46061
.
  • 12346
  • malter
    és mit akarnál magyaritani?pl you win,vagy new game?
  • malter
    persze hogy számit,probálj gyorsulni 1et fullon,majd kopasz kasznival,a féket meg ugy érzékeled hogy pl einvagenre a MC6 pistonos fékeket raksz akkor orra bukik,mert tul nagy a fékerö az auto sulyához képest
  • Vernoon
    Az alkatreszeknek szamit a sulya (szamolja a jatek)? Pl. ketkerekre akarom allitani a kocsit, akkor szamit suly szempontjabol az elso kerek merete? Ket alakatresz kozott van diferencia (365-os vagy 215-os fektarcsa, szeles vagy keskeny kerek)?
  • 12346
    focusba sztem alapból megy a 4 hengeres, nem? má csak azér is, mer ugyi lájvban se több
  • Horci
    Hogy tudom azt megcsinálni, (mit hogy kell átírni) hogy a Focusba ne I6-os, hanem I4-es motor legyen?
  • Vlala #29682
    M@trix:
    de jóóó...
    azok a kerekek nagyon durvák, honnan vannak?
  • 12346
    ok ZoyDes, akkor te azon ritka kevesek közé tartozol, akik találtak benne fizikára utaló nyomot:)
  • M@TriX
  • GuMiSZu
    Hi a magyarosítást le lehet valahonnan szedni a 2.1.8 as peccs van fent thx
  • M@TriX
    persze
  • Ombika
    Matrix ,ha megjelennnek a lentebb emlitett autok szolj please! Koszonom
  • M@TriX
  • Gyiik
    mennyire logjon ki a kaszni alol a felni.
    a -40 nagyon kilog
  • Horci
    A felniknél az ET -40 ; ET +0, stb mit jelent? :)
  • ZoyDes
    A Cmr3-mal nem játszottam, csak videókat láttam, alról nem tudok nyilatkozni. És elhiheted, hogy elég sok autót látok, elég közelről élőben (és ezek a kocsik,hozzáteszem nem utcai gépek), de ezt hagyjuk. A TRD igenis jó fizikában, még ha arcadnak is titulálja sok ember. De most nem a TRD képességeiről kell vitatkozni, hanem az SLRR-ről. De ha mindenképp alról írsz (írtok) inkább priviben, felesleges ezzel nyujtani a fórumot.

És igen, elismerem, a játékot egyáltalán nem húztam le, csak a fejlesztőket dorongoltam meg. Ha fikázásnak veszitek, akkor az. Ti dolgotok. Mégegyszer hozzáteszem: A játék ötletes, és nagyon jó, csak még mindíg van egy csomó gyermekbetegség,amire szerintem nem mentség a féléves határidő, főleg akkor, mikor elötte volt egy első rész (Street Legal), amiből elég sok mindent -már eleve javítva- lehetett átvenni, vagy tanulni azokból a hibákból, előnyökből.

Én nagyon sajnálom, hogy szálka leszek itt sok ember szemében, de ez épp a játék iránti szeretetemből fakad. Egyszerűen azt szeretném, ha ez egy tökéletes gém lehetne, amire mindenki büszke lehet. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a valódi hibákra kell öszpontosítani, nem pedig azokat javítani elsődlegesen, amik abszolut nem befolyásolnak semmit (pl, az l6-os dugói kilógnak a hengerből...na bumm, attól még megy a játék-r5 egyig javított bug-ja)
  • 12346
    ZoyDes hagyd már a TRD-t:DDDDD
    "TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)"
    szted mi különbség van a 2 között a feliraton kívül?:DDD te nem is olvasol vagy tájékozódsz? normális ember, aki látott már autót közelről, az tudja, hogy a TRD nem a fizikájáról híres. és ezt elég sok helyen fikázták is. ha most azt mondod, hogy a cmr3-4-ben is van fizika, én komolyan összehozok jövő hét végére egy világbékét.
  • malter
    megvan!!:)elég cool bár az I6 turbo idáig nem hozta a várt eredménytfurball combo patch
  • malter
    ehh bocsi kicsit nagy:)
  • malter

