.
-
Nekem két 7200 es 60 Gb os seagatem van... azzal nem kellene ilyen gondnak felmerülnie.. De ahogy mondod, tesztpályán semmi gond.. Városban viszont szaggat, akkora 0 grafika mellett, amit 5 éve produkált az Q3, picmip 5 el.. kb.(persze ez túlzás, csak idegesítő). Szóval szerintem, ahogy a játék kinéz, ilyen 80-100 fps körül kéne mennie.. ha felteszem highba.. 800*600 ban.. jó persze.. betölti az egész pályát.. sajna ehhez a részéhez nem értek .. de mégis túlzás, hogy versenyen, ahol ezek a def autók vannak az út szélén, frapsal kemény 2-5 fps t mértem..:) Vinyó nem darál..
Amúgy a gépet leellenőriztem.. minden rendben van elvileg, néhány drivert is kicseréltem, semmi hatás.. Ugyhogy ez a játék valamiért nagyon nem szereti a gépemet:(
Ja és még valami: az normális, hogy az mc gt nek hauler motorral, szaggat a motorhangja, 3000 es fordulatig?.. nem mindig.. ezért gondolom, hogy nem normális, de hátha valaki tudja a gyógyírt.
Na nem írok tovább.. inkább kipróbálom a másik gépemen, mit produkál egy gef2 mx 400 on:)