.
-
ZoyDes #28662 Igazad van a scripteléssel. Szerintem is hülyeség oylan módosítást csinálni, amivel ezer nirtopalack, meg idétlen felfüggesztés az eredméyn. Viszont 500km/h át az alap cuccokból is ki lehet hozni (kicsit irreális ugyan), szóval ez nem a csíterek privilégiuma. Viszont ami a patkátkára való felmászást illetti, azzal nem az a baj, hogy szemből veri le a futóművet, hanem mondjuk kanyarodsz, és véletlen felmegy a hátsó kerék a babakocsifeljárón. Na ekkor történnek fantasztikus dolgok, mert akkorát dob a kocsin, mintha papírból lenne, súlya meg semmi. És ez nem 100as tempónál van így, hanem normál városi tempónál. Amit pedig nem értek, hogy a 900LE-s kocsik (ezeket szintén az alap játékból lehet kihozni) egyszerűen nem képesek 8mp alatt 1/4mérföldet menni (???).
És akkor még ott van a tapadás kérdése, amit szerencsére a 2.1.9es beta már kezd javítani, de még mindíg olyan mintha szappanos lenne a gumi. És hiába teszel föl soft gumit (aminek pont az a lényege, hogy iszonyatosan tapadjon de ugyanúgy kopjon is) nem lesz jobb, hanem a kocsi valamiért billegni kezd (tudom Carlos, hogy már megbeszéltük ezt),ami érthetetlen. Én még nem láttam billegő gyorsulási versenyt...