46061
.
-
Cool-spot #10801 hat a winxp-vel kapcsban nekem semmi9 ilyen problemam nincs...
Eddig nem kelet lebutitani se, a ram is és a virtmem is elég... Van ami nem fut, de azok rendszerint nem is mai darabok... Szal én meg vok elégedve a Winxp Pro Hunnal! -
Cool-spot #10800 Le kell töltened egy 28mbs pecset a TDRhez, aztan a lod3d.net-en a filek között egy 1,2 mbs exe-t aztan mar megy is...
Legalábbis nekem.... :))))))))))))9 -
Ez nem csak az SL-re ervenyes:
- A Magyar Windows altalaban (mindig) fake valahogy. Irodai/titkarnoi alkalmazasra jo.
- A desktop-ot erdemes teljesen lebutitani. nem a Windows-t kell "hasznalni" hanem az alatta futo alkalmazast.
- A Virtualis memoriat, mindig erdemes a RAM ketszeresere allitani, es fix mereture. -
Köszi a segítséget, váratlanul megjavult, bár nem tudom mitől.
Amikor utoljára írtam, elfelejtettem mondani, hogy az az exe is fent van, amit lejjebb említettél.
256 MB ram, a virtuális pedig a win xp(HUN) által beállított érték volt, desktop fullon volt, driverből minden a legfrissebb volt.
Mindenesetre köszi a segítséget.
agyhalál -
jah. ha nem megy rendesen az SL, akkor érdemes minden friss drivert feltenni, és ha akkor sem korrekt, akkor minden memória foglalót kilőni. Háttérkép, XP style, systray-es programok stb... -
Es meg egy ket fontos: milyen Windows (Magyar, Angol) es milyen a Desktop beallitas (a "szuper" csicsa XP desktopot nem szereti). -
hmm... "figyelmeztetés nélkül kidob egy fekete kisablakba". Ilyet még tényleg nem hallottam.
Eddig az ehhez hasonló hibákat vagy az Indeo5 codecel, vagy a virtuális memória növelésével küszöböltük ki.
Ha esetleg megint kidobna abba za ablakba akkor printscreeneld már le aztán hátha okosabbak leszünk. A játék elég memória igényes, abból neki sohasem elég.. Hény MB memóriád van, és mekkora a wined virtuális memóriája? -
Dedede, ottvannak azok :) Várd ki türelmesen a legvégét. Miután lement az összes AV kukatető fényező, vonatkerék pumpáló akkor ottvannak utána a magyarok. -
Nekem is ugyanez a gondom, pedig ez Fairlight-os bin, plussz fent van mind3 patch, nálam mondjuk nem hiányol semmit se, minden figyelmeztetés nélkül kidob egy fekete kisablakba, ahonnan már nem tudok visszalépni. A program fut tovább és ha éppen a garázsban vagyok (érdekes módon eddig csak csak akkor dobott ki, amikor a garázsban voltam), akkor hallom ahogy a pointer egy lehetséges opcióhoz ér.
Előre is köszi. -
Ilyen hibával még nem találkoztam.
A fekete képernyő magában lehetne az inde5 videótömörítő hiányából kifolyólag.
Sztem valamit rosszul tehettél fel. Esetleg rakd fel megint a játékot, hátha csak valami nem mennt fel rendesen...
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
röviden: kocsiszerkesztő...
Mondjuk azt mondják nem lesz egyszerű szerkeszteni vele kocsit...
Remélem költői túlzás volt. :)
Persze biztos nem könnyű a proginak kiszámolnimindent
majd meglátjuk... -
Mivel ebben a patch-ben eleg sok valtozas lesz, plusz a DevKit, es ha meg ezzel fogjak/akarjak update-elni a MasterDisc-et (ami Europaban megjelenhet), akkor kepesek lesznek hetekig tesztelgetni, sot visszadobni is...
Remelem, amire ezt begepeltem mint veszmadar, mar tolthetem is az AV oldalarol:)))
-
Activision Avault... a kiadója az SL (az SL az meg Street legal. :)) -
hát remélem nem ülnek rajta megint hetekig, mint a 2-esen... -
Cool-spot #10783 AV??? Az mi? Ezt nem vágom... -
Akarok AV lenni :D :D :D. -
Cool-spot #10781 Kösz az infokat....
