46059
.
-
#41635 Ezt szomorú hallani.. Inkább hanyagoljátok a GOMot mert nagy a pangás az SLM fórumon.. -
#41634 ehhh....akkor nem is foglalkozok vele.Örülök,hogy a gom-on összeszedtem 50hsz-t.Amúgy meg kedvem sincs foglalkozni még 1 sl fórummal.Bőven elég ez meg a gom-os -
#41633 jah kitörő örömmel fogadtam én is az infót..:/ -
#41632 Ja igen... Újonnan backa bevezette hogy kell legyen mindenkinek 10 hsz-a...Nagy baromság mer most majd mindenki spammel öszevissza, aztán meg lassan bannel mindenkit.. -
#41631 Énse -
#41630 Én nem tudok az ECC-ről letölteni ti igen? -
#41629 BelAir és impala 2.3.0 az ECC-n... -
#41628 Nem látod a végén a ":D"-t? -
#41627 Mer ha az lenne akko mi volna?? :S Ez tökre úgy hangzik mintha valami megrögzött buzi lennél.. Már bocs.. Ne vedd sértésnek.. -
#41626 Mivan?! -
#41625 Nénis még?:D -
#41624 Grat -
#41623 Újratelepítem az SL-t!:D -
#41622 Így van -
#41621 Egyelőre inkább örüljünk RAXATnak! :D -
#41620 A játék minőségéért az Activisiont KELL hibáztatni, ők voltak a köcsög pénzhajhászok!
Ennek a fényében a legtöbb pontodnak igazat adok, csak hát kölcségvetés szempontjávól rizikós leragadni 1 játéknál és azt fejleszteni tovább.
Az általad írottak kijavítása mindenképp a készítők feladata lesz majd, mivel ez már szerintem túl megy a modder hatáskörén. Ezért is VÁRJUK A 3. RÉSZT INVICTUUS !!! -
#41619 Ki nézett lámának?? Az meg hova van írva hogy maxoztál?? Na meg az teljesen más dolog amit te csináltál, nem mondom, hogy szar mert olyat meg én nem tudok.. -
#41618 Amugy nehez dolog konvertalni 2.3.0-ra? -
#41617 Ott a pont -
#41616 jah, nem vágom mér pont az az első. messze van az az autótól. -
Vlala #41615 Egyelőre még csak a Mazda versenyautót láttam, de türelem autót terem :) -
Goku #41614 Sziasztok! A 2.3.0 patch-hez lehet leszedni valahonnan autókat és kiegészítéseket? -
#41613 Ja meg elég sokat foglalkoztam 3dstudió 8-al, bár nem autót gyártottam, hanem animációkat, és életszerű rendereket, elötte megvolt a 7 és nagyonrégen a 2, de az már 6-7 éve volt.
És mivel ezekhez nincsen plug-in... sírhat is a szám!
Köszönöm hogy megosztottad velem a véleményed.
Nem kell mindenkit lámának nézni... -
#41612 itt a kezdés egy kicsit helytelen...
"Feladó: streeter
Elküldve: 2004. 04. 25. 12:03
Tárgy: re: felni
köszi a felnit.
Még egy kérdés a palackok miatt :))
Az elforgatásnál is 3 rész van. és azok hogy vannak beosztva? mert úgy akarom hogy a csomagtartóba egymással szembe legyenek a palackok
ez gagyi lesz de valahogy így / \ tehát hogy így sembe álljanak. előre is kössz.
várom a mailod"
-
#41611 A legtöbb dolog amit írtál az lényegtelen, kivéve a hangok.. Váltani te is tudsz, sőt kuplungot is magadnak beállíthatod! Ha annyira hiányoznak a modok, akkor kezdj el konvertálgatni, ne sírj a 3ds-maxért, mert senki sem azzal kezdte.. Nem rossz indulatból mondtam, csak vélemény.. -
wow.. sok jó van a patchben, de sok rossz is. Minden jólsikerült pecsnél az jut az eszembe, hogy valahogy így kellett volna kiadni -sóhajtok egyet hátradölve a székemben -és már lassan eljut arra a szintre, ahol 2 éve kellett volna neki lennie. Most megint itt egy újabb patch, és a rengeteg letöltött módok mit sem érnek... ez kicsit kellemetlen.
