.
  • bfg900
    Nem emléxem már hogy ki javasolta a kompatibilitási módot, de köszi a tippet. Félelmetes, de már alig szaggat :) Mégpedig egy 1.2 TB és radeon 7500 alatt, 384 meg sd rammal, ami elég nulla egy konfig. Ja és xp alatt, ami szintén nem egy gyorsító tényező. Ami eddig nagyon tetszik:
    - szerintem marha szép a város és nem kell attól tartani hogy a köv negyedben mégjobban fog szaggatni, mert nincs köv negyed ;)
    -a rendőr mostmár nem 20 dollárra próbál megvágni, kaptam én már 800 dolláros csekket is :)
    -mikor benéztem a catalog-ba hogy veszek tunincuccot, a hirtelen sokktól ki is léptem gyorsan, mert asse tudtam, hogy mi micsoda. Kellemes órákat lehet majd eltölteni a tuninggal.
    -nézzetek meg a quick race módot, kivel lehet versenyezni :)))
    -a térkép meg amgyú az egész kezelőfelület sokkal de sokkal szebb lett

Amivel viszont nem boldogultam:
    - eddig vagy 6 kocsit dudáltam le az úton, de senki nem akart versenyezni velem, láthatólag azért, mert más kategóriájú kocsival voltak, de akkoris untam egy kicsit :)
    -640x480-ban nem bírom elolvasni az alkatrészek neveti. Szar a szemem, de akkoris :)
    -senki nem panaszkodott eddig, úgyhogy lehet hoogy csak nálam nem műxik, de nem lehet rendesen festeni az autókat, mert néha csak a felét festi le, néha meg egészen más színre :))

De alapvetően nagyon kellemesen csalódtam, azt kell hogy mondjam.