46061
.
-
A 11-es kép és a neve, mint a képen is látható: Baiern CoupeSport GT III 88 rongy, nem is 50. :) -
Mondanál egy pontos linket arról a skyline képről, meg esetleg a nevét is, mert akkor arra fogok hajtani egész délután a játékban.
-
van benne valami, csak ugyebár a grafikai motor nem áll a helyzet magaslatán. Ha minden szépen menne, akkor jó 5let, de amíg fennakadhatsz egy-két dolgon és összetöröd a kocsit, akkor sztem több lesz a káromkodás. :)
De kihívás az van benne, szval egyet értek... -
áá, ez a skyline, van belőle egy pofásabb piros lentebb.
A hsználautósnál árulták potom 50 rongy körül... Mindez indulásnál, amikor ugye 25eem van. :) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem hiszem el, van a játékban skyline. Ez azonnal kell nekem. ÁÁÁÁÁÁÁ
-
Ez történik a href-et nem zárja le az ember. :) -
Na én is összedobtam pár képet. :)
Az első kép az én kis picikém. :)

De a fennti kocsit nem volt egyszerű megvenni, ugyanis elmenntem a használt boltba a következő járgányok voltak: :)

Amúgy az nem tetszik, hogy autómatikusan menti a kariert. Ha valamit elcseszek, akkor kezdhetném előlről.... -
Cak hogy legyen itt kep is:))) Bar semmi extra.
-
Na mi van mindenki játszik, csak én szenvedek itt egyedül játék nélkül? :(
-
Már csak 2 óra van hátra a munkából, és utána újra elveszek a tuningolás részleteibe.
-
természetesen . helyett - -
Elite nekem régóta nem jön be ezen a címen:
elite-hub.no.ip.com
Neked működik? -
Az Elite hubról szedem most az első 8 file-t egy T3-as kapcsolatról!
Sajan még neki sincs meg az összes, de ha jól látom folyamatosan szedi le a file-okat!
Kérdés:
1 or 2 cd a cucc? -
Köszönöm ,ez egy kicsit gáz mivel belső nézetnél nincsenek mutatók az órákon. -
egy arcán=EGY ARCNÁL -
Basszus!
Az egyik HUB-on megtaláltam egy arcán a cue meg a bin file-t, T1-es kapscolat mögött, 20/20 slottal.
Ezerrel kattintok rá, erre már offline-ban van...
ARRRRGGGGG -
Semmivel nem jeloli;( Fent ki kell valasztani a "finom hangolo" Icont, es bokdosni. De nekem eddig csak a motorra es a gumikra engedte. -
Ez az akna jo otlet, mert rendesen ala lehet nezni. De a pattogas miatt problemas is, mert neha 1-2 kerekkel bele esik az aknaba;)
de volt mar olyan is, hogy olyan "erosen" nyomtam ra az ecsetet a kasznira - amikor festettem - hogy odebb tolta az autot, es beleborult a lyukba;))))) -
Nem muxik, csak dekoracio;) Amugy is csak a kipufogo-rendszert preselne ra a kasznira;) -
Az a HUD ami elojon belsonezetben az Bug!!! Szerencsere alapban nincs benne. -
Mondjuk remélem azzal, hogy visszavonták az üzletekböl, kicsit megembereli magát a csapat és végre játékot fognak jrni, nem pedig bugkézikönyvet. -
Sziasztok !
Kiprószáltam én is és a bugoktól ,sebességtől eltekintve igazán frankó ,tényleg csak 8 autó van benne ?
LoadingPénzBug : talán nem az autót kéne visszatölteni hanem a career –t (a LoadCarnál nem számít ,hogy van egy csomó pénzed mert úgysem költheted el).
