46061
.
-
www.fraps.com -
Dekka #16554 hi,valaki nem tudja megmondani mifele progival lehetne fps-t szamlaltatni a SLRR alatt? -
A gumik 0%, a fékek 40%, a felnik kb 99. -
ShaiHulud #16550 jah nekem is...I-Nova nem a felnik voltak 0% osak :D vagy a fekek ? :D -
Hát ez érdekes mert nekem egy defekt után(0%-os gumikkal) már elindulni alig bír, nemhogy gyorsulni... -
Már próbáltam, de úgy nagyon csúszkál :). -
rami-g #16547 hi all!meg tudná valaki szerezni nekem a játékot? -
Kerekek nelkul is eleg jol lehet menni;) Probald ki;) -
Én az éjszakai gyorsuláson nyomtam 0%-os gumikkal fel magam tuninggolfal red első helyre, szóval nem lehetetlen :). Csak a féktáv nőtt úgy másfélszeresére, a gyorsulás változatlan. Kivették a defekt feature-t :(? -
Hány LE-s Golffal és milyen gumikat/felniket raktál rá? -
Nézzél kb. 5 hozzászólással lejjebb és látod hogy nem muszáj összegyűjteni, amúgy ha össze akarod, akkor pár info: a kocsidnak kell 750pont(a tiedtől balra lévő szám); ebbe a számba a kocsid állapota is beleszámít, tehát attól hogy verseny(nappali) úgy látod hogy lejebb megy, vagy nem nő, az attól van hogy annyit romlott a kocsid állapota, természetesen javításkor felmegy; csak nappal nő a kocsid presztizse... -
ShaiHulud #16540 iccaka versenyzel akkor csokkena kcosid prestige:D nappal kell versenyezni es gyozni az auto prestigenek novelesehez.. -
Eddig azt hittem, hogy az enter is csak akkor működik ha már megvan minden feltétel... -
Hát ez hihetetlen!! Új játékot kezdtem, megvettem a golfot, még hozzá se nyúltam, amikor gondolotam poénból kipróbálom a nevezést a ROC-ra és mi történt?? A legalapabb(notuning) Golffal ott voltam a Roc-on!! HIHETETLEN!!
-
Dns5000 #16534 csak egyenesben gyorsitsal es nagyon ovatosan :) -
Az ISO-s esetén kéri a CD-t, ez tény, ami annyit tesz, hogy be kell rakni a Street Legal Racing: Redline CD-t a CD-meghajtóba. A rip-eshez még nem volt szerencsém, de a fórumban többek szerint simán ment az is. -
Nah, végre tudtam játszani az SLRR-el ismét, hát mit ne mondjak alig birtam felkelni a gép elöl :D
Viszont van pár dolog, ami nagyon zavaró:
-Iszonyúan lecsökkenttek a szerelhetőségben rejlő lehetőségek. Amíg a sima SL-ben az egész kellően átláható volt, és az autók + alkatrészek összeállításában lehetett bűvészkedni, addig az SLRR-ben egy autóhoz van 2-4 motor, amelyeknél a plusz felszerelhetőség kb. annyit tesz, hogy vagy felraksz rá turbót/superchargert, vagy sem. Illetve van, hogy ez sem, mivel pl. a Baiern-re egyszerűen nincs turbó, és a turbós kipufogót nem rakja fel rendesen. Remélem a patch azért javítani fog ezen valamit...
Viszont hihetettlenül élvezetes a városban való kóricálás, és versenyzés :D -
De azert a sofort is "helyre raknam", hogy ne nezzen ki az oldalso abalakon minden kanyarban;))) Azert egy sport ulesben nem igazan lehet oldalra dolongelni... -
Ha mar "barkacs" jatek, akkor mar tettek volna ki mindent INI-k be, hogy lehessen turni, allitgati stb. Ugy sincs net, nem lenne csalas, max "hasznalhatobba" lehetne tenni nehany dolgot benne.
