46061
.
-
:DDDD -
legyen 20:))) -
Hát én kiírom!
Mennyi legyen?
Tizenötezer? :-DDDDDD -
kiirja nekem valaki?adok érte bármit filmet pénzt vagy mittomén:))) -
Na ezaz, hogy csak elvileg!!!!
Gyakorlatilag az enyém a leggyorsabb! :-DD
-
Gondolom apuci sokat sikkaszt vagy narkot arulsz. Ha nem regeszl be, ne varj mast... -
Hú, gratulálok hozzá. :) -
- Probald 800x600-ban. Felbontas fuggetlen. Nalam ugyan annyit ment pontosan 320x200-ban, mint 1280x1024-ben;)
- A kormany tenyleg erzekeny + plusz a sofor meg mindig ki akar esni az autobol;) Van valami allitasi lehetoseg, d meg nem igazan neztem.
- A festes tenyleg gazos. De van meg azonkivul egy tucat latvanyos bug.:((( -
valaki irja már ki nekem pliiiiiiiiiiizzzzz:(( -
a motorhangok milyenek lettek?másabbak? -
Ocsmány??????????????? Mind1 te tudod, nekem pl nagyon tetszik.
Amúgy: nem szaggat 800x600-ban high on :))))))))))))))))))))))))))
Bocs ha az idegeitekre megyek, de nagoyn boldog vagyok :)))) -
Ja, még1: szerintem pár nagyságrenddel reálisabb lett az autó viselkedése, remélem nem mondok hülyeséget és ti is így látjátok :)
Arról nem is beszélve hogy rohadtul idegesített a SL-ban, hogy mentem 2 versenyt és lehetett a gumikat javítani. Itt valahogy tartósabbak lettek hála istennek. -
Jah, még1: lehet hogy tudjátok, de azért elmondom: nappali versennyel csak lóvét lehet szerezni, prestige-t éjjel érdemes keresni (legalábbis így volt tervbe véve.)
Jah, aki kormánnyal keni, megmondhatná a jót: nálam ha 100al megyek már a legkisebb kormánymozdulat is elég hogy azonnal kifaroljak. Nálatok? -
Nem emléxem már hogy ki javasolta a kompatibilitási módot, de köszi a tippet. Félelmetes, de már alig szaggat :) Mégpedig egy 1.2 TB és radeon 7500 alatt, 384 meg sd rammal, ami elég nulla egy konfig. Ja és xp alatt, ami szintén nem egy gyorsító tényező. Ami eddig nagyon tetszik:
- szerintem marha szép a város és nem kell attól tartani hogy a köv negyedben mégjobban fog szaggatni, mert nincs köv negyed ;)
-a rendőr mostmár nem 20 dollárra próbál megvágni, kaptam én már 800 dolláros csekket is :)
-mikor benéztem a catalog-ba hogy veszek tunincuccot, a hirtelen sokktól ki is léptem gyorsan, mert asse tudtam, hogy mi micsoda. Kellemes órákat lehet majd eltölteni a tuninggal.
-nézzetek meg a quick race módot, kivel lehet versenyezni :)))
-a térkép meg amgyú az egész kezelőfelület sokkal de sokkal szebb lett
Amivel viszont nem boldogultam:
- eddig vagy 6 kocsit dudáltam le az úton, de senki nem akart versenyezni velem, láthatólag azért, mert más kategóriájú kocsival voltak, de akkoris untam egy kicsit :)
-640x480-ban nem bírom elolvasni az alkatrészek neveti. Szar a szemem, de akkoris :)
-senki nem panaszkodott eddig, úgyhogy lehet hoogy csak nálam nem műxik, de nem lehet rendesen festeni az autókat, mert néha csak a felét festi le, néha meg egészen más színre :))
De alapvetően nagyon kellemesen csalódtam, azt kell hogy mondjam. -
Ok, akkor asszem majd elkezdek száguldozni a városban, bár nemtom, hogy ilyen sebesség meg fizika mellett mit fogok produkálni. -
Márcsak azért, mert a tuningolt kocsimmal fél másodpercenként lehagyom őket. -
Ez a feltétele? :P -
Most kipróbáltam a 98 módban való indítást. Láthatóan segített valamit!
Jah és vegyétek le a grafikát LOWra! Sokkal szebb lett a grafika! :)))) -
Szóval 20 körül van az FPS így elszórakozgatok majd úgyahogy... -
Na, én szerintem igen csak procifüggő a játék. Egy szoftverrel levettem a videókártyám válláról mindent (ligting off, wireframe és akkor is uannyi maradt az FPS) (Proc [email protected])

-
Hali!
Én is kipróbáltam. Sajnos nálam az összes hiba jelentkezik! :) De igazából 1 dolog idegesít csak: Felbontást hiába állítok, nem változtatja meg, és újra indításnál vissza áll gyári beállításra! :( Persze ez azért baj, mert nagyon szaggat! (PIV 2GHz, DUAL400 512RAM, FX5600) -
Tom911 #15230 Nálam egyfolytában recseg a hang tud valaki valami megoldást erre, amúgy nálam nem szaggat pedig csak 1.4es Durronom 256 400MHz-s RAM van benne a hangkártya egy SB Live 5.1. -
Na a játék eljutott a Matrix-ba is, azaz hozzám. :)
A sok negatív hozzászólás miatt a legrosszabbra számított, így kellemesen csalódtam.
