5322
Help!
-
#2961 Rejtett fájlok megjelenítésével elvileg már látnod kellene.
Nincs itt?:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\ -
#2960 hm, nézetegetem a vírusnaplot,leirja honnan jött a "veszély",loacl settings, de akárhol is nézem total commanderbe, nem találom... vezérléőpultba a mappa beállitásoknál megcsináltam hogy rejtett fileok is látszodjanak de semmi -
Vardar #2959 Na én ilyen ablakot 1 év alatt nem láttam. És ha már szabályok akkor a VCatchet se töltse le senki. -
#2958 lál, ne menjen senki a vegigjatszasok.hu-ra
-
Vardar #2957 Nekem tetszett csak vannak nála komolyabb programok a gépen ezért töröltem. -
#2956 vírus topicba xD -
Apocalipto #2955 én használtam... nem talált semmit... mondjuk most a spyware doctor se :D
midnen este csinál eg gyorsvizsgálatot, hetente frissítik asszem -
#2954 windows defendert használja/Használta valaki? tapasztalatok? -
kollektor #2953 WinPatrol 12.9.7.1455
A Winpatrol legfrissebb, ingyenes verziója, amely már rendlekezik Windows Vista támogatással is. Az alkalmazás a trójai- és kémprogramok eltávolításával járul hozzá rendszerünk biztonságához. -
#2952 Tudna valaki ajánlani egy jó kémelhárító programot?
Köszi -
Apocalipto #2951 lollll :D:D:D:D:D:D:D:D -
Vardar #2950 Ha ezután a CS írtás után se tűnik el nem tudom. hogy mit csinálok. Elkap az agyrák, hagyom a fenébe és nem törődök vele, formázom a winchestert és felteszem a FreeDOS-t. -
Apocalipto #2949 hehe -
#2948 -
Vardar #2947 Nem rossz ötlet. -
#2946 Hagyd már a francba ezt a VCatch-ot. Counter Spy-jal leszeded ami még maradt belőle. Rengeteg ehhez hasonló kamuprogram létezik még. Ezzel az erővel az összes ellen lehetne kampányolni. -
Vardar #2945 Velem tart valaki? -
Vardar #2944 Én valami nemzetközi kampányt indítok ellene. Anti VCatch Liga vagy valami. -
Vardar #2943 a registryben nyoma sincs ezeket az mgf-eket végleges törlővel(Eraser 5.7) vagy a Counter Spy-al tüntessem el? -
Apocalipto #2942 Adaware Vcatch így egyszerűbb -
Apocalipto #2941 Amúgy a Google 5. Találata a Vcatch szóra:
Adware.VCatch
Printer Friendly Page
* SUMMARY
* TECHNICAL DETAILS
* REMOVAL
Updated: February 13, 2007 11:47:41 AM
Type: Adware
Version: 6.3.1.2
Publisher: MinuteGroup
Risk Impact: Low
File Names: vcatch.exe
Systems Affected: Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP
Behavior
Adware.VCatch is an antivirus product that displays pop-up advertisements.
Symptoms
Files are detected as Adware.VCatch.
Transmission
Adware.VCatch must be manually installed.
Protection
* Initial Rapid Release version January 12, 2006
* Latest Rapid Release version January 12, 2006
* Initial Daily Certified version January 12, 2006
* Latest Daily Certified version January 12, 2006
* Initial Weekly Certified release date January 18, 2006 -
#2940 Google szerint VCatch elemei. Itt egy eltávolítási segédlet. Szívós jószág, az biztos. -
Vardar #2939 Ne nektek vannak ilyenek?
C:\WINDOWS\system32\ath.mgf
C:\WINDOWS\system32\sze.mgf
-
Apocalipto #2938 -
Vardar #2937 NE KERÍTSEK NEKI EKKORA FENEKET!?!? 1 HÓNAPJA TELEPÍTETTEM ÉS MÁR X4-ER LETÖRÖLTEM! -
#2936 ne keríts már ekkora feneket ennek az egésznek _omg1 xD -
#2935 óemgé dani hee:D -
Vardar #2934 EZT MAGA A SÁTÁN ÍRTA! HELL NYELVEN! -
Vardar #2933 EZ ELPUSZTÍTHATALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA AZ SG.HU-SOK EZUTÁN SE SZEDIK LE ÉN NEM TUDOM, HOGY MIT CSINÁLOK! -
Vardar #2932 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGINT ITT VAN A VCATCH. Most a CounterSpy fedezte fel. Tudtam én, hogy él és a Spyware Terminator után csak erőt gyűjt és megint lecsap. Ez a VÍRUSOK SÖTÉT NAGYURA! DARTH SIDIOUS. Ez maga Palpatine kancellár, jónak álcázza magát és aztán felfedi kilétét és ÖRÖKKÉ ÉL! -
Apocalipto #2931 Mivan? -
Vardar #2930 Duplán átvertek Apocalipto. -
#2929 Poén volt. -
Apocalipto #2928 ???????????? -
#2927 Pedig az érettségi tételek vannak benne teljesen legálisan ;) -
Apocalipto #2926 Sztem meg akartak fertőzni msn en. Kaptam egyik partnertől egy ha jólemlékszem IMG033.zip nevű fájlt vagy vmi hasonlót... Nem fogadtam el -
#2925 jaa értem.. köszi a progit is meg ezt a kis "leirást" :D -
#2924 Ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve, akkor minden program rendszergazdai jogokkal bír, így a böngésző is. Így a kártékony kódok, programok elindulhatnak. Sima felhasználóként "[a legtöbb sozlgáltatás nem állítható le; a rendszerleíró adatbázis nagy része nem módosítható; a rendszermappákhoz nincs, vagy csak korlátozott hozzáférése van a felhasználónak(így a kártékony programoknak is)]"
A DropMyRights-cal ne mappákat, hanem programok parancsikon tulajdonságában a "Cél"-t változtasd meg. Például böngészők, fájlmegosztók, üzenetküldők, letöltéskezelők, torrent kliensek, ftp kliensek. De CSAK parancsikonokban állítsd át. *.exe-khez ne nyúlj.
-
#2923 aha.. kösz :D szoval ha rendszergizdaként vagyok, bejelölök pl egy windows mappát vele (a progival) akkor utána már be se fogok tudni menni? vagy most nem nagyon értem :S -
#2922 http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=929