46059
.
-
#41554 Jó a fölös leoltásokat töröltem. Szilajtól megkapta a leoltást a srác, zolee nem kell még ráhajazni a hülye kis képeideel. Főleg nem kétszer.
Szilaj: Az aláírásodba változtasd meg a linket -
Gibor #41553 De lehet nekemis a PCworld-hoz adták ilyen demót de én felcrackeltem és máris teljes lett :P
Zoolee: Ennyire ne száj el magadtól azért mert van egy ember aki lámáb mint te de sztem ha megcsinál mindent már egyedül maradsz a lámák között ugyhogy inkább ne lámáz másokat sztem. -
#41552 Nem nagyon talalni sehol sem, en is vadasztam ra miota!! -
#41551 de, az ami ingyen van -
#41550 Olyan nincs, hogy olcsó 3ds max... -
Ronnie17 #41540 kössz!!! -
#41539 Szted a banner alatt mi a kurva isten faszáér vannak azok a büdös kurva linkek?? -
Ronnie17 #41538 hali!!!
nem tudna nekem mondani valaki egy működőkés oldalt ahonnan tudok letölteni kocsikat vagy kieg-eket a játékhoz???
-
#41537 SLM újra hibátlan, most már lehet képeket is linkelni
fel ir raktam párat az RX-7 ről ami immár szinte hibátlan -
zoolee #41536 Mi ez a tetves pangás az SLM -en .???.
Jöjjetek már .!!!.
-
#41535 Hűha.. Na az baj ha ezeket nem tudod.. :D -
#41534 Mivan? :D Az mit csinál? Szerintem jó lett. -
#41533 Mértnem bridgelted vagy target weldelted?? :D -
#41532 Szedtem, de a kék és a zöld részt kellett összeilleszteni. Volt köztük elég nagy rés és azt csináltam meg hogy illeszkedjen egymáshoz a kettő. -
#41531 Ezt te modellezed vagy szedted valahonnan?? -
#41530 Most egy Veilside első lökhárítón dolgozom. Át kell szabni egy részét mert nem megfelelően illeszkedik a mostani kasznihoz. De sikerült megcsinálni :D
-
#41529 Milyen tuningok lesznek?? -
#41528 Jah a szine azért változott, mert visszább vettem a csillogást, meg minden elem kapott smoothot. Kicsit romlott a kép minősége ahogy átraktam jpg-be.
Amúgy tükrök még azért nincsennek mert azzal sok a baszogás mire beállítom :D és most mással baszogok inkább. Készülnek a tuning cuccok csak kicsit át kell szabni pár részét a dolgoknak. -
Erneszt #41527 Szándékosan nincs rajta visszapillantó?? -
Erneszt #41526 Én még valamit észrevettem!!Változott a szine:D -
#41525 Matricák?? :D -
#41524 Sok újdonság most nem látható, de kicsit változtattam a texturákon meg a modelleken. Kaptak új Unwarpot és kcisit más texturázási teknikát alkalmaztam(amit Ailenwoods mutatott :D ) meg kaptak egy kis smooth-ot a cuccok.
A lényeg itt jön. Nem divatból sok színű a kocsi csak azért, hogy lássátok melyik alkatrészek vannak külön.
-
#41523 ezt be lehet fejezni htxvm. -
zoolee #41522 /OFF/
Valaki segít csinálni egy extrás oldalt? Ahova az SLM -en be linkelt videókat lehet fel tölteni .(php -nuke -kal) -
zoolee #41521 Háát...
Asszem ha a gom on be megy a 2.3.0 -ás petch topic ba akkor már megtudhat pár dolgot.
MEg ha fel tesz valamit az slr hez ne csak a verdát nézze. -
#41520 Pedig igen.. Amúgy mér?? Ez azér annyira nem vészes... -
zoolee #41519 -
zoolee #41518 De láma.
-
#41517 Akkor meg fölösleges leírni mer úgyse olvasod el... :P -
#41516 Én csak a képeket szoktam nézegetni itt, hogy milyen új kocsik vannak. -
#41515 a játékot -
#41514 nó komment... olvass vissza kicsit mert nagyon le vagy maradva... Vagy böngészd át a GOMot.. -
#41513 ez a patch mit javit? -
#41512 hehe... ^^ (no ja...) -
#41511 "...csak..." -
zoolee #41510 jA OK. -
#41509 Nem most nincs beta, csak a dev-team kapott... -
zoolee #41508 JA az ami most kinn van az nem a beta ???
És azt hittem az.
PLS. boccs !
-
#41507 Mé szted demo is van?? :P Ez egyébként már kicsit régi hír de mindegy.. Megkésve bár de elért ide is.. -
zoolee #41506 A full -t ???
AZ gyóóóó .....