Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hiluxnál meg csak kicsit visszáb kéne venni a tükrözõdésen, mert lehet vagy 90-es 😊 Elég egy 50 max 60-as.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
sry, hogy megint gta-zok, de nem tom ki mennyire ismeri ezeket, és sztem érdemes meglesni. nagy képek, szal csak linkelek.
felniz:
muscle pacsker pack
pacsker pack
Valaki pls. segítsen
A fene a pedálokat most veszem észre ,hogy van benn a game ben!!!
Remélem tetszik!
A beltér is fontos!
+ a hifi
A márkát és az erõt képviseli egy ben
Na igen a has magasság(fontos)
És végül a lóerõk száma.(na ez az amit hilux ban nem fogunk soha látni)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jah meg a Plymouthoz kell egy _phys_hoor_2.scx file asszem a Baiern mappájába. Egyszerû ha másolod az egyiket és átnevezed. Tuti ki fog akadni mindenkinek, de error.txt-be leírja mi kell.
Amúgy a Hilux nagyon állat. Nekem kurvára tetszik. Vannak hozzá plusz felnik is azt is töltsétek le.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szal. jó!
Szép !
Ez a low rideres ???

Régebben linkeltem egy BMW 2002-est. Elkészült a fixed verzió, a Ger-techrõl szedtem le. (Bejelentkezés nélkül nem fog menni). Nagyon durva járgány, mostpróbálgatom.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mellesleg nemcsak bmw szeretem de mivel legobb auto mar megvan slr-be mi a g.....-re vagynek?
Malter jogos kiakadtam picit en is most...<#csodalk>#csodalk>
legalábbis amit én látok/hallok/olvasok egy ideje, ezt szûrtem le.
sry ha beszólásnak vetted.