.
-
ZoyDes #29673 A Cmr3-mal nem játszottam, csak videókat láttam, alról nem tudok nyilatkozni. És elhiheted, hogy elég sok autót látok, elég közelről élőben (és ezek a kocsik,hozzáteszem nem utcai gépek), de ezt hagyjuk. A TRD igenis jó fizikában, még ha arcadnak is titulálja sok ember. De most nem a TRD képességeiről kell vitatkozni, hanem az SLRR-ről. De ha mindenképp alról írsz (írtok) inkább priviben, felesleges ezzel nyujtani a fórumot.
És igen, elismerem, a játékot egyáltalán nem húztam le, csak a fejlesztőket dorongoltam meg. Ha fikázásnak veszitek, akkor az. Ti dolgotok. Mégegyszer hozzáteszem: A játék ötletes, és nagyon jó, csak még mindíg van egy csomó gyermekbetegség,amire szerintem nem mentség a féléves határidő, főleg akkor, mikor elötte volt egy első rész (Street Legal), amiből elég sok mindent -már eleve javítva- lehetett átvenni, vagy tanulni azokból a hibákból, előnyökből.
Én nagyon sajnálom, hogy szálka leszek itt sok ember szemében, de ez épp a játék iránti szeretetemből fakad. Egyszerűen azt szeretném, ha ez egy tökéletes gém lehetne, amire mindenki büszke lehet. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a valódi hibákra kell öszpontosítani, nem pedig azokat javítani elsődlegesen, amik abszolut nem befolyásolnak semmit (pl, az l6-os dugói kilógnak a hengerből...na bumm, attól még megy a játék-r5 egyig javított bug-ja)