5322
Help!
-
kollektor #3001 kiváló program csak ajánlani tudom !nálam már többször bizonyitott! -
#3000 Köszi, megvan. Az oldal is. :) -
kollektor #2999 A múltkor írtam ,mikor ajánltam 1 kémprogramirtót !Vissza kell keresni a hsz-t. -
Vardar #2998 Le nem jön egy könnyen. Ilyen próba verzióknak adok sok esélyt. -
#2997 Felcsigáztál, holnap délután felteszem a kisvinyóra. ;) -
Vardar #2996 Most a CS után lehet, hogy nem lesz semmi még nem ellenőriztem csak a hétvégi teszten. Azért csak töltsd le és próbáld meg levakartatni a programjaiddal. -
#2995 Talán a különböző cégek a különböző labor körülményekkel, különböző technológiával elemzik a kémprogramokat. Minél több pénze van egy cégnek, annál hatékonyabban és maradéktalanabbul távolítja el a kémet a maradékokkal együtt a program. Lást, CounterSpy még talált valamit a többi után nálad. Bár megjegyzem ez nem minden esetben igaz. -
Vardar #2994 De akkor mégis miért maradnak ott a maradékai? Ezt még mindig nem értem. -
#2993 Akkor így. Honnan is van ez a szöveg? -
kollektor #2992 A kémprogramok egyik ismeretető jele, hogy beirják magukat a registrybe, böngészőbe, fájlt indítanak el. Az állományt ki lehet ugyan lőni, de állandóan visszakerül. A kémprogramírtó megkeresi a forrását, és következő indításkor (mielött a memóriába kerülne) törli. Természetesen registry bejegyzéssel együtt. -
#2991 Laborban mivel részletesen kielemzik a jószágot, így azt is tudják, hogy miket termel maga után, így azt is eltávolíttattyák a programmal. Gondolom én, mivel ez tűnik első látásra logikusnak. -
Vardar #2990 Akkor mégis, hogy akadnak rá a maradékokra ha nincs bennük a szignatúra? -
#2989 Jah igaz, most adware-ól van szó, nem féregről. Bocsi.
A maradékokat gondolom azért nem tudják maradéktalanul eltávolítani, mert az antivirus/antispyware azt a bizonyos kártékony kódot keresi/ismeri föl az állományban. És ez valószínű a maradékokban nincsenek jelen. -
Vardar #2988 Akkor miért írják ki még mindig hogy adware? És a maradványokat miért nem tudják teljesen eltávolítani? -
#2987 Hát hogy ki tudja-e írtani rendesen, azt nem tudom. Valószínűleg magát a férget eltávolítják. De hogy amit a féreg maga után hagy(ami mellesleg magában már ártalmatlan), azt nem tudom. -
Vardar #2986 És ki is tudja írtani? Felőlem bemásolhatod ahova akarod. -
#2985 Tudom, de nem mindenki nézi az aláírást. Így nagyobb eséllyel veszi észre több fórumozó. De nyugi, nem fogom minden topikba bemásolni, csak ide, mert itt nem off.
VCatch-ot felismeri a VBA32, Sophos, Microsoft One Care, Ikarus, Kaspersky, Fortinet, BitDefender. -
Vardar #2984 Ott van a lábjegyzetedben. Töltsd le a VCatchet és keress olyan vírusírtót ami ki tudja nyírni. Ha lesz más küldök majd a tesztem úgy is talál. -
#2983 FIGYELEM!
Itt is szólok. Ha valakinek netán birtokában van vírus, féreg, vagy trójai, az legyen szíves nekem elküldeni privátban, vagy az e-mail címemre egy tömörített állományban. Jelszavazni nem kell. Nem mások ellen, ártó szándékkal akarom felhasználni. :)
Köszönöm szépen! -
Vardar #2982 Nem vagyok paranoiás már gyógyult vagyok. És segíthetnél szótagolás helyett. -
#2981 ...meg automata frissítés kikapcsolva XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2980 Windows Firewall "PRO" (xD) + NOD32 ruleeez :) Nem igaz?:D -
Apocalipto #2979 pa-ra-no-ia -
Vardar #2978 Nem telepítettem semmit vele a telepítése után nem futott pedig mindent feltelepített(update manager stb.). Letöröltem a saját törlőjével még a mappáját is és azóta 1 HÓNAPON ÁT NEM TUDOM LETÖRÖLNI ÉS MINDIG KIJELZI VALAMI! ÉS SEMMI SE TUDJA KIÍRTANI A HIJACKTHIS MEG SEMMIT SE TALÁL! -
#2977 ez biztos hogy reklám generálo? de ha az akkor hogyhogy ilyen "hivatalos" progi? vagy nem lehet hogy csak telepitettél vele valamit ami "reklámokat generál"? -
#2976 igen, de érdekes, abba csak favorites könyvtár van meg ez az üres local settintgs -
#2975 Más felhasználó mappájában van? -
#2974 akkor meg kellene, nem gondolod? szedd le a hijackthist csinálj egy keresést és ami gyanus töröld -
Vardar #2973 Nem próbáltam még de SE A BITDEFENDER V10 FREE SE A WINDOWS DEFEDER SE A SPYWARE TERMINATOR NEM TUDTA KINYÍRNI! -
#2972 megcsináltam,C:-n van a winfos, hiába nézem akármelyik névnél is, egyikbe van egy mappa(az se az a név amin most vagyok) de üres -
#2971 Van több partíciód? Azokon a partíciókon amiken nincs windows, nem szokott ez a mappa jelen lenni. Azon a partíción nézd meg, amelyiken a rendszer van.
Biztos hogy megjelenítetted? Vezérlőpult, Eszközök, Mappa beállításai..., Nézet fül, Rejtett fájlok és mappák > megjelenítése, majd Alkalmaz, és OK. -
#2970 hm.. probáltad már vele? vagy csak mondod? :D -
Vardar #2969 A VCatch egy víruskeresőnek álcázott, elpusztíthatalan reklám generáló program! MAGA A SÁTÁN ÍRTA! ÉS NEM LEHET LETÖRÖLNI! A NOD SE TUDNÁ KIÍRTANI! ERRE LÉTEZŐ PROGRAM NEM KÉPES! -
#2968 na ezaz.. de akkor mért nincs? :DDD -
#2967 örülök... cska azis érdekes hogy C:\Docuements And Settingsbe 6 mappa is van, ezek közül 3 felhasznév, szerintem a régi windowsomé, más dolgok is vannak a beérkezett fileokba(msn), nod ezt a vcatchet nem törli? és az mi? -
#2966 Local Settings rendszermappa, nem lehet törölni. -
Vardar #2965 Eltűnt és kész ne foglalkozz vele. Örülj neki, hogy nem VCatched van. -
#2964 nemtudom, de mivel local settings csak nem törli... (vagy miez egyáltalán?) -
Vardar #2963 Már nem kitörölte a Nod a mappát? -
#2962 a-a, kerestem mindenhol