484
Icewind Dale II
-
#404 Itt van:
http://cdgalaxis.hu/PC/13088/icewind-dale-saga-1-1-kieg-2.html -
#403 hali
Eredetiben keresem a gamet////1 et, es a 2- ot is(vagy nem abban...minden megoldas erdekjel),,,a sajatom crc hibas lett,,,,es a limites netemmel meg elég lol lenne hozzájutnom,,,
ha van offer,priviben,,,koszi -
#402 40-es szintkorlát(xp capper segítségével) esetén mit érdemes fejleszteni a következő partyból?
Heart of Fury természetesen
szint/szint::str/dex/con/int/wis/cha__faj
lvl_4_fighter/lvl_20_paladin::17/12/16/3/20/20__human(aasimar)
lvl_11_cleric(Talos)/lvl_14_fighter::22/13/20/4/20/4__dwarf(gold dwarf)
lvl25_druid::15/9/18/12/25/4_halfelf
lvl23_rouge/lvl_1_wizard::12/23/18/14/4__halfling (strongheart)
lvl24_wizard-necromancer::8/18/18/22/12/4__elf
lvl20_wizard/lvl_3_rogue::10/18/16/23/14/4__elf(drow)
-
#401 A hardveres gyorsítást vedd le, vagy a grafikai beállításoknál módosíts valami mást[nem felbontást] (nálam is hasonló probléma volt) -
#400 Hali!
Olyan problémám van a játékkal, hogy 800x600 csíkos a fog of war(illetve az a része, amit már felfedeztem de épp nem ott vagyok) 1024x768ban pedig villog, mint az állat...
Mind két esetben nagyon zavaró, de, ha sikerül is túltenni magam rajta, akkor is megvakulok :D
Próbáltam színmélységet állítani, hardveres gyorsítást stb, nincs eredmény.
Találkozott valaki ilyesmivel? -
#399 Icewind Dale 2 - Patch v2.01
Innen Letölthető -
Kipe #398 Ha vki tudja honnan lehet letölteni a 2.01-es javítást az kérem linkelje be. Előre is thx. -
#397 Ha valakit érdekel még ez a játék, akkor javaslom neki, hogy látogasson el a Magyaritások Portálra, ahol letöltheti a játék TELJES magyarítását! -
#396 Ettől tartottam.
Azért kösz az infot, nem örültem volna, ha van rá mód, csak én nem vettem észre. -
Szid #395 új embereket kell kezdened. -
#394 Üdv mindenkinek!
Nemrég fejeztem be az IWD-t. Van lehetőség arra, hogy a csapat karaktereit átvigyem az IWD2-be? Úgy, mint a BG2-ben. Vagy mindenképp új emberekkel kell az új játékot kezdeni? -
#393 látom nagyon kihalt, -
#392 Az esetleges további kérdéseidet felteheted a Magyarítások Portál ide vonatkozó fórumában. Ott lehet, hogy hamarabb választ kapasz. A link. -
Prof William #391 Már tárgytalan.... -
Prof William #390 Hi all!
Karakter portrékat hogyan importálhatok a játékba? Vagy lehet egyáltalán? -
sathanus666 #389 1 kérdés:nekem nem lehet a játékot kimerevíteni mint az 1ben!ez másnál is így van? -
GeneralTao #388 Hi all
Csatlakoznák Crusader-hez mert enyhén szolva elakadtam és nekem is kell egy végigjátszást [email protected] elöre is köszönöm -
Crusader #387 Hali all !
Csak most jutottam a játékhoz. Elakadtam a jégtemplomban. Küldjön nekem vki legyen olyan yo, 1 végigjátszást a [email protected] -ra.
