Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
A repertoarbol mar csak e46 M3 hianyzik aztan mar full lenne az oromom!!! <#eljen>

Jol emlekszem,hogy egyet nagyjabol osszehoztal te es at is kuldted nekem?

streeter
Mármint olyat ami 405/80/15ös drag gumi. Azaz igazi:D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Én ugyanazt a felnit látom amugy rakjad rá amit lelehet tölteni Rimpacket ami tartalmaz drag gumit meg felnit, na azt rakd rá.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

KapuBen
különben drag gumija van hátul csak elöl van soft compound racing gumi

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Hopp kicsit nagyok lettek a képek :D Nem néztem mekkorák.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Régebben csináltam egy M5-ös versenygépet :D

streeter
Nekem valahogy nem tetszik ez a Viper. Amúgy meg érdekesek a sportülések :P Ha meg drag akkor igen kell a drag gumi is :D

Meg Drag gumikat igazán rárakhatnád egy Drag gépre meg valami hátsószárny ne nagy ilyen drag style.

KapuBen
rendben különben 2 perc alatt dobtam össze nitro sincs benne:D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Hiányos pl. egykét matrica jo lenne rajta...

KapuBen
gibor szerinted jó lett a drag autóm?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Ja amugy az oldalam itt található, de még a banner nincs lecserélve meg a téma sem biztos.

KapuBen
itt a mostani drag autóm hogy ne csak drift-r-eim legyenek(bocs a szar minõségért de több volt mint egy mega):

sebesség és lovacskák:D:

ez nemtudom mi:

és a beltér:

az ülések:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Felölem. Van publikus feltöltés rajta...

Streeter: Az enyémis PHPMySQL rendszerü, sima E107.

KapuBen
csináljak decal packot majd a siteodnak?
egyenlõre ameddig nincs 3dmax addig csak azt tudok:(

LAMBORGHINI THE BEST CAR

kemszi2
A GOM is szarakodott:P
streeter
Most Szilaj kisérletezik egy új php rendszerû cuccal. Ha mûködni fog akkor majd az lesz beüzemelve és az tuti mûködni fog. GOM-nál és GER-nél már bevált :D

Még mindig nem tette újra, én most elkezdtem eggyet de még a bannert bekéne rakni meg feltölteni letöltéseket amugy hamarosan nekem lesz egy.

kemszi2
az oldalról tudni már vmit?/streeter.extra.hu/
Juhéé, akkor nyalás ezerrel Streeternek :D

/Lehetek párttitkár?/ :P

Mazdával mi a helyzet, arról is jó lenne szerintem informálni a társaságot

Nemtom sztem õ a Singh-nek ami van de arról még csak képek vannak. És végre ezentúl nem kell Zoolee nyelvtanulásában résztvennem :D

streeter
Banolni nem tudok. Max törölni a hülye hozzászólásokat.

idt103 te milyen porscherõl beszélsz????

Ombika
Ez remelem azt is jelenti,hogy az isten barmait is bannolni tudod 1 idore,aszem nem kell emlegetni kire celzok <#eljen><#vigyor2>

én is rád szavaztam Streeter, de azért csak módjával a moderálással!
nehogy valaki miattad utálja meg ezt a topicot meg a játékot is

egyébként Porsche 911 Turbo mûködõ képes verziót tud valaki?
képeket már találtam de azzal nem tudok játszani!
KapuBen
de jó végre van 1 normális házigazda

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Nah 3 oldalra visszamenõleg kitakarítottam a topicot a szeméttõl :D
Mától egy új világ kezdõdik :D Nem lesz több szemét a topicba.

ALIENwoods
egy õj generáció kezdete az SL topikban :D

SZilaJMaGGoT
Örülök hogy streeter végre házigazda lett!!!! :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ja örülök neki vagy nem !!!

Na, gratula hozzá!

streeter
Na mától minden ami nem közvetlen a topic témájához kapcsolódik az törlésre kerül. De fõleg az értelmetlen írások. Ezt majd beírom a banner kép alá is és akkor nem lehet reklamálni hogy miért lett törölve pár dolog.

streeter
Tényleg. Végre én lettem a házigazda :D
Kössz a moddereknek de fõleg neked Matrix :)<#worship>

Jaj! erre nem lett volna muszáj válaszolni, kb. egy éve minden harmadik kérdés ez volt a topicban, azóta közhelyként szoktuk emlegetni. Ezért Írtam zárójelben...

M@TriX
na látom végre megvan ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

kemszi2
Movie maker?
ALIENwoods
Valaki tudna valami egyszerû videókonvertálót mert a van új SL menü videóm csak nincs még tömörítve és így 1,4 gigát nem akarok felrakni csak 1 mod kedvéért :P

ALIENwoods
OFF
egyszer megtaálod régi ismerõseided (én spec osztálytársak után néztem) felvésed elérhetõségeiket és kész, kb ennyit is ér :P
ON

Ombika
En is igy voltam vele de 4 napja csatlakoztam nem olyan rossz dolog ez!! <#nyes>

kemszi2
Off
mostmi ez az új iwiw mánia?Nõvérem mindenkép ráakart beszélni de negem nem túlozottan érdekelt
Ombika
Neeee mar nembirom kivarni!!!! <#eljen>

SZilaJMaGGoT
Nincs neki... :D

KapuBen
küldj lécci meghívót

LAMBORGHINI THE BEST CAR

12346
lál megtaláltalak:) szal iwiw-en is ott van mindenki^^

streeter
Na de hogy a témánál is maradjunk.......

Textura próblémák megoldva!!<#ravasz1><#ravasz1>

A színek a lényegek most :D Nincsennek már hülye csíkok!! Minden normálisan egyszínû! Sajnos spray-vel nem lehet festeni rendesen meg matricázni se....

streeter
Jó nincsen már meghívóm úgyhogy meghívni nem tudok senkit. Én arra gondoltam, hogy aki már reggelve van az szóljon.

KapuBen
tudom hogy meghaltatok:D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SZilaJMaGGoT
Ahogy érzed, de még halottak vagyunk...

KapuBen
streeter csináljak a siteodnak egy decal pack-ot?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

csm
ja FAQ nem jön be de nem is hiszem hogy benne lenne amit akarok...

BMW 325 iX Rallye Car :)

ALIENwoods
FAQ-t meg én olvassak helyetted???