VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Még csak le se töltöttem, hagytam a francba. 😊 Nem kattintottam rá.

Chaos Anno Domini

Doomista
ha letöltöd,akkor kezd izélni,vagy ha a zipet kicsomagolod ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Újabb Live Messenger vírus. Az alábbi link terjed:
http://home.arcor.de/parishilton3/sexy_paris-pt3.jpg.zip yeah sexy (L) (L)
A legszebb a kettõs kiterjesztés (*.jpg.zip) 😄
Nem tudom hogy mit csinál pontosan, nincs kedvem tesztelgetni.

Chaos Anno Domini

lck
Már hogy kiméljük a fórumozókat kicsit. <#circling>
Én ha beteeszem ide a logot kielemzi nekem valaki? <#vigyor2>
lck
Ezt. Google elsõ találat.
lck
Vezérlõpult > Rendszer > A Rendszer visszaállítása > Rendszervisszaállítás kikapcsolása valamennyi meghajtón : pipa.

Azután:
Start > Minden program > Kellékek > Rendszereszközök > Lemezkarbantartó > Egyéb beállítások : Rendszer helyreállítás - Karbantartás
Már meg van és kösz. A HijackThis mit csinál?
Azt, hogy kell?
Kapcsold ki a rendszer visszaállítást és nem jön vissza
lck
Tiltsd le a rendszervisszaállítót ( úgysem ér sokat ) aztán töröld a visszaállítási pontokat, azután utána próbáld törölni ( ha még ott lesz. )
Nekem olyan problémám lenne, hogy az Avast! 4.7 talált Win32: Nethief trójait amit nem tud írtani és sajnos már vissza járó vendég a C:\SystemVolumeInformation mappába. Hiába javítom, törlöm mindig visszatér.
Doomista
nemkell az az alap ccleaner,mondom baszki,a tuneup mindent tisztit,szal szsz ccleaner,üdv.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kösz a segítséget .Megcsináltam a dolgokat azóta még nem volt semmi gond 😊.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

De mindezek elõtt CCleaner-rel rámennék a vinyóra. És kikapcsolnám a System restore-t. Üdv.

Fortuna fortes adiuvat.

Doomista
szedd le a tuneup utilities programot,futtasd végig,minden hibát kijavit ami a winedben van,aztán szedd le a registry mechanic programot azt is futtasd végig,aztán a speedupmypc-t,azt is végigfuttatod,és aztán majd jelentkezel nálam hogy helyreállt e a probléma vagy nem,ha nem akkor jöhet a B terv 😊

bmate0007
ok, te tod<#vigyor3>

Hát én meg inkább vírusra gyanakszom mert másik winyómon nem csinál ilyeneket. Szal a szervíz még várhat^^

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

bmate0007
Szeja!
Hát nekem is vannak ilyen gondjaim. Vírus nem hinném, mert lefutattam jó pár ellenõrzést. Kémprogram sem. Nem hinném, hogy szoftverprobléma, hanem inkább hardver. Szal szervíz<#buck>

Sziasztok
Lenne egy olyan problémám ,hogy ezt egy ideje csinálja gondolom vírus lehet: Elõször amikor kikapcsoltam volna a gépet megállt ott hogy a windows leáll és úgy maradt vagy 10perc után talán kikapcsolt.
Aztán jött a második foka hogy amikor belépek akkor néha (valamikor egymás után 4szer ,valamikor napokig nem) befagy az egész .Dolgozok ,zenét hallgatok vagy akármi és hirtelen befagy az egész képernyõ és az egész gép.
Valakinek lenne valami ötlete hogy mit lehetne csinálni(win reinstall nélkül)Vagy esetleg valakinek volt már ilyen?
Kösz a segítséget .

zvaragabor
A vicces az, hogí mindig más számot mutat a System Errors Found. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
ték -.-

Nekem egyik se jött be <#vigyor>
gondoltam megnézem én is, az utóbbi be se jött valamim blokkolta az elõbbi bejött, de csak részben és telepíteni akart valamit ami gondolom egy ál írtó. Amúgy se tudott volna települni a dropmyrights miatt 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Csak hogy ne unatkozzál:Link.
Link.