A Quick Race opció nagyon jó 5let, mostmár a gumi is külön van, tesztelhetjük a motort és a kormányozhatóságot a garázsban, (mondjuk lehetett volna akkor már egy fékpad is. :)). Szóval sok jó 5let van és az éjszakai versenyzés még úgy ahogy szaggatá snélkül megy is. :)
De még tesztelgetem a helyes beállítás megtalálásához.
Milyen FPS mérőt használtok? Mert nekem a jelenlegi Fraps nem akar megjelenni... -
Miért küld el mindenki a búsba? Jól fel van tuningolva a kocsim (teljesen új motort is vettem bele), kettő nitro palack is van benne, de mindnki azt mondja, hogy kopjak le. Miért? így nehéz hírnevet szerezni. :P -
Alexease: Remélem ennél a játéknál is várod a tippeket rtükköket kocsiösszerakás ügyében, mert szívesn segítek tuning faq-ot csinálni képekkel illusztrálva amint lesz egy kis időm, meg be tudok szerezni egy olyan mentett állást, amiben nagyon sok pénz van, hogy mindent be tudjak mutatni.
Szóval, ha valaki tud esetleg egy olyan mentett állásról, ami fel van csítelve, és sok pénz van benne, az ne fogja vissza magát. Jöhet akár emailben is.
-
Ez a játék valami hihetetlen jó lett. Sokkal több tuningolási lehetőséggel, sokkal jobb versenyzési lehetőséggel. Szóval minden szép és jó dolog benne van. Nálam már az fps is elfogadható mértéket ölt, szóval azzal sincs nálam gond. Olyan sok bug, nekem szerncsére nem jött elő, hogy az elvegye a kedvem. Nálam nem jött elő az a gond se, hogy visszatöltésnél sok pénzem van, bár ez lehet, hogy a ripnek a hibája. Szóval mindent egybevetve, számomra ismét etalon lett/lesz ez a játék, ha most már csak a sebességen tudnak egy picikét javítani.
Köszönjük invictus. Ha megjelenik magyarországon, akkor egy példány már biztos el fog kelni belőle.
-
Redfox #15223 Tudna valki linket, honnan lehet leszedni, vagy megrendelni online? Előre is köszi. -
Street Legal Racing-gel kapcsolatban kérdés:
Nem tudja valaki hogy a felnik tulajdonságai közt mi az az ET(+0,-40,stb.)?? Amúgy ennek a résznek ha a városban a framerate-jét javítanák akkor azokat a "kisebb" bugokat is elnézném, amikkel eddig találkoztam. Pl.: osztodó ellenfél, továbbá előbb rajtóló ellenfél :). -
nekem igen, féloldalasan, na alexease, keress valamit a loading bugra, mert megint csinálja, na mentem!!! sevasztok! -
Azert jo lenne ez a game. Tetszik.;) Bar tenyleg lassu es van bug boven, de azrt franko;)
Jo a katalogus, es tonna alkatresz van. Van egy csomo extra is. Rengeteg kormany, ules, spoilerek, extrak kivulre-belulre;) Jo lesz ez, csak renbe kene kapni a bugokat es egy kicsit gyorsitani;)))
Pattog azert itt is. Majdnem dobott egy hatraszaltot;) De az aknaba nem esett bele.
-
Ilyen bug már az SL-ben is volt.
Csak ott máshogy jött elő a dolog...
Megoldást nem tudok..:-( -
Látjátok, nálam hibátlanul fut, csak ez a loading hiba van... Na, én lassan indulok a 2. nyaralásra!
Legyetek Rosszak! Sok FPSt és MONEY-t! :D -
Basszus, az a gond ha behíok egy mentést 10000 moneym lesz, tud valaki megoldást? -
Bazz.. Rájöttem, az a gond, hogy ha beloadingolom akkor 1000000 moneym lesz :( És semmit se vásárolhatok, vlaki tud megoldást? -
AZ a gond hogy nem értek nagyon hozzá hogy mit hogyan kell rá rakni ezt nem lehet vhol megnézni ami segitene amugy 2000+ 512 mb ram geforce 2 ti ás 800*600*32 városban nappal átlag 14 fps -
Na, ezta képet úgy sikerült összehozni, hogy mentem a városban, nekimentem 1-2 oszlopnak, a végén meg a garázsajtóba 20 km/h-val, mondom, akkor full repair, megjavította 192zsé ért, és lett sok :D De vásárolni nem engedett :D
-
Nah, így már tökéletes, köszi Csacsi!! -
Nemtom mit rinyáltok, sztem megy rendesen, grafika alapbeállításon megy, XPm van, configom lejjeb leírtam, kicsit szaggat, mint régen az SL a régi gépemen, megnézem milyen 98 módban... -
Meg nem lattam. Ami tuti baki, hogy az ellenfel autoknak csak a kasznijat teszi ki, kerekek stb. nelkul;))))) -
dashed_ #15205 lehet hogy csak eleg lenne nekik pl 1-2 ev fejlesztes es nem pillanatok alatt osszedobni egy jatekot..plane nem egy ilyen kaliberut mert az otlet az nagyon jo csak hat ez a megvalositas...