-
Ha megjelenik a harmadik patch, akkor majd lehet.
Es mikor jelenik meg a harmadik patch?:))
Ha az AV jol kitesztelte magat:))) -
Cool-spot #10779 Hé jutis eszembe... Lehet majd vmikor streetlegalhoz verdákat csinálni? Csakhogy visszatérjek a témához... -
Cool-spot #10778 Mind1! Asszem megoldottam.... :))) Remélem... -
Nemtom mit bénáztok, én simán vettem a 4. pályán egy Vipert és még maradt is vagy 30k. :) -
Cool-spot #10776 Jah! a Carmageddon TDR 2000...
Letöltök + verdákat felrakom ahogy kell, de nem jelennek meg a játékban mintha benne se lennének... PLZ HELP VALAKII!!!!! -
Mi az a carma (Carmagedon??) es hol nem jelennek meg az autok? -
Cool-spot #10774 Hat tudjatok nekem már maga az elég hogy kocsit épithetek... ugyanis nagy gearhead garages voltam, de mindig hiányoltam azt hogy vezetni lehessen a kocsikat... DE most!!! A kérdésem tová
brra IS fennáll a carmaval kapcsban: a + autok miért nem jelennek meg a jatekban???
-
Sajnos szerintem is csalás nelkul jatszhatatlan, vegigszenveded az egeszet, es mire van egy jo kocsid mar csak egy ember ellen nyomulhatsz, mintha a tobi jatekos akiket legyoztel elkolotozott volna egy masik bolygora..
2.
legalabb lanban lehetne egymas ellen jatszani, akkor mar lenne egy kis kihivas.. elvezet.. orom.. duh.. sikerelmeny..
ezek hianyaban telleg nem tul erdekfeszito tul sokaig egy jatek..
belegondolva az ut (a masik jatek amit imadok) azert elvezetes meg mindig 98 ota, mert mindig uj es uj emberek ellen lehet jatszani.. ha nem is magyarorszagon (kicsi kis orszag ez alig van player) de kulfoldon mindenkepp, persze ehez mar egy 56 os modem keves..
sztem van meg fejlesztenivalo ezen a sl en, nem kene beb@szni a fiokba a projektet felkeszen..
LacX
-
Vazzeg, sajnos az ellenfelek mesterséges inteligenciájáról semmi nem derült ki. Remélem azt is javítják, mert ha nem....akkor sajnos az Én véleményem szerint ez a játék igencsak felejtős lesz.
Azért remélem a következő játékuk jobban sikerül.
-
A DOC file-t az "ujsagok"-nak kuldtem szet.
De elolvashatod a teljes riportot itt: StreetLegal Catalog -
Cool-spot #10769 Amugy köcce, a dtdnitshadet ismerem, a lod3drol meg nem tok letölteni... Ha mar itt tartunk... Miért nem jelennek meg a jatekban a felrakott kocsik??? Nadon érdekelne....
-
Cool-spot #10768 PECSET AKARUNK! PECSET AKARUNK! :D Télleg mikor lesz egyebkent? Vki elküldené a mailemre azt a Doc filét??? Érdekelne engem isss....
THX -
Naná persze! kösz. :)) -
Végre érdemi információk, juhú.
Akkor hogy feldobjam a témát:
Mikor lesz már patch, türelmetlen vagyok! -
Meg kell hagyni, fényévekkel értelmesebb interjú volt :) -
Ha csak elolvasni kell, akkor az oldalamon dfent van. -
Nincs esetleg valakinek már feltötlve? -
Navazzeg, nem megy a mailszerverem :) -
Persze. Elkuldtem. -
Azert kuldtem, hogy ki tudd tenni az oldalra ha akarod. -
Kérhetném énis a [email protected] -ra? :) -
Kösz megjött, mondjuk elfelejtettem mondani, hogy aztán elolvastam az oldalaladon az egészet, de jó, hogy így is megvan... :) -
Webmozi #10756 lacika22: Nekem a teljesítményben is 300000 LE:-))
0,1 alatt volt 60MPH-n:-))
Nem is tudtami irányítani:-))
Nagyon buli:-)