5322
Help!
  • Dj Faustus #3081
    "Vardar a rezidens védelmet úgy szeretné kikapcsolni, hogy restart után se töltsön be."

"Letöltöttem Faustus pont az általad ajánlott helyről az FPROT-ot és alapbeállításokkal és 189 fájlt vizsgált át."
    Megszakítottam a keresést, de látható, hogy mindet átvizsgálja:

• Yoda001
    hát ez az outpost is csak gamespy-t és tracking cookie-t talált, semelyiket nem szedtem le (nem pipáltam ki), ez nem baj? tracking kuki ártalmas?:D
  • Beast Machine
    Norton 360-nal tapasztalatok valakinek? Nekem bejön, nagyon frankó cucc.
  • Vardar
    Én is így gondoltam. Letöltöttem Faustus pont az általad ajánlott helyről az FPROT-ot és alapbeállításokkal és 189 fájlt vizsgált át.
  • Dj Faustus #3077
    <off>
    A hozzászólás fejlécébe levő számon jobb klikk/Hivatkozás címének másolása (Firefox alatt - más böngészőben keresd meg a megfelelő menüpontot), majd másold be a linket a megfelelő helyre.
    </off>
  • zvaragabor
    Vardar a rezidens védelmet úgy szeretné kikapcsolni, hogy restart után se töltsön be. Szóval csak kézi keresésre szeretné használni időnként.
    Nod32-vel kipróbáltam, kikapcsoltam a AMON-t és az IMON-t, restartoltam a gépet, és az AMON be volt kapcsolva.
  • Apocalipto
    OFF
    Hogy lehet idézni egy hozzászólást?
    On
  • Dj Faustus #3074
    "Nekem azonban még mindig kellene egy olyan ingyenes víruskereső aminek le lehet állítani az aktív védelmét.(nem Furkó, nem VCatch, nem Bitdefender)"
    Amire már egy régebbi hozzászólásomban már válaszoltam efféleképp:
    "F-prot (ebben alapból nincs) ;)
    Nod32, AVG, Avira (mindben kikapcsolható a rezidens vírusvédelem)"

Nod32 próbaváltozata ingyenes. Avirában kikapcsolható a memóriarezidens védelem, AVG többet ér mint a semmi (és ebben is kikapcsolható a memóriarezidens védelem). Hogy az F-Protot nem tudod futtatni egyéni szociális probléma (már több gépen futtattam sikeresen, alapbeállításokkal).

Hozzátenném,: töltsd le az adott szoftver kézikönyvét és olvasd el.
    Le van bennük írva a memóriarezidens védelem kikapcsolásának lehetősége.
  • Vardar
    Nagy valószinűséggel.
  • Yoda001
    ez a hivatalos oldal?
  • Vardar
    Nekem azonban még mindig kellene egy olyan ingyenes víruskereső aminek le lehet állítani az aktív védelmét.(nem Furkó, nem VCatch, nem Bitdefender)
  • Yoda001
    értem, akkor marad ez az outpost, thx
  • zvaragabor
    Én személyszerint az Outpostra szavazok, szerintem jobb. A matousec tesztjén az Outpost negyedik lett, míg az F-Secure kicsit lemaradt(15.). TOP10 Review tesztjén is hasonló a helyzet, Outpost második, F-Secure tizenkettedik, bár ez a teszt inkább support, terméktámogatás szemszögből teszteli a falakat.

Az F-Secutre Internet Security tartalmaz tűzfalat. Tudtommal különálló tűzfaluk nincsen.

SpyEraser, SpyBot mellé a szokásosak: Ad-Aware, Terminator, AVG AntiSpy free, a-Squared Free, ezek ingyenesek, ha fizetős kell, akkor Spyware Doctor, CounterSpy, SpySweeper. Bár ez utóbbi három, főleg a CS, és a SS kicsit fogja a rendszert.

"ugye ott nemnézik ki és milyen serialt használ?"
    De biztosan nézik valahogy/valamivel. Ők sem buták, tudják, hogy van ilyen, és biztosan tesznek is valamit ellene. De azt már nem tudom hogy hogyan, milyen hatékonysággal. Most nem akarok senkit sem warezolásra buzdítani, nagyon távol álljon tőlem, én ingyenszoftver párti vagyok, de ha valaki "használt" serial-t használ, az nem föltétlen jelenti azt, hogy a szerverek már másnap kiszúrják. Itt is előfordul, hogy akár több hónapig gond nélkül lehet frissíteni, de az is előfordulhat, hogy 4 nap múlva azzal a hibaüzenettel jön a szoftver, hogy a termékkulcs lejárt, szerezzen újat.
  • Vardar
    AVG Antispyware. A tracking cookie király.
  • Yoda001
    vagy most melyik jobb? ebbe az f-secureba van tüzfal is? melyiket ajálnjátok spyeraser és spybotsd mellé? meg van windows defender... tudom nemrég irtam, vagy az outpost arra volt a válasz? :D
  • Yoda001
    vagy ez az agnitum jobb?
  • Yoda001
    nem is néztem, csak képeket, most f-secure internet security-t nézek... :D remélem az se lesz rosz, ugye ott nemnézik ki és milyen serialt használ?
  • zvaragabor
    "(füzfal még mindig nincs:S)"

Outpost nem jön be?
  • Yoda001
    miket nemtalál ez a spyeraser :) Riskware.client-irc.mIRC.616 (füzfal még mindig nincs:S)
  • zvaragabor
    Agnitum Outpost?
  • Yoda001
    pf...ha lehet tudjon magyarul és mind1 mennyit fogyaszt, de ne legyen az hogy talál valamit, vagy akármit csinálok benne maxra ugrik a cpu használat...felölem extra is lehet benne....
  • zvaragabor
    Elvárások? Magyarul tudjon-e? Fogyasztás. Egyszerűbb felépítés, vagy teli legyen tüzdelve mindenféle extrákkal, meg kávéfőzővel...
  • Vardar
    akarnék... és én akkor is a Comodora esküszöm. Ha meg nem akkor Kerio.
  • Yoda001
    akarnák, de mégis mit? :D
  • zvaragabor
    És nem akarsz semmit sem feltenni?
  • Yoda001
    semmi, winfos tüzfal... de ez semmit se ér
  • zvaragabor
    Mi lett helyette?
  • Yoda001
    nincs, de már mind1, uninstall volt :D
  • zvaragabor
    Az ismert alkalmazások keresését lefuttattad? Biztos nem blokkoltad egyszer a foxot? Az alkalmazásfigyelőben nézd meg, hogy van-e tiltó szabály a firefoxhoz.
  • zvaragabor
    Live Messengerhez minden aktivitást engedélyezni kell, valamint fejledt ellenőrzés átlépése ki legyen pipálva.
    Netes játékoknál biztos hogy minden engedélyezve volt? Szokott olyan előfordulni, hogy a riasztási ablak nem pop up, hanem pop under jelenik meg, így nem látod. Az ablak alapból 2 percre jelenik meg, aztán eltűnik. Lehet, hogy mire kilépsz a játékból, addigra már eltűnt a riasztás.
    Vagy lehet hogy kellportforwardolnod kell az adott játkhoz.
  • Vardar
    Nekem mindent engedélyez. Pár programnak(utorrent) kell külön hálózati szabály. Vígan MSN-ezek, neten meg nem játszok. De ne itt vitázzatok van neki saját topikja. Én Comodo hívő vagyok. Kérdezzétek zvaragabort ő a nagy mestere a Comodo-s cuccoknak.
  • Yoda001
    omg... ha egyedin van a beállitása semilyen(!) weblapot nem enged megnyitni, lekell venni olyanra hogy mind mehet... hol tudnám beálitani? amiket kérdezett engedélyeztem neki
  • Yoda001
    hát ha ezlesz akkor alt+tab játék közbe és engedélyezem .. :D
  • Doomista
    van antivirusban,van firewallban,stbben,nagyon jo én nagyon rég ota kasperskyt tolok,no problémó vele:)
  • pulti
    Comodo nálam nem jöttbe,még msn-en sem tudtam küldeni mert állandóan leblokkolta, a netes játékok se mentek... bár biztos jó ha csak böngészel
  • Vardar
    Nekem nem annyi. txt-ből másolom ki a jelszavaimat és semmi bajom a sebességgel.
    DMR=DropMyRights olyan program ami egy másik program mappákhoz való hozzáférését blokkolja
  • Yoda001
    DMR? engem meg csak azért, olyankor semmit se lehet csinálni a gépen, 10 perc amire megnyitok egy txt filet
  • Vardar
    Tudom nekem is kérdez. 2 hónapja úgy netezek, hogy a DMR ott van a böngészők előtt de ő ezt még mindig nem tudta felfogni. Ma is kérte az engedélyezést. A CPU felhasználás engem nem érdekel.
  • Yoda001
    azzal meg az a abj hogy néha csak ugy 100%-on viszi a cput :( (olyan is volt amikor megnyitottam egy oldalt és 80-90-99%on ment) meg sokszor megkérdez mindent
  • Vardar
    Comodo.