46061
.
  • basta002
    Én meg csinálok új topic képet. Legközelebb holnap jövök. Addig is kellemes autótörést kívánok. Csá
  • robotnyk
    nincs :-)
  • Tibre
    mint,ahogy street legal se elvileg :)
    Tesco gazdaságos feltör? :)
  • Fefe
    Az asszem itthon nem kapható
  • Tibre
    :) monster garage nincs? :)
  • robotnyk
    Tescoban Bestseller szériából 3k huf
  • basta002
    A videokártyám MX 400. Az az egy,amit még ki kellene cserélni. A többi nagyon állat.
    A vinyóm 7200 rpm-tel 80 GB-os.
  • basta002
    800x600 32 bit
    Úgy emlékszem, hogy a shadow le van véve, meg az objects, ha van ilyen akkor mediumon van.
    LÉnyegtelen az első High a 2. Medium. Distance 200 m
    Traffic 0
    Gyalogos 0

Celeron 2,4 Ghz
    256 DDR
    NVidia GF2 64 MB!!!
  • Alexease
    En meg a megjelenes napjan, a kiadotol lejmoltam egesznap:))) A Nepstadionnal vannak:))))
  • Carlos
    hol vetted?
  • robotnyk
    majd ha belejövök egyik hétvégén nyomhatnánk egy multit :)
  • Alexease

A mai napig fent van, es fent is lesz meg egy jo ideig! Terepes fun race-ben a legjobb, es nem is lesz egy ideig jobb nala. Profi fizika, toresek, nagyon jo jatekmodok, online, palyagenerator, palyaszerkesztes stb.
  • robotnyk
    OFF: hehe, ma beszereztem - ha jól tudom egyik kedvenced - egy Invictus klasszikust eredetiben :) Insaaaaane :) ON
  • Carlos
    Javítjuk...
  • Alexease
    Sajnos a hang resze meg nem az igazi a programnak, tobb problemaja is van:(( Talan javitjak.
  • Gyiik
    :// akkor passz

vegyel konzolt:DD
  • SinClaiR
    2 gigán van.. desert combat miatt:P
  • Gyiik
    biztos kihagy az alapjarat :D
    amugy ezt a motorhang kihagyast en is tapasztaltam, bar engem kevesbe zavart. Probald meg esetleg felnyomni a virtualis memoriat 1 gigara, vagy ilyesmi
  • SinClaiR
    Nekem két 7200 es 60 Gb os seagatem van... azzal nem kellene ilyen gondnak felmerülnie.. De ahogy mondod, tesztpályán semmi gond.. Városban viszont szaggat, akkora 0 grafika mellett, amit 5 éve produkált az Q3, picmip 5 el.. kb.(persze ez túlzás, csak idegesítő). Szóval szerintem, ahogy a játék kinéz, ilyen 80-100 fps körül kéne mennie.. ha felteszem highba.. 800*600 ban.. jó persze.. betölti az egész pályát.. sajna ehhez a részéhez nem értek .. de mégis túlzás, hogy versenyen, ahol ezek a def autók vannak az út szélén, frapsal kemény 2-5 fps t mértem..:) Vinyó nem darál..
    Amúgy a gépet leellenőriztem.. minden rendben van elvileg, néhány drivert is kicseréltem, semmi hatás.. Ugyhogy ez a játék valamiért nagyon nem szereti a gépemet:(
    Ja és még valami: az normális, hogy az mc gt nek hauler motorral, szaggat a motorhangja, 3000 es fordulatig?.. nem mindig.. ezért gondolom, hogy nem normális, de hátha valaki tudja a gyógyírt.
    Na nem írok tovább.. inkább kipróbálom a másik gépemen, mit produkál egy gef2 mx 400 on:)
  • Gyiik
    azert hozzateszem, hogy nagyban fugg a vinyo sebessegetol is am az fps...ideat 2gigas celeron, 512 mega ram, 128 megas radeon 8500le mellett beszaggat mint atom. Folyamatossagot talan csak a tesztpalyan csikarok ki belole. Ja, a vinyo meg : az egyikegy oskori 5 gigas, masik meg azelotti 4 gigas, es folyamatosan reszeli a jatek (arra meg nem tellett eheh)
  • SinClaiR
    hm.. akkor nálam van a bibi.. mondjuk gondoltam.. na akkor elkezdek frissítgetni ...
  • Carlos
    Az enyém itt egy 2Ghz-s AMD 256 RAM-al, 5600 MX Ultraval és Tökéletesen fut max árnyékkal meg gyalogosokkal és forgalommal (ez utóbbi maxon). Full paricle és LOD, 200m-es látótávolság!
  • SinClaiR
    Ez milyen gépen fut, és mennyi fps el, ilyen beállítások mellett?...
    Csak hozzávetőleg szeretném tudni, mert nekem mostmár baromi zavaró, hogy fullra lebutítottan 640*48 ban is néhol 5 fps em van...
    2100+ radeon 9000
  • basta002
    Na jó! Azért Paint-ben is el lehet hülyülni. És mégiscsak többet mutat az óra...

