5322
Help!
-
#3041 ó :/ azért kösz (esetleg ingyenes, de jó tüzfal? kellene a nod,spybot sd és a spyeraser mellé (+winfos defender)) -
Vardar #3040 Kérni fog serialt de ha feketén szerzel akkor egy idő után nem fog frissíteni. Mert a szerver kiszúrja, hogy ugyanazzal a kóddal többen is frissítenek és letiltja őket. Eredeti kell aminek a kódját még senki sem ismeri. -
#3039 akkor trialba kellene leszedni? és ha leszedem, kérni fog serialt? :D ha igen és szerzek egyet full lesz? (tudom nem tisztességes dolog..) -
Vardar #3038 A tűzfal csak az internet security csomagjukba van benne ha jól tudom és semmi sem ingyenes náluk kivéve az online scanner. -
#3037 már irtam neki, iwiwen is, mindenhol :D aztmondja nincs más, mint ujratenni a windowst ... (csak nemtalálja a telepitöt) :D és ennek a tűzfala ingyenes? nod melett el lenne? -
Vardar #3036 Neki akarok segíteni. -
Vardar #3035 Ez egy nagy orosz cég ami gyárt mindent. Vírusírtót, kémprogramírtót, tűzfalat stb. olyan mint a Panda vagy a McAfee. -
Vardar #3034 Ja. -
#3033 ez a kaspersky olyan mint a nod? vagy tűzfal? miez? :D -
#3032 ezt most freddyD-től vetted? :DD neki is ilyenje van (gondolom tudod kiaz....) -
#3031 itt levan irva hogy távolitsd el,kül a kaspersky eltávolitja. -
Vardar #3030 Win32.Agent.pz -ezt mi tudja eltávolítani? -
#3029 nekem pl néha a comodo egyik exeje vitte 100%on a procit (csak ugy, vagy amint megnéztem egy oldalt....) -
#3028 én meg még nem halottam olyan emberröl akinek a gépét belasitotta volna ;D -
Vardar #3027 Na látom kirobbant itt az össznépi vita. Akkor az én véleményem:
A Nod nálam k*rvára belassította a gépet. És ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, egész ismertségi köröm az Avast!-ra esküszik. Ha ők fenn lennének nem én dicsérném egyedül az Avast!-ot. Az ismerőseim mind próbálták a Nod-ot és továbbra is kitartanak az Avast! mellett.
Nekem eddig 1 vírusom volt meg a Vcatch+cookiek. Most az elmúlt 2 hétben az AVG Antispyware egyre több nyomkövető cookiet talál pedig ugyanazokat az oldalakat nézem...
Kellenek ilyen programok volt, hogy a gépemen egyszerre 4 vírusírtó és 4 antispyware volt fenn. Mégis kibírta. Ha akarsz ne használj, ha akarsz használj védelmi programokat. Rudee360 én ajánlok neked egy Comodo tűzfalat. Lehet, hogy tele van a géped vírusokkal amik csak az aktivizálódásra várnak lehet, hogy teljesen tiszta. Inkább ne játssz a tűzzel mert megégeted magad. -
#3026 Amikor megjelent a Sasser vírus épp akkor lett új netem. Nem volt a gépen semmi csak a windows tűzfal, mégis felcsatlakoztam, mert mindenképpen ki akartam próbálni. Még csak böngészőt sem nyitottam meg, csak ment a gép ütresjáratban a netre csatlakozva, 3 perc mulva vírusos lett.
Ez kb 3-4 éve volt. Azóta megjelent az XP-re egy csomó biztonsági javítás.
A múltkor ( valahol itt le is írtam ) próbából mindenféle védelem nélkül neteztem 2 órát. Firefoxszal sőt Explorerrer is. Mindenféle oldalakra felmentem. Csak a frissített win és a tűzfala volt fenn. És pár cookie-n kívül semmi nem jött be.
