46061
.
  • Alexease
    www.fraps.com
  • Dekka
    hi,valaki nem tudja megmondani mifele progival lehetne fps-t szamlaltatni a SLRR alatt?
  • I-NoVa
    A gumik 0%, a fékek 40%, a felnik kb 99.
  • ShaiHulud
    jah nekem is...I-Nova nem a felnik voltak 0% osak :D vagy a fekek ? :D
  • SecMan
    Hát ez érdekes mert nekem egy defekt után(0%-os gumikkal) már elindulni alig bír, nemhogy gyorsulni...
  • I-NoVa
    Már próbáltam, de úgy nagyon csúszkál :).
  • rami-g
    hi all!meg tudná valaki szerezni nekem a játékot?
  • Alexease
    Kerekek nelkul is eleg jol lehet menni;) Probald ki;)
  • I-NoVa
    Én az éjszakai gyorsuláson nyomtam 0%-os gumikkal fel magam tuninggolfal red első helyre, szóval nem lehetetlen :). Csak a féktáv nőtt úgy másfélszeresére, a gyorsulás változatlan. Kivették a defekt feature-t :(?
  • SecMan
    Hány LE-s Golffal és milyen gumikat/felniket raktál rá?
  • SecMan
    Nézzél kb. 5 hozzászólással lejjebb és látod hogy nem muszáj összegyűjteni, amúgy ha össze akarod, akkor pár info: a kocsidnak kell 750pont(a tiedtől balra lévő szám); ebbe a számba a kocsid állapota is beleszámít, tehát attól hogy verseny(nappali) úgy látod hogy lejebb megy, vagy nem nő, az attól van hogy annyit romlott a kocsid állapota, természetesen javításkor felmegy; csak nappal nő a kocsid presztizse...
  • ShaiHulud
    iccaka versenyzel akkor csokkena kcosid prestige:D nappal kell versenyezni es gyozni az auto prestigenek novelesehez..
  • SecMan
    Eddig azt hittem, hogy az enter is csak akkor működik ha már megvan minden feltétel...
  • SecMan
    Hát ez hihetetlen!! Új játékot kezdtem, megvettem a golfot, még hozzá se nyúltam, amikor gondolotam poénból kipróbálom a nevezést a ROC-ra és mi történt?? A legalapabb(notuning) Golffal ott voltam a Roc-on!! HIHETETLEN!!
  • Dns5000
    csak egyenesben gyorsitsal es nagyon ovatosan :)
  • [NST]Cifu
    Az ISO-s esetén kéri a CD-t, ez tény, ami annyit tesz, hogy be kell rakni a Street Legal Racing: Redline CD-t a CD-meghajtóba. A rip-eshez még nem volt szerencsém, de a fórumban többek szerint simán ment az is.
  • [NST]Cifu
    Nah, végre tudtam játszani az SLRR-el ismét, hát mit ne mondjak alig birtam felkelni a gép elöl :D

Viszont van pár dolog, ami nagyon zavaró:

-Iszonyúan lecsökkenttek a szerelhetőségben rejlő lehetőségek. Amíg a sima SL-ben az egész kellően átláható volt, és az autók + alkatrészek összeállításában lehetett bűvészkedni, addig az SLRR-ben egy autóhoz van 2-4 motor, amelyeknél a plusz felszerelhetőség kb. annyit tesz, hogy vagy felraksz rá turbót/superchargert, vagy sem. Illetve van, hogy ez sem, mivel pl. a Baiern-re egyszerűen nincs turbó, és a turbós kipufogót nem rakja fel rendesen. Remélem a patch azért javítani fog ezen valamit...

Viszont hihetettlenül élvezetes a városban való kóricálás, és versenyzés :D
  • Alexease
    De azert a sofort is "helyre raknam", hogy ne nezzen ki az oldalso abalakon minden kanyarban;))) Azert egy sport ulesben nem igazan lehet oldalra dolongelni...
  • Alexease
    Ha mar "barkacs" jatek, akkor mar tettek volna ki mindent INI-k be, hogy lehessen turni, allitgati stb. Ugy sincs net, nem lenne csalas, max "hasznalhatobba" lehetne tenni nehany dolgot benne.

