.
-
ZoyDes #29654 NOS, tegnap nem voltam, látom szépszámmal kaptam ilyen olyan hozzászólásokat. Sajnos egy páran kezdtek átmenni személyeskedésbe, úgyhogy inkább nem folytatom a hozzászólást.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy:
-Carlos: a pénzügyi kérdést nem én tettem fel. De ha már itt tartunk, egy játék biztos nem kér annyi pénzt mint egy átlagos rallyhétvége a vértesben. Én elhiszem, hogy nem a pénz motivál benneteket, igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar.
-Én az NFS 5 ről beszéltem, az undergrundot szóba sem hoztam (már nem tudom, de asszem ezt Matrix keverte picit)
-A TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)
-Volt már olyan játék, ahol az alkatrészek hatottak egymásra, ezáltal a menettulajdonságokra. Lehet hogy ott a kocsit nem úgy ábrázolták játék közben, hogy a felnyíló motorhátető alatt részletes motor volt, de ez pontosan a játékmenet, és a játékosok érdekeit szolgálta. Ha mondjuk ez az SL-ben is így lenne (tehát a városban egy idézőjeles low-poly autóval mehetnénk,és a garázsban a mostani modell lenne, máris lenne FPS...igaz a kocsiknak általában kellene egy "városi motor" textúra)
De mivel látom, ha valaki rátapint az érzékeny pontokra, akkor máris óriási közfelháborodás, és fikázás indul be. Inkább hagyjuk, legyen igazatok. Jó a játék.