Elvileg ebből arra következtetek hogy a biztonságilag frissített win is sokat ér. Ugyanakkor a MS lomhasága miatt nem lehet arra számítani, hogy a gépet egy új vírus nem támadja meg, még ha frissítve is van. -
#3025 Tegyük hozzá hogy nem is szaros Explorert használok...nah mind1 a lényeg hogy marketing fogásnak vélem ezeket az írtókat, pesrze biztos akad ami nem kamu és valóban dolgozik, de nekem van egy oylan selytésem hogy az virus írtó cég programozoi írják a virusokat amiket ki szűrnek, vagy nemtom...akár hogy is van nekem semmi gondom nincs...és azért vagyok kurva magbiztos e téren mert volt elég gondom. -
#3024 Érdekes:)
Nálam meg az volt eddig a tapasztalat,hogy ha win alap tűzfal volt fent,és semmi virusirto/spyware fogo ölö program,kaptam csomo cookiet,és egyéb virusokat veszélyes oldalakrol.Ismerek olyan embert aki sima windows tűzfallal barangol,és semmi mással,veszélyes oldalak rulzz,és semmi gond nencs,szal valahol igy megy valahol nem.De az biztos,hogy nem feleslegesek ezek a védelmi programok :)
nodtol meg nem lassul be a gép :) nálam meg full nem vált be a nod,meg megfogta a dolgokat,de nem ölte sose le. -
#3023 hülye vagy? most komolyan, ha a nodtol belassul a géped (amit kétlek) akkor vagy televan minden "szarral",vagy éppen más is futott... (arról nem is beszélek, hogyha fullba vizsgálod vele a rendszert lehet hogy 20-30% lesz a cpu használás de az se vészes, és azért mert télleg csinál valamit, és a motorja sincs elszurva... többi ilyesmi progi 70-80-100%on viszi a procit...) -
#3022 Persze még mielőtt lehurrogna vki, hogy elég nagy faszkalap vagyok ha nem használok semmit és egyéb, és amjd rábaszok úgyis, annak mondom hogy lehet igaza lessz lehet nem, nem vagyok otthon ebben a témában nem is akarok, de mindenesetre nem hiszem hogy a szerencsém műve hogy rendben mennek a dolgok amióta nem használok semmit, lekopogom. -
#3021 Üdv emberek, egy teljesen off dolgot akarok megosztani veltek, igazából ide kapcsolódik nagyjából...Tehát 2 éve tapasztalok érdekes dolgokat, amikor úgymond amatőr netes voltam, mindenféle jobbnál jobb vírus írtót és antispyware-t raktam fel, csak hogy biztonságban tudjam a gépem. De úgy gondolom vak voltam és nem csak én az összes netes szinte vak aki elhiszi azt hogy ezek bármelyike ér is vmit...több mint egy évig ment a szarakodás hogy mit használjak hogy végre tiszta legyen a gépem és ne baszakodjon...egy 160 gigás winyót tönkre is bazstam emrt annyiszor kellet formázni, mert ezek a ,,vírusírtók,, nem segítettek...Szóval úgy döntöttem nem fogok szart sem használni...és nem is volt gond, és ez komoly a windows tűzfal felvolt küldve maxra és semmi más, és ugyanúgy járkáltam veszélyes odlalakon. De ami biztossá tette azt hogy télleg szart sem érnek az az volt amikor újra felraktam egy írtót egy haverom tanácsára mert hoyg ez snassz hogy semmi sincs... és biztonság képp futassam le (nod32)... akár hiszitek akár nem úgy belassult mint a picsa a gépem, és utánna le is töröltem a faszba, és azóta már van új winyó és azon nem volt eddig semmi alkalmazva és ennek kb egy éve...semmi gondom nincs! Úgygondolom a nagy virus írtó cégek tesznek róla hogy a sztár virusírtójuk találjon vmit a gépen...vagy iylesmi. Mind1 sorry a kurva hosszú regényért, muszály volt leírnom vhova nah peace -
#3020 adatokat küld a készitönek. -
#3019 azt észrevettem, ki is töröltem... de mit csinál/csinált? -
#3018 Igen.Egy Adware program.
VirusBuster 8.0986 versioja törli megtalálja és írtja. -
#3017 Adware.AlexaBar.b, tud valaki erről valamit? spyeraser most találta :D (google nemsokat segitett) -
#3016 jah rájöttem.. google barátom segitett punkbuster.. gondollom azért mert a cod2höz kell frissités.. na mind1 :D csak azt nem értem hogy inditja magát... -
#3015 O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
hmm.. ez mi lehet? -
#3014 antikeyloggereket valaki tesztelt ? nem ajánlatos letölteni az anti-keylogger programot,mert kék halált eredményez a windowson,és nem lehet javitani sehogy,ha letörlöd,uninstalálod,registriböl is törlöd,egye begye,akkor is él a gépen,és finom kék halált eredményez azonnal a windows betöltésekor,szal ovatosan :_) -
#3013 nem férgek, inkább trójaiak, kémek, vírusok. -
#3012 vazze :O és ezek mik? férgek? gondolom nem kopmplett virusok... akkor asszem van nekem 1-2 ... nod nem jelzett,spyware terminator se, searc and destroy se... hm, remélem nincs semmi -
#3011 Fel. Nem csak a file letöltésével/serial másolásával jöhetnek vírusok. -
#3010 áá nem.. tudod, van a serialos ablak.. megnyitom.. kimásolom.. ez idö alatt (vagy akármikor amig az oldalon tratozkodok) feltelepülhet akármilyen virus,spyware stb? -
#3009 De mármint hogy mit kopizol? A crack címét, a fájlt miután letöltötted... -
#3008 virus,spyware,trojai,keylogger, akármi :D -
#3007 Jah, az oldal jó, végülis valamit valamiért. :D
"simán keresek valamit, copyzom a szériált akkor nem jön be semmi?"
Ezt nem kifejezetten értem, elmondanád hogy hogy érrted konkrétan? -
#3006 na hát ez van... csak ugy szoltam :D amugy szerinted ha simán keresek valamit, copyzom a szériált akkor nem jön be semmi? azért jo oldal...:D -
#3005 Igen, volt már szerencsém az oldallal, és a tüneményekkel is, amik onnan jönnek. :) Össz vissz egy olyan fertőzésem vol ezidáig, ami windows újratelepítést követelt, az is a szériálsz_pont_vées közreműködésével jött össze. :)
Azért köszi, már úgyis majdnem elfelejtettem hogy van egy jó virnyatanya. :)
-
#3004 van egy oldal, serialok vannak rajta, ha leszedsz egy bizonyos nevű activex vezérlöt, felteszed, nemtudom mit csinál a géppel de nekem régen volt, dobálta össze vissza az ablakokat, kezdőoldalt megváltoztatta, virusirtokat kikapcs... még nemtudom mi volt de tuti az okozta :D ha tesztelni akarsz akkor szedd le, vagy nem is tudom.. de vigyázz vele :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!serials.ws (általába akkor kéri ha egy serialos ablakot megnyitsz, vagy a csajoknál ha rájuk kattintasz (asszem, ezt mondták nekem :D) -
Vardar #3003 Én az ingyenprogram.hu-s verziót tettem fel, na az feltelepült de nem indult el. Nem kínált fel semmit.(toolbar ,meg BargainBuddy) -
#3002 Kisvinyóra feltettem a VCatchot, telepítésnél felkínálta a lehetőséget, hogy akarom-e telepíteni a UCmore-t, ez egy IE toolbar, ami valami keresés optimalizáló, szörfözési szokások alapján. Alapjában véve, kém, nem kívánt alkalmazás, de NEM potenciálisan nemkívánt. Következőoldalon a telepítésben szintén egy ajánlat, most egy BargainBuddy nevű biszbaszt akar rámtukmálni. Reklámokat mindenféle témában, a szokásaimtól függően jelenít meg, ezt írja a bevezetőben. És hogy nem használja fel a személyes iformációim. Szal ez egy adware. Szerencsére egyiket sem kötelező telepíteni, nem is telepítettem egyiket sem. Telepítés befejezése előtt kidobott vaglami hibaüzit, nem foglalkoztam vele, leokéztam, és kért egy restartot. Felállt a rendszer, vártam hogy betöltsön ő is. Nem töltött. Stat menü mappája üres volt, program files-ban megtaláltam az exe-t. Indít, GUI betölt, itt már nem tudom mi volt, kattintottam valami OK vagy start vagy nem tudom milyen gombra, kérte hogy készítsek valamilyen buddie(budi lol :D ) listát. megyek budi listát csinálni, erre hibaüzi, majd a program kilép. :D
Meguntam, uninstall. Per pill nem tudom hogy miket hagyott maga után, 1-2 antispy-t majd lefuttatok a napokban.