Pl. Kivancsi lennnek, mennyit gyorsulna, ha ki lenne kapcsolva a sok tukrozodes?
  • Alexease
    Szerintem sehol. Meg allitani sem lehet.
  • Met
    Hol lehet a Redline-ban kikapcsolni a FFB-t?
  • [HUN]FaTaL
    warezcenteren még fent van mind a 2ből a rip az ingyenrészlegen.
  • M@TriX
    ha valakinek nem megy a hexaszámolgatás és csak garázsban tud téblábolni a lowFPS miatt, akkor annak iTT egy kis pénzcsináló progi:
    ManymékeR
  • M@TriX
    7even: nappal nem állnak ki veled, ugyanis csak éjszakai versenyzéskor lehet klubbot váltani. Szóval éjszaka lenyomod az első zölédet vagy a másodikat, akkor mellette feltünik egy 20. ember is. Na az már a kék csapatból van, nem a zöldből. A gatyát felkötni, mert elég kemény gyerek. Simén nyertem mindent, aztán jött a 20 kiscsákó az megizzasztott aztán többi megint nyúlbéla. Ha azt a 20.-at lenyomod, akkor abba a klubba mindenkit lenyomsz.

Csacsi: ha szól szólok, amúgy nyaralni van, most beszéltem vele. 7főn lesz válasz. Sorry.
  • ShaiHulud
    ejszaka versenyezz...asszem a kek csapat 20.helyezetjet kell megverned...
  • Csacsi
    Matrix: Érkeztek valamiféle válaszok K. Tamástól a tegnapi nap folyamán?
  • Alexease
    A Street Legal Racing: Redline c. jatekhoz meg NEM jott ki patch!!!!
    Az elozo reszhez (Street Legal) van 3, de azok nem jok ehez!
  • ShaiHulud
    nem, nem csak a rippelt verzio szaggat...mar miert szaggatna csak a rippelt...(no movies, no music)...amugy nalam az isos sem szaggat:D csak neha egy picit...bar csak eset szoktam racezni...na meg a TV cameranal is szaggatgat.
  • bfg900
    Majd lesz peccs.
  • ent
    Bezzeg hajnal 1kor tudtok csevegni!
  • ent
    Skacok!
    CSak a rippel verzió szaggat mint az állat még 800*600-ban is??
    (PIV1.5,512mb,Gf3ti)
  • CS@
    - 1 azért
  • CS@
    Alexease oldalán : http://slc.hsw.hu/ régebben volt róla infó most épp nem találtam meg.
    Azért megpróbálom azért érthetően leírni :
    Bármilyen rajzprogrammal csinálhatod ami JPG-t tud szerkeszteni.
    A lényeg ,hogy a Játék/Save/AhovaMentettél –ben van(nak) az autó(k) elemekre bontva.
    Ezeknek a fájlokat adsz egy JPG kiterjesztést és átrajzolgatod , miután kész vagy visszanevezed az eredetire.
    Próbaképp csinálj egy olyan mentést ahol csak egy autód van ezt fújd le(az egészet) valamilyen színre.
    Nagyjából ragaszgassál rá dolgokat (PL.: a küszöbre egy egyenes feliratot vagy a látható részteket nagyjából fújd körbe sprayal) azért ,hogy miután kilépsz tud ,hogy melyik elem micsoda és KB mekkora bizbazt rajzolhatsz rá.
  • SecMan
    A 900LE-s Emer Nonus GT2-höz van valami megoldás amivel használhatóvá varázsolható? (ugyanis a hátulja valamiért mindig kifarol, még a legszélesebb gumikkal is :))
  • SecMan
    Erről a festési taktikáról hol olvasthatnék többet? Milyen progikkal lehet?
  • CS@
    De ezt könnyű elkerülni : Mindig csak azt az egy elemet hagyod az autón amelyiket éppen csicsázni akarod
    (mentés előtt ajánlott az autót összerakni mert nálam a levett alkatrészek mentés után gyakran elvesztették a festést).
    Amúgy Alexease régebben írt taktikája(hogy egy külső programmal fessük az autót) itt is működik és így sokkal szebben meglehet csinálni mint a beépített matricázással.
  • Sanyi00
    A versenyre eljött volna koncertezni a Tatu is dee mivel elmarad ezért Anettka akarja megszervezni egy másik Magyarországi koncertjét a Tatu-nak.
  • Dns5000
    de hogy jon ide az Anettka? meg a Tatu?:)
  • Sanyi00
    Az augusztus 1.-2.-3.-ai rendezvény teljesen elmarad!!! Pedig már úgy beleéltem magam. Most képzeéjetek el olyan 6000 Le-s autókat amik 5 mp. alatt vannak 450 Km/h-n. És ezeknek a 6000 Le-s dragstereknek vannak a Junior változatai is, amiket 9-12 éves gyerekek vezetnek. A versenyen lettek volna sugármeghajtású autók is. Nem is beszélve a sok sztárvendégről. De ez mind elmarad. :((( DE azt olvastam az interneten, hogy Anettka szervezi, hogy a Tatu eljöjjön Magyarországra koncertezni egy másik igőpontban!
  • Dns5000
    kiraly :) milyen felni milyen gumi? teljesitmeny?