erre gondolok
  • Rosco
    Most vagy én lettem béna, vagy tényleg pofoztak a progin. 3 hónap után nyúltam a játékhoz. Mivel előtte elég egyszerű volt, a diff-t kicsit jobban felhúztam. Ekkor jött a meglepi. A 20 000 dolcsimból összekalimpált járgányommal csak úgy tudtam a 20.(!) green-es csákót megverni sima utcai versenyen, hogy leszorítottam rögtön az elején és végig ezt kellett csinálnom, hogy első legyek...
    Szerintem igenis sokat segítettek a peccsek. Fizikában, a játék élvezhetőségében egyaránt. Az FPS ettől függetlenül ugyanolyan :-))
  • malter
    anno még az elsö pecs elött,volt furball elsö javitása,amiben volt soros 6hengeres motorra turbo,ezt ha jol vettem ki a sl.tk forumán,akkor müködöképesre meg is csinálta+kipufogo bekötést,levegöszürö,szal a hiányzo dolgokat,ezeket nem tudja valaki honnan lehet letölteni?
  • M@TriX
    ezek hamarosan igen, azt írták a fórumba (sl.tk)
  • Carlos
    A játékot nem fikáztad, csak minket!
  • Ombika
    MAtrix ezek az autok mar letolthetok ami lentebb raktal be kepeket?
  • SinClaiR
    nem
  • Gyiik
    jaja, tudom, azert irtam
  • ZoyDes
    Csak 1 utolsó kérdésem van, és utánna megszűnök (hogy örülhessetek ):
    Szerintetek én fikáztam a játékot?
  • ZoyDes
    Én akkor is így érzem. Főleg a lesajnáló hozzászólásaitok, válaszaitok végett, amiket néhány kérdésre reagáltok.

GYÍK: Igen, igazad van, elgépeltem. Nem a TDR-t akartam írni, hanem a TRD-t, vagyis a Toca Race Drivert.
  • cenobite
    "....igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar."

Ezt azért nem kellett volna...
  • Carlos
    Persze hogy lowpoli. Képzeld mi lenne, ha az uccán is olyan lenne, mint a garázsban... :)
    Ja, és a Fake Racerek autójában nincs is megjelenített motor!
  • Gyiik
    humm....tdr alatt mit ertesz egeszen pontosan? the death race? carmageddonakarhany? ha nem, akkor sztorno, ha igen, akkor hat ize...ami normalis fizikat lattam eddig autos jatekban, az a driver volt. Ott igazan jol mozgott az auto, balesetkor is teljesen jol viseltek magukat, viszont nem tort szet annyira, teny. Csak a mozgasrrol beszelek.
    A lowpoly meg...en ugy lattam, hogy a motor kidolgozottsaga a varosban (ja, slr-rol van szo) joval alacsonyabb a garazsbelinel...
    nfs5 meg teljesen jo, talan a lejgobb nfs mindezidaig, de akkoris mas kategoria
  • Carlos
    Méghogy nem érdekelnek minket a játékosok?
    Akkor vajh ugyan miért gyártjuk a patch-eket???
    Megtehetnénk, hogy kiadjuk a játékot és kész annyi.
    Leszarhatnánk, hogy bugos, hogy kellene patch. A pénzünket megkapjuk, akkor minek dolgozzunk ingyen(!!!) a patcheken?
    Méghogy nem törődünk a játékosokkal. Ez jó...
  • TibiGrafix
    Hang nélkül mi értelme játszani?
  • ZoyDes
    NOS, tegnap nem voltam, látom szépszámmal kaptam ilyen olyan hozzászólásokat. Sajnos egy páran kezdtek átmenni személyeskedésbe, úgyhogy inkább nem folytatom a hozzászólást.
    Csak annyit szeretnék mondani, hogy:
    -Carlos: a pénzügyi kérdést nem én tettem fel. De ha már itt tartunk, egy játék biztos nem kér annyi pénzt mint egy átlagos rallyhétvége a vértesben. Én elhiszem, hogy nem a pénz motivál benneteket, igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar.
    -Én az NFS 5 ről beszéltem, az undergrundot szóba sem hoztam (már nem tudom, de asszem ezt Matrix keverte picit)
    -A TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)
    -Volt már olyan játék, ahol az alkatrészek hatottak egymásra, ezáltal a menettulajdonságokra. Lehet hogy ott a kocsit nem úgy ábrázolták játék közben, hogy a felnyíló motorhátető alatt részletes motor volt, de ez pontosan a játékmenet, és a játékosok érdekeit szolgálta. Ha mondjuk ez az SL-ben is így lenne (tehát a városban egy idézőjeles low-poly autóval mehetnénk,és a garázsban a mostani modell lenne, máris lenne FPS...igaz a kocsiknak általában kellene egy "városi motor" textúra)

De mivel látom, ha valaki rátapint az érzékeny pontokra, akkor máris óriási közfelháborodás, és fikázás indul be. Inkább hagyjuk, legyen igazatok. Jó a játék.
  • Ombika
    De ezek le is tolthetoek mar a gameba?
  • Carlos
    De az is!
  • Carlos
    Igen!
  • Carlos
    Nem fogok válaszolni a pénzügyi kérdésedre!
    Legyen elég annyi, hogy egy játékot fejleszteni 2 évig az bőven 9 számjegyű összeg!
    De ha támogatsz minket akkor okés. De tényleg nem a pénz motivál minket!
    Azért ennünk csak kell nem?
  • M@TriX
    Egy kis VW Jetta spoiler iTT