THX -
wrongo #386 Van olyan, akinek egész véletlenül a birtokában van az Icewind dale 2 magyar nyelvű kézikönyve? Főképpen valamilyen elektronikus formában érdekelne. -
#385 Ez a fordítás most jelenleg egy picit áll. Még mindig a Kotort csinálom, de már elkezdtem besegíteni az Icewind dale első részének fordításába is. -
#384 Sok sikert a fordításhoz! -
#383 Esetleg nézted már hozzá a kb. 20%-os szinten álló fordításomat? Csak azért kérdezem, mert esetleg segítséget jelenthet, ha találsz valami hibát, vagy ha van valamilyen javaslatod. -
Braveheart #382 Most kezdtem tegnap az ID2-t, és nagyon tetszik, nekem jobban bejön mint a BG2. Most vagyok a 2. chp jégkastélyában. Van 1 barbárom, egy törp fighterem, a cleric az stormbringer of talos, van egy nekromanta, sorceress és egy rogue. Mindig elnyomok 4-5 animate dead varázslatot, mert pl. a mostani boneguardok osztják az áldást :) -
Myrkul #379 Köszi !! Megpróbálom. -
aiguo #378 Az utcso ketto link hibas!Tehat megegyszer:
Icewind Dale II - Book of Spells and Tables.pdf
Icewind Dale II - Manual.pdf -
aiguo #377 Remelem ezek segitenek.Udv!
IWDII.FAQs & Guides
IWDII.-Manual.pdf
IWD II-Book of Spells and Tables.pdf -
Myrkul #376 Ismét Sziasztok!
Egy kicsit előrébb jutottam, a Gamer leirása alapján az erdő szellemével kellene megküzdenem de semmi közelebbit nem irnak. Tudja valaki merre található ez az erdőszelleme? Köszi! -
Myrkul #375 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni, hogy lehet a villam agyus palyarol tovább jutni? Merre fele van az a battle square? Egy pontos leirast nem tud valaki mert a Gamer magazin végigjátszása alapján nem lehet játszani! Köszönöm -
#374 Lehet... valahogy. Most lusta vagyok elődurni hogy, kuksold meg a manualt, le van benne írva valahol! (vmelyik cd-n van asszem manual, vagy keresgélj kicsit, én megtaláltam annak idején, bár lehet az BG2 volt) -
Bandeeka #373 Hali!
Az Icewind Dale alá belehet tenni vmi egyedi képet hogy azt lehessen kiválasztani mikor karit csinálok? Ha megleht vhogy csinálni írjatok pls thx -
#372 Jéééé, tényleg! :-) -
#371 felnőni?
ahhoz el kellene adni a számítógépet ;D
de egyébként már hónapok óta szinte semmit sem költök játékokra. heti 10 a számítógépre nem sok. ismerek valakit aki ennél sokkal többett költöt játékokra havonta. khmm, te nem ismered? ;D -
#370 Ezért havi tizet kiadni felelőtlenség.
Heti egy online játék és mert szeretsz cuccokat letölteni... mikor nőssz már fel? ;-D -
#369 pénteken gondoltam, na meg szeretek cuccokat letölteni. egyébként meg nem azért vagyok ki, mert nem alszok, mert alszok hétköznap éjjelenként. igaz, nem 8 órát. -
#368 tudod a régi szép battle.net-es éjszakák emlékére...
Hát ez az, neked éjjel aludnod kéne, hiszen nappal mindig arra hivatkozol, mennyire ki vagy. -
#367 chello? nem hiszem. -
#366 csak...
tudod a régi szép battle.net-es éjszakák emlékére...
de egyébként ami tetszik az iwd2-ben az az, hogy sokkal jobban számít, mint bármelyik másik infinity motoros játékban, hogy milyen kasztú, jellemű és fajú az egyén akivel kezdeményezel beszélgetéseket. pl: a paladinom kapásból visszautasított egy felajánlott jutalmat valamiért (pedig jól jött volna), mondván a becsület úgy kivánta, holott másik karakter kapásból elfogadta volna.
mindent összevetve, nagyon állat játék! -
#365 Minek is neked ADSL? -
#364 Chello? -
#363 egyébként nem lesz adsl :((((
jött egy levél az axelerotól, hogy nem tudják kiépíteni. persze az a furcsa, hogy ki sem jöttek felmérni, pedig arról volt szó. szerintem csak azért nem foglalkoznak vele, mert valszeg még senkinek sincs a házunkban, és így nagy beruházásba kerülne nekik. majd felhívom a kábeltv szolgáltatónkat, remélem nekik van kábeles internetük.