Egyik fő problémám : Ha belső nézetben játszok ,akkor amíg valakivel ki nem állok vagy meg nem büntet a rendőr ,addig nincs ott az a műszerfal szerű izé ami külső nézetben már induláskor is van. Ha valaki rájön ,hogy lehetne már kezdésnél kirakatni írja már le. THX !!! -
De itt lehet:)
Akinek XP-je van, probalkozhat a Win98 kompatibilitasi futattassal, mert a programnak "layout" es memoria kezelesi problemai vannk. Ez rendbe hozhatja a menut, gyorsit a toltogetesen, memoriakezelesen, igy az FPS is eszrevehetoen novekedhet! ;)
Mindenki sajat felellosegere!! :DD
Tessek;-) -
Koszi! Gondoltam mar ra az elozo resznel is, de volt akinek komolyabb probelmakat okozott. Meg zakkant a gep. Ne kerdezt hogy s miert. Ezert inkabb nem irom ki, nehogy problema legyen. -
Én is csak arra használnám, hogy írjak egy manual féleséget mindféle cuccokról, de aztán lehet majd csak azután csinálom meg, miután végigjátszás közben rájöttem dolgokra.
-
Köszi -
Kira:)) -
Itt a pontos cím, ha nem találnád.
-
Én még most se tudom megérteni, hogy miért jó 5 millával kezdeni. A játékélmény megy tönkre. Mi a poén abban, hogy kezdőként a legtáposabb bajnokokat is kenterbevered? -
Léci-LÉci! Akinek megy az kérlek küldje át mailon az indítófájlt, lehet hogy azzal megy!!! -
A buildersedge.org forumán volt egy olyan topic, ahhol vmi cheatről volt szó, nem néztem meg, de talán találsz ott valamit.
-
Tényleg, nincs valahol egy manual az alkatrészek miértjeiröl? -
De gondolom az ugyanez volt az első résznél is, hogy nem tudtad, hogy mit hogy merre elsőre. Csak nagyjából lehetett sejteni. De szerintem, akinek van jogsija, és még a régi műszaki vizsgán ment át, annak azért van valami fogalm arról, hogy mikből épül fel egy autó, szóval szerintem nem olyan nehéz dolog az, az tény és való, hogy egy órába telt, mire mindent kipróbáltam, és így elég jó eredményeket sikerült kihoznom a golfból, csak megint rosszul kezdtem, mint az első részben. Nem a motort kell először tuningolni, hanem a futóműveket(kerekek, fékek, felfüggesztések) mert hiába vagy gyors, ha nem bírsz megállni, szóval darabokra is törtem a kocsit. Na majd ma este, kicsit jobban összeszedem magam, és majd ha kész, akkor rakok screenshotot.
-
Hát programot írni tudnak a skacok,de optimizálásban a béka segge alatt vannak....
Azért ez a grafika nem üti le és nemis közelíti meg mnonnyuk a Mafia szintjét...Mégis szaggat..:))
Megérteném ha egetverő grafikája lenne...De nincs baze....Skacok!!!!! OPTIMIZÁLNIIII!!! -
Nekem itt teljesedett ki a dolog, mivel kijelzi, hogy mit lehet felrakni és a nevek alapján alap dolgokat ki lehet silabizálni (pl én nemtom, hogy a supercahrger mit csinál, de teteszik a neve és egyböl jobb is lett a sebességem, bár nemtom, hogy emiatt volt-e): -
Küldje el valaki a címemre az inditófájlt lehet hogy az segít! Előre is köszi -
Javaslom, hogy vegyél egy olyan autót kezdésnek, amiben van mondjuk supercharger, és abból tudsz tanulni 1-2 fogást esetleg. Én így csinálnám. -
Azért hülye nemvagyok! Bentvan! (Emulálva) -
Be kell tenni a CD-t, vagy emulalni kell es megy. -
Bevallom őszintén, nekem van egy nagy gondom!
Nem értek az autókhoz!
De ugyan akkor szerettem régen nagyon a Street rod-ot, meg a tuningolásokat!
Namost ha ez a helyzet, akkor van rá lehetőség, hogy full amatőr szinten tuningolgassam a járgányt?
Szerintem nincs, mert a program nem amatőr szintü hozzáértést vár el a játékosoktól motorszerelés terén.
Legalábbis a SL-ban ezzel is voltak gondjaim.