• basta002
    Lehet, hogy esztelen, és semmi értelme a scriptelésnek, de akkor is jó muri. Főleg egy olyannak, aki még soha nem csinált ilyet, és csak most kóstolgatja ezeket. (like me) Nem tudok sokmindent, de szertnék még többet. Ezzel szeretnék foglalkozni, ha nagy leszek, ezért fogtam hozzá. Szerintem ezzel is sok újat tanultam. A HTML programozást is azzal kezdtem, hogy megpróbáltam átírni más honlapokat. Mára már több honlapot csináltam Java-val és Php-vel Jegyzettömbben.

Úgyhogy én tényleg nem vagánykodásból csináltam, csak úgy próbálkoztam, és öróltem hogy sikerült. Ezért raktam be a topicba.

Ja és ennél többet nem tudok menni. Nem találok jó egyenes szakaszt. Ennek is érdekes a végkimenetele. Nézzétek meg a kedves kis szalagkorlátot előttem!! :)

• ZoyDes
    Igazad van a scripteléssel. Szerintem is hülyeség oylan módosítást csinálni, amivel ezer nirtopalack, meg idétlen felfüggesztés az eredméyn. Viszont 500km/h át az alap cuccokból is ki lehet hozni (kicsit irreális ugyan), szóval ez nem a csíterek privilégiuma. Viszont ami a patkátkára való felmászást illetti, azzal nem az a baj, hogy szemből veri le a futóművet, hanem mondjuk kanyarodsz, és véletlen felmegy a hátsó kerék a babakocsifeljárón. Na ekkor történnek fantasztikus dolgok, mert akkorát dob a kocsin, mintha papírból lenne, súlya meg semmi. És ez nem 100as tempónál van így, hanem normál városi tempónál. Amit pedig nem értek, hogy a 900LE-s kocsik (ezeket szintén az alap játékból lehet kihozni) egyszerűen nem képesek 8mp alatt 1/4mérföldet menni (???).
    És akkor még ott van a tapadás kérdése, amit szerencsére a 2.1.9es beta már kezd javítani, de még mindíg olyan mintha szappanos lenne a gumi. És hiába teszel föl soft gumit (aminek pont az a lényege, hogy iszonyatosan tapadjon de ugyanúgy kopjon is) nem lesz jobb, hanem a kocsi valamiért billegni kezd (tudom Carlos, hogy már megbeszéltük ezt),ami érthetetlen. Én még nem láttam billegő gyorsulási versenyt...
  • Ombika
    Jogos de ok azt hiszik 2100-at irunk es ,hogy nekik 1000-el kene menni a trabantnak ugy,hogy ne szalljon fel!! :)))
  • streeter
    Ez lenne a kép amit nem sikerült beillaszteni.
  • streeter
    Őszintén ennek van valami haszna? Több ideig bírja ettől a nitró? Mert szerintem ez is ugyan annyi idő alatt elfogy. Vagy nem??
  • malter
    nekem 2.1.8 as duhen 900le körül,elöl hátul 20'as kerekek,széria 1,8as futomü,nem külsö motyokkal ment 540et,a motort a matrix álltal lejebb belinkelt sugobol épitettem össze,a váltot full hátsokerékre állitottam(amennyire lehet)és az end ratiot 27xx ha jol emlékxem:)szal nem cheatelve ment annyit,ki lehet hozni alap gamébol is még mindig
  • Carlos
    Akkor hajrá bajnok! :)
  • streeter
    Én is most akarom majd FFB-s kormánnyal kipróbálni. Nekem nincs bajom hogy billeg a kocsi mert az a platós (nem tom még a nevét) az 305-nél se billent még akkor se ha kicsit korigálom az irányt billel bersze. Most motorokat akarok összedobni a V8-at már nagyjából vágom de soros 4 meg 6 hengereset még nem naon vágom
  • Alexease
    Szerencsere az Invictus, barmennyire is "arkad a jatek stilus", jo fizikat keszitett, es viszonylag jo a szimulacio is. Megprobaltak beallitani a legjobban az autokat. Ezert is erdemes, mindenfele segitseg nelkul, FFB-s kormannyal jatszani, belsonezetbol (persze, ha van).

Ilyenkor jonnek a scriptes emberek, hogy nem jo, mert borul a Golf 200-nal, nem megy tobbet 500-nal, es 150-nel ha felmegy a patkara, megdobja az autot (bar, ha 30-al menne fel szembol, mar akkor is kiszakadna a futomu eredetileg, foleg egy lejebb ultetett sport kocsival:DDD).
  • Alexease
    Nem erdemes "kulso" cuccokat hasznalni! A 90%-nak semmi ertelme, es meg rosszak is. Talan meg az SL-bol konvertalt autok amik meg jok, es talan nehany felni, szarny stb.

Foleg ami mar scripteket is erint, azmar nagyon gazos!
  • Carlos
    Minek, lehet csin'lni atom tunningot ay eredeti cuccokkal is...
  • streeter
    Én most próbáltam berakni egy kis tuningot. De nem sikerült túlzottan.Mindent bemásolok oszt keres valamit. Most rakhatok újra mindent Szerintem én se sokat fogok berakni.
  • Carlos
    Persze semmi külső csít meg scriptelgetés és csak orig alkatrészek!
  • Carlos
    Az én rekordjaim:

• Carlos
    Nos, a Monster Garage-t is mi csináltuk! (Invictus).
    A patch már kijött, ami letölthető a honlapunkról!
  • basta002
    A-ha.