Készült rengeteg jó felni már, és mégis ezek a gagyik vannak (a gyáriból talán a baiern meg a drag felni ér valamit). Legalább lenne króm hatású, nem ilyen kályhaezüst. A gumik is nagyon gyengék, van össz-vissz 2 db peres gumi, de mind2 19"os, lehetne igazán 16"os és 17"os is. Meg az autók is, még mindig olyan gagyik.
Forcer... van hozzá egy beömlö??? Király!
Akkor veszek egy sicumicu forcert, (vagy mit, aminek belátok a front maszkján, mer egy rácsot már nem bírt meg a költségvetés) Aztán jól megtuningolom egy kafa kis tetőbeömlövel -ami egy robúron még hasznos is mert nyáron nem lehete benn megmaradni. Tuti lett a gép...
Az amcsi kocsik jók benn, bár azohhoz is lehetnének jobb cuccok is.
Meg minek ennyi fajta rugó??? Legyen 2 féle erősségű 6-os 6,5-ös 7-es 8-as 9-es a kicsiböl úgyis a kemény kell a nagyból meg a puha.
A fékek dettó...
Meg az összes felfüggeztés tök ugyan az, csak tele van vele a katalógus. Legalább lenne egyik-másik döntöttebb, vagy kiljebb ugyazon a kasznin.
A sofőr meg úgy feszít a kocsiba... csípőből kormányoz, meg még a felhúzott ablakon is kiteszi a kezét, de ha netán úgy adódna hogy rosszak a látási viszonyok, kinéz a tetőn is.
Az autók motorhangja már kezd alakulni, de mikor bevibrál a fordulat... az nemtom mi akar lenni, olyankor szarakodik a gyújtás? Beégett az elosztófedél?
Váltásnál meg olyat kuplungol a Mícs hogy nem kapott volna jogsit ha vizsgán is így csinál. Meg mindig ugyanúgy nyikorog a gumi?
A tesztpálya nagy és unalmas, a város szintén.
Van egy ugrató amin talán nem esik szét a kocsi, és nem áll fejre, meg van a tuti szlalompálya, amit csk úgy tudok haszálni, hogy döcögök, esetleg tolatgatok egy picit.
A körpályán meg elalszom, és arra ébredek, hogy a kocsi széthullott vázában Mícs még mindig vigyázban űl, mint valami diplomatikus úrisofőr. -Kitartás Mícs!
Tudom, most biztos offolok, meg fikázom a játékot de ezek a dolgok már évek óta így vannak. És tuti, hogy nem csak engem zavar.
Amúgy imádom a játékot, és ezért szeretnék inkább ezeken változ(tat)ást látni.
-
#41609 KÉNE NEKEM 3DS MAX 5!!! Valaki kűldjön egy linket! -
#41608 nekem legjobban a motortunning közül a soros 6 hengereseknek a tunningja hiányzik -
#41607 1.elég szomoru
2.akkor huzzá bele:DD(mondjuk a last v8 tökéletes lesz thx:P)
-
#41606 MÉG MIELŐTT ELÖZÖNLÉNEK A LÁMA KÉRDÉSEK:
1. a motion blurt NEM LEHET KIKAPCSOLNI SEHOGY SE
2. EGY LÉTEZŐ 2.2.1-s ADD-ON SEM MŰKÖDIK 2.3.0-val ! -
#41605 kis telhetetlen :D -
#41604 igazán már egy 3ik rész boldogitana:P -
#41603 Nekem is tetszik!! de nagyon! -
#41602 VEgre vmi eletkedv toled a jatek irant!! -
#41601 nagyon ott van ez a patch,gyors szép extrák is vannak -
#41600 Ja ez az a patch, amit regebben mondtatok nekem, hogy majd ez az iranyitason fog javitani? Jujj akkor maris letoltom, es jatszok, mert eddig az iranyitas miatt hanyagoltam! -
#41599 Autok tuti nem... -
#41598 sry a rengeteg hibáért,nem volt kéznél az F7... -
#41597 szerintem is jó a patc,mindent maxra húzva8látótávolság kivételével)simán elfut
1kérdés:a felnik,spólereke,kipuffok,ótók használhatóak a 2.3.0-val? -
#41596 Plane enter leutese utan!!