Pl. Kivancsi lennnek, mennyit gyorsulna, ha ki lenne kapcsolva a sok tukrozodes? -
Szerintem sehol. Meg allitani sem lehet. -
Hol lehet a Redline-ban kikapcsolni a FFB-t? -
warezcenteren még fent van mind a 2ből a rip az ingyenrészlegen. -
ha valakinek nem megy a hexaszámolgatás és csak garázsban tud téblábolni a lowFPS miatt, akkor annak iTT egy kis pénzcsináló progi:
ManymékeR -
7even: nappal nem állnak ki veled, ugyanis csak éjszakai versenyzéskor lehet klubbot váltani. Szóval éjszaka lenyomod az első zölédet vagy a másodikat, akkor mellette feltünik egy 20. ember is. Na az már a kék csapatból van, nem a zöldből. A gatyát felkötni, mert elég kemény gyerek. Simén nyertem mindent, aztán jött a 20 kiscsákó az megizzasztott aztán többi megint nyúlbéla. Ha azt a 20.-at lenyomod, akkor abba a klubba mindenkit lenyomsz.
Csacsi: ha szól szólok, amúgy nyaralni van, most beszéltem vele. 7főn lesz válasz. Sorry. -
ShaiHulud #16516 ejszaka versenyezz...asszem a kek csapat 20.helyezetjet kell megverned... -
Matrix: Érkeztek valamiféle válaszok K. Tamástól a tegnapi nap folyamán?
-
A Street Legal Racing: Redline c. jatekhoz meg NEM jott ki patch!!!!
Az elozo reszhez (Street Legal) van 3, de azok nem jok ehez! -
ShaiHulud #16512 nem, nem csak a rippelt verzio szaggat...mar miert szaggatna csak a rippelt...(no movies, no music)...amugy nalam az isos sem szaggat:D csak neha egy picit...bar csak eset szoktam racezni...na meg a TV cameranal is szaggatgat. -
Majd lesz peccs. -
ent #16508 Bezzeg hajnal 1kor tudtok csevegni! -
ent #16507 Skacok!
CSak a rippel verzió szaggat mint az állat még 800*600-ban is??
(PIV1.5,512mb,Gf3ti) -
- 1 azért -
Alexease oldalán : http://slc.hsw.hu/ régebben volt róla infó most épp nem találtam meg.
Azért megpróbálom azért érthetően leírni :
Bármilyen rajzprogrammal csinálhatod ami JPG-t tud szerkeszteni.
A lényeg ,hogy a Játék/Save/AhovaMentettél –ben van(nak) az autó(k) elemekre bontva.
Ezeknek a fájlokat adsz egy JPG kiterjesztést és átrajzolgatod , miután kész vagy visszanevezed az eredetire.
Próbaképp csinálj egy olyan mentést ahol csak egy autód van ezt fújd le(az egészet) valamilyen színre.
Nagyjából ragaszgassál rá dolgokat (PL.: a küszöbre egy egyenes feliratot vagy a látható részteket nagyjából fújd körbe sprayal) azért ,hogy miután kilépsz tud ,hogy melyik elem micsoda és KB mekkora bizbazt rajzolhatsz rá. -
A 900LE-s Emer Nonus GT2-höz van valami megoldás amivel használhatóvá varázsolható? (ugyanis a hátulja valamiért mindig kifarol, még a legszélesebb gumikkal is :)) -
Erről a festési taktikáról hol olvasthatnék többet? Milyen progikkal lehet? -
De ezt könnyű elkerülni : Mindig csak azt az egy elemet hagyod az autón amelyiket éppen csicsázni akarod
(mentés előtt ajánlott az autót összerakni mert nálam a levett alkatrészek mentés után gyakran elvesztették a festést).
Amúgy Alexease régebben írt taktikája(hogy egy külső programmal fessük az autót) itt is működik és így sokkal szebben meglehet csinálni mint a beépített matricázással. -
Sanyi00 #16500 A versenyre eljött volna koncertezni a Tatu is dee mivel elmarad ezért Anettka akarja megszervezni egy másik Magyarországi koncertjét a Tatu-nak.
-
Dns5000 #16499 de hogy jon ide az Anettka? meg a Tatu?:) -
Sanyi00 #16498 Az augusztus 1.-2.-3.-ai rendezvény teljesen elmarad!!! Pedig már úgy beleéltem magam. Most képzeéjetek el olyan 6000 Le-s autókat amik 5 mp. alatt vannak 450 Km/h-n. És ezeknek a 6000 Le-s dragstereknek vannak a Junior változatai is, amiket 9-12 éves gyerekek vezetnek. A versenyen lettek volna sugármeghajtású autók is. Nem is beszélve a sok sztárvendégről. De ez mind elmarad. :((( DE azt olvastam az interneten, hogy Anettka szervezi, hogy a Tatu eljöjjön Magyarországra koncertezni egy másik igőpontban! -
Dns5000 #16497 kiraly :) milyen felni milyen gumi? teljesitmeny?