átkonvertálni a GTA-ból a verdákat.Mert nekem meg van a Zmodeler és hozzá a dff.De sehogy nem rakja be a Zmodelerbe akár mit csinálok.

streeter
Anno még én kezdtem el megcsinálni. Még mindig gondolkozok rajta, hogy fojtassam-e mert FnF ráhagyta.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
jah és gta-ból konvertált... most már tényleg érdekelne ennek a mikéntje. nem lehetne némi infót írni róla?^^

12346
juhú itt készül végre egy nem japán bringa!😊 merdzsó cl65

KraZ
Ok Thx!

MAN T.G.A.

kemszi2
tudtunkal már nem igazán lehet leszedni sehonnan...próbálkoz dc-n
KraZ
Hi! Tudna valaki egy letöltési linket adni?
Megvolt nekem csak sajnos letöröltem.
Az elsõ rész is jó!

MAN T.G.A.

Tomo15
<#integet2>
Norbi5
Nem tudjátok mit kell csinálni a játékban ha mind a három bandánál elsõ helyen végeztem??mer nem ad több ellenfelet,csak a másodikat!! Ha tudtok segiteni elõre is köszi!

beg for money - 100.000$
let me roc - egybõl a roc-ra tesz

miután beírtad tunning gomb

Peppuu
Valami CHEAT létezik a játékhoz? És ha igen hol?

Hosszú és eredményes életet!!

Peppuu
Köszi a segítséget, már mûködik!

streeter
Én nem polírozom magam és engem senki nem istenít de mind1. Az, hogy elismerik a munkásságomat a játékkal kapcsolatban az egy dolog. De olyan láma kérdéseken bárki felhúzza magát mint pl: "PLS!!! adjatok valami oldalt ahol vannak letöltések PLS!!! PLS!!! PLS!!!" Eleve ott a banner, hogy "Streeter's garage - Street Legal mods és körülötte hogy nagy piros betûkkel, hogy click here. Én úgy gondolom Szilaj eléggé feltünõvé és érthetõen csinálta meg a bannert. Meg eleve minden topicba ha van a témával kapcsolatos oldal az a banner kép álatt van. Ott van a FAQ meg 2 nagy oldal ahol minden megtalálható!
Ennyi!!! Amúgy meg lekéne zárni ezt a vitát. Mert én már 1 oldallal ezelõtt lezártam csak jönnek itt az embereke mint pl.: speedymtx hogy én így polírozom magam meg engem így megy úgy istenítenek.
Zárjuk már le a témát.

Zolee: Az oldal egyelõre nem tom mér nem mûködik.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
amúgy te itt hol látsz hatalmi harcokat?
SZilaJMaGGoT
Nem ok nélkül ugatunk le bizonyos embereket.. Szerinted streeter csak azért csinálta azt a kurva FAQ-t mer unatkozott?? Meg ilyen alapvetõ kérdésekért elég ha valaki visszalép egykét oldalt és megvan a válasz... Itt senki se isten, csak valaki nem egy hete fórumozik itt, és kicsit zavarják a láma kérdések..

Asszem ezeket a hsz -eket érdemes meg nézni
29850,29796,29795,29794,29631,29513,29240,29238,29237.

És ,hogy mi ne legyünk "lámák".

<#integet2>

Ezzel nem Streetert véded, hanem a normális fórumozást.

NzzN
Üdv! Nem Streetert akarom védeni, de az már tényleg zavaró, hogy idejön jópár ember és nem képes visszaolvasni, vagy egyáltalán 2 sornál hosszabb szöveget elolvasni mert minden azonnal kell... Olyan kérdéseket tesznek fel amibõl látszik, hogy totál fogalmuk sincs semmirõl és ha ad nekik az ember egy linket, hogy olvasgassanak kkor meg fel vannak háborodva, hogy miért nem képesek nekik rövid, egyszerû választ adni. Nem a lámákkal van a gond mert egyszer mindenki volt láma valamilyen témában, hanem az olyanokkal akik ezen nem is akarnak változtatni.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

szerintem meg streeter polrizozza csak magát és állandóan leugat mindenkit.nem tom miért kell mindenkinek tökéltesnek lennie a neten vagy a gépekkel.szerintem ha valaki feltesz egy láma kérdést nem kéne egybõl kiakadni.meg ez a fórum is nem a játékrók szól?mert én azért jöttem ide nem azért hogy hatalmi harcokban vegyek részt.azt elhiszem, hogy penge a játékban meg minden de nem kéne itt istennek tartatnia magát.meg a töbibeknek is itt nyomni, hogy Streeter így meg Streeter úgy...
A múgy streeter mér nem mükszik az oldalad ???

Csak az a vacak php-nuke felirat jön be!!!

Ja és tetszik ,hogy Streeter legyen a góré!
Ezér szavazok is.
<#integet2>

Mi a bajod ????
Én beírtam !!!
És ne mond ,hogy téged nem idegesít !!!
És ez nem kiosztás volt de ez már szánalmas hogy nem találja meg!

Kapuben minek csináltad a 3D max-os fórumot ha nem használja senki?Én írtam bele utoljára.Street Legal 3 az kizárt dolog,hogy legyen szerintem!!Jók lettek a fegyverek Alienwoods, csak így tovább.

12346
ne zavard bele kemszi😊 elég lesz ez peppuu. feltéve, ha szûz 2.0.0.-ás gámád van. ennél újabb peccs nincs.

Peppuu
És honnan töltsem le ezeket a Patcheket?

Peppuu
Miért van az hogy felraktam a GAMEt és elindítom, és tökre nem történik semmi?

kemszi2
az összeset ugyanis egymásra épül:2.1.4->1.5->1.6->1.8->2.1ilyen sorrendben
Peppuu
Szevasztok, milyen frissitéseket szedjek le? Mit ajánlotok?

kemszi2
eddig 8szavazat streeter-re
gabesz752
<#integet2>

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

KapuBen
streeter neked van valami hasonló mint ami #40242-ben van?
fontos mert sokat driftelek

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SZilaJMaGGoT
Hát streeternek még kampányolni se kellett mer sokan ismerjük 😄

kemszi2
és nézd meg az ország mennyi pénzt elkölt a szavazáoskra😊milyen egyszerüen megoldottuk
streeter
Magamra szavazhatok? <#vigyor>

<#integet2>

<#integet2>
KapuBen
<#integet2>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
ti ezt le tudjátok tölteni?
ha valaki letudta tölteni akkor légyszíves ossza meg a neten

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ALIENwoods
<#integet2>

csm
<#integet2>

BMW 325 iX Rallye Car :)

SZilaJMaGGoT
<#integet2>ez így már 2 szavazat 😄

kemszi2
na akkor készfeltartással szavazzunk😄<#integet2>
SZilaJMaGGoT
Streeterbe bízhattok a lámák megfelelõ bánásmódba részesítése ügyében!! 😄

kemszi2
akkor ez volt a beugratós kérdés ugye😛
Nagyon jó.
De legalább lõ is.<#violent><#hawaii><#wink><#violent>
Simán lehetne házigazda.

Ombika
Kb nem olvastam 1 hete de ami itt zajlik <#help><#falbav><#csodalk><#csodalk>