46061
.
  • SecMan
    Áruld már el hogy sikerült, azthiszem nem én vagyok az egyetlen akit érdekel.
  • I-NoVa
    Akkor itt most nem jártam :).

• SecMan
    Tehát mégsem sikerült benevezni? Nahát, ki gondoltam volna :). Na mind1, melyik kocsiba próbáltad berakni a 104er motort? Mert én szinte mindegyikbe és egyikbe se megy bele, gondlom a Shelby-be való... amúgy üzenem az Invictusnak, hogy ha a patchbe nem rakják bele a fő versenyt és a mustangot akkor
  • I-NoVa
    Kezdem azt hinni, hogy a race of champions nem bugos, szándékosan van letiltva. Arra alapozom, hogy teszteltem a 104 V8 motort, és sehogy nem működik. Akár superchargerrel, akár anélkül építem, nem tekinti működő motornak a game. Pedig a többi V8-al ellentétben erre rá lehet tenni minden ékszíjat, kiegészítőalkatrészt. Talán előre látták, hogy lesz patch, és letiltották a túl bugos részeket?

• I-NoVa
    Egész jól, sőt saját véleményem: Még élvezem is :). Tetszik, hogy mivel kb túl sok fizikát számol, ezért a lökdösődésekre pontosan úgy reagál, ahogy azt a valóságban tenné. Gyakorlatilag még javítottak is a fizikán, csak a gyorsulást vették irreálisabbra nagyobb sebességnél, de mint játék nagyon bejön.

Mivel a mentések mérete elérte az igazán netbarát méretet, tessék, itt az összes autó mentés, kivéve shelby. Végre beadta a cabrio bmw-t :)
  • Lazarus
    Hogy tudtok ezzel a bughalmazzal játszani?
  • SecMan
    A cars\racers könyvtárban benne van a Prime, ami ugyebár a fődíj, nostehát a kérdés a következő: van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne előcsalogatni?
  • SecMan
    Szólj ha sikerült benevezned!!;)
  • I-NoVa
    Nekem már csak a ROC lesz hátra.
  • M@TriX
    hi igen? Én is mindig hazavontatom magam. :)
    Lusta vagyok hazakerekezni. Jó hogy mondtad. Amúgy te hol tartasz?
  • I-NoVa
    Mindjárt megoldom.

Matrix: Tarts egy kocsit éjszakai versenyzésre, ezzel percek alatt százezreket és jópár kocsit szedsz össze (már ha a negyed mérföldet 12 alatt viszi :)), ebből már összedobhatsz egy kocsit, amivel a presztizsre hajthatsz. Az éjszakai versenyzés elvileg csak a kocsiét csökkenti, és nem a tiéd. Azt növeli az is.

Még egy dolog, amire kicsit későn jöttem rá, hogy a szokásos lusta vagyok a garázsig elmenni, amikor 50-esért vontatnak taktikám nem túl jó, csökkenti a kocsi presztizsét.
  • SecMan
    Csak az a baj, hogy ha semmi nincs a fölös alkatrészek közt(parts bin) akkor mégis hogyan lépném túl a limitet? Másrészt a kocsi is 2000lbs alatt van, és így sem enged a versenyre, pedig az összes feltételt teljesítettem! Erre varjá gombot!
  • M@TriX
    ja persze, erre nem gondoltam, hogy este van a klubbváltás aztán már nappal is szóba állnak velem. Húú, kissé körmömfont, de nem rosz... :)
    A Prestige miatt csak nappal nézegettem az elleneket, mert ugye az éjszakai veresenyzés csökkenti a prestiget....
  • I-NoVa
    Előrehaladni éjszaka lehet, csak lehetőleg másik kocsit érdemes nappal, és másikat éjszaka használni, ha már az éjszakai versenyek rontják a kocsi presztizsét.
    Amúgy semmi extra, ha már első vagy, éjszaka a 3 választható ellenből a felső már a kékektől van elvileg, úgy tudsz haladni.

Superchargert csak a kicsit tudtam a golfba, kéne a shelby hozzá. Bár elvileg bele kéne tudni rakni a GT-be is a motorháztető miatt, gyakorlatilag lehet, hogy bug.

A legutolsó feltétel a ROC-hoz kicsit bonyolultabb, mivel az elején teljesül, aztán már teljesítettnek jelzi akkor is, mikor már meghaladtad. Sújlimit.
  • M@TriX
    nem Tamás azt mondta, hogy elsőnek kell lenni a zöldben, és aztán a kék legbénábját tudod kihívni. De velem egyik sem akar játszani...
  • SecMan
    0-100km/h-ra a legjobb gyorsulásom: 2,6mp volt. Biturbósat elvileg a BMW-be lehetne rakni, de ahhoz még nem találtam turbo-t :). A supercharger az a 104er V8-as blokkhoz jó, de ahhoz még nem találtam kocsit, asszem a Prime-ba megy bele, de olyat még nen is láttam. Naszóval, mi is a legutolsó feltétel amit nem ír?
  • Nonoo
    rakott már valaki biturbos vagy superchargeres motort??
    ha igen akkor milyen kocsiban?
    mi a legjobb 100kmh-ra gyorsulásotok?
  • M@TriX
    ja akkor ezért pakol rá hirtelen egy kocsit. Érdekes. Az 5let amúgy nem rossz a részükről, csak ezt az "apróságot" hagyták benne. :)
    Én is láttam, hogy 2-en vannak. :)

NOVA, te átjutottál akék klubba? HOgy? Én első vagyok a zöldeknél, prestige 200, de egy buznyák sem akar velem játszani. :)
  • SecMan
    "Ja, és úgy látom senki nem olvasta el az utolsó feltételt a race of championshoz (amit nem jelez külön), mielőtt ideírt fikázni, hogy minden feltétel ellenére nem hagyja versenyezni." Két kérdesem van ezzel kapcsolatban: 1. Ha nem jelzi külön, akkor honnan lehet rájönni? 2.Mégis mi az a feltétel? (Nem kötözködök, csak szeretném tudni, hogy nyomhassam:))
  • I-NoVa
    Kicsit kifiléztem a fileszerkezetet, játék közbeni objektumkezelést stb, és átgondoltam a fő lassulás okokat.

Szóval:
    Verseny utáni bug nappal, hogy 2 kocsit használ, az egyik csak jár a forgalomban korlátozott AI-val és butított fizikával, törésszámolás nélkül.
    Verseny alatt kicseréli full törésmodelles, fizikás, AI-s modellre. Verseny után nálam ezt az objektumot nem törli, összeakad a visszatett butított kocsival, és valamelyik általában felborul/kilövődik. Minél többet versenyzek, annál több fullfizikás bennfelejtett modellt számol folyamatosan, annál jobban kezd akadozni. 3-4 verseny után már igencsak 5 alatt van.
    Éjszakai versenynél rendesen törli a modelleket, mivel nem kell a butítottnak sem megmaradnia. Ilyenkor csak a gumi határozza meg, hány versenyt mehetek defektig.

Szóval ha normál városban mászkálás során, vagy sima éjszakai verseny alatt képes 30 fps fölött futni (nálam képes), akkor nincs akkora gond, valószínűleg pár kifelejtett sor az objektumkezelő résznél, tehát minimális változtatás a patchben játszható fps-t hoz.

Legyen igazam...

Ja, és úgy látom senki nem olvasta el az utolsó feltételt a race of championshoz (amit nem jelez külön), mielőtt ideírt fikázni, hogy minden feltétel ellenére nem hagyja versenyezni.
  • CS@
    Kafa mentés : Veszel a használtautósnál egy GTAjelzésű Golfot(KB.:18000ruppo) első ,este kimész vele lenyomsz 5 embert és mindenre megvan a pénzed.
  • hen-tes
    vki nem küldene egy kafa mentést ? :))
  • hen-tes
    én azt csináltam hogy felraktam újra mert hiányolt egy pár file-t
    aztán driver csere
    és megy :))
  • [NST]Cifu
    látótávolság: mid
    textura részletesség: high
  • Alexease
    Latotavolsag??
  • [NST]Cifu
    Ma reggel kínomban azzal nyomultam, ha már SLRR nincs :)

A városban flangáltam közepes forgalom és közepes gyalogosforgalom mellett, 35-50 fps-el :)
  • M@TriX
    ezt jó tudni. :)
  • [NST]Cifu
    Van olyen gép, amelyen az SL simán fut.

AMD Barton 2500+@2200Mhz, 1Gbyte Ram, ATi Radeon 8500

Az SLRR-t még nem próbáltam, mivel nincs meg :)
  • hen-tes
    az mért van hogy egy csómó cuccot nem lehet megvenni ?
    pl egy csomó autónál az extra üres
    meg még van egy pár ilyen fül a catalogusban
  • [NST]Cifu
    Láthatóan semmit sem tudsz a háttérről, csak flamelsz mit gép (ahogy sokan mások...).

Az Invictus-t kereste meg az AV (ahogy már nem 1x le volt írva itt), és nem fordítva. A Codemasters pedig nem tartott igényt a további munkájukra (mellesleg csak viszonylag kevés játékot ad ki mostanság a CM). Amúgy pedig a nagy kiadó sem jelent semmit, az olyan kiadók, mint anno 2000-ben a Sierra is egyik pillanatró a másikra képes volt leállítani 70%-os készenlétű játékokat (Babylon 5: Into the Fire).
  • Alexease
    A legnagyobb bajom vele az fps (a rengeteg bugon kivul). Hiaba tudok kicsalni belole akar 40-50 fps-t is (de akkor a latotavolsag mar min, vagyis hasznalhatattlan), atlagban max 20 fps. Ami azt jelenti, hogy versenykozben, neha 5 fps, ami mar gaz, mert 25-30 alatt , mar lehettlen normalisan autozni, pontosan vezetni stb.

Ahoz, hogy ezt megcsinaljak, minimum haromszorosara kellene gyorsitani a programot, ami szerintem lehetetlen:/
  • Dns5000
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=7697&hir=6495
    par hozzaszolas, nem fanatikusoktol :P
    azert van benne valami :)
  • Nightwolf_007
  • Nightwolf_007
    Ez is nekik jár a neon miatt
  • Nightwolf_007
    És ezt üzenem a programozóknak amiért nincs kültéri neon
  • Nightwolf_007
    nem.Nekem is athlon és 1600-os, szaggat nekem is.De legtöbbet akkor szaggat ha füstben van a kocsi.Figyeld meg.
  • Nightwolf_007
    Emberek.Én azért vagyok ideges, mert kültéri neon még mindig nincs.Annyira idegesítő.Vagy van és csak nem találtam meg?:)))))
  • Fefe
    Ez nekem is volt. De nem sikerült beizzítanom a kocsit mert kiírja hogy valami hiányzik a motorrésznél,de már mindent belepakoltam de így se megy :(
  • asterx^^
    bar turbo nincs hozza az teny de kitudja:) lehet belrak duhen vagy akarmilyen turbot
  • asterx^^
    sztm ugy van hogy turbos kaszni is kell hozza , ha megnezed konyvtaraban van 6 fajta namarmost nekem csak 2 fajtat ajanl fel ill 4 de elso ketto a szeria a masodik ketto a sport valtozat es asszem utana jon a turbo es a biturbo amit nem lehet venni bar en nem nagyon versenyeztem meg csak elso csoportba vagyok lhet kesobb mutat turbosat is...