Fura hogy már nagyon nagyon nagyon rég óta nem volt se vírsom se spyware-em😄 kezdek unatkozni <#vigyor>
bmate0007
Nem hinném, hogy vírus, inkább kémprogram. Tölcsd le az AVG Anti-Spyware Free-t . Ez mindent megtalál.

stargatelost
a problémám következõ :
-elindítok egy játékot, akármelyiket, és ahogy elkezdek menni az emberrel, kukaccal, autóval, tök mindegy, beakad az egész, vagyis monyuk nyomom az elõrét, elengedem, az ember még mindig megy tovább egy darabig, közbe nyomkodom a többi gombot, nem reagál, csak késõbb, azt is beakadva...

nod32-t lefuttattam, daemon-t találta vírusosnak, le is csûrtem már, de a probléma még mindig fennáll 😞

ha valakinek ovlt hasonló problémája, vagy tudna megoldást, plííz írjon!
elõre is köszönöm!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

zvaragabor
Esetleg nézd meg hogy az antivirus mire riaszt(milyen url-re), és töröld ki a tárhelybõl. Vagy ha script, akkor totalcommanderrel(vagy amit használsz) töltsd le a fájlt, antivirust ráuszítod, ha tiszta a fáj, akkor visszateszed.(de elõtte töröld a fertõzöttet)

Chaos Anno Domini

0ppika
senki? 😞

http://epica.nl

0ppika
Jóreggelt!
Egy kis honlapot szerkesztgetek egy extra.hu-s tárhelyen, ha megnyitjuk a lapot egy "Trojan-downloader.JS.Agent.kd" vírust jeleznek a vírsírtók. Hogy lehetne ez megszüntetni, a tárhelyen lévõ fájlok vírusosak?

http://epica.nl

zvaragabor
Avast-tal is megpróbálhatod. Ingyenes, van belõle magyar verzió, és elég jó.

Chaos Anno Domini

Hali!
Olyan bajban vagyok , hogy az outlook express levelezõben ha küldök egy üres levelet akkor a címzett úgy kapja , hogy ez van benn (myscreensavers.info = ) Gondolom vírus!
de próbáltam nod32 vel törölni de nem sikerült!Please Help!
ProGabe
hi
olyan gondom lenne,hogy élõ internetkapcsolat esetén fut az iexplore.exe,pontosabban a folyamatok között van,és a lényeg,hogy amikor valami full-screen alkalmazást indítok el,átvált windwos-ra,bizonyos idõközönként
procexben megnézve ezt a bizonyos iexplore.exe-t:a properties-ben,az image fülön a command line-ban ez van: "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://unor.hu/in.php?id=250
gondolom ez a mocsok ezt az oldalt akarja behozni
az még hozzátartozik a dologhoz,hogy tegnap folyamatosan feljött egy java-ablak,mármint hogy elindtíthatja-e az alkalmazást,mivel egy lemetett swf-t futattam,gondoltam attól van...
remélem érthetõ voltam és tud valaki segíteni
ja még annyit,hogy windowst most frissítettem,még az ie7-et is felraktam,annyi változott hogy csupa nagybetûbõl kicsit lett az iexplore.exe -.-
nod32,counterspy már lefutott terészetesen...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zvaragabor
HijackThis-szel töröld úgy ahogy írtam a két bejegyzését:
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL
O9 - Extra 'Tools' menuitem: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL

aztán megnézheted a fõkönyvtárát(ahova telepítetted) is, szokott néha néhány program a fõkönyvtárban hagyni 1-2 jelentéktelen maradványt.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A Norton "a rendszerre indokolatlan módon rátelepedõ ormótlan programszörny".
idézet egy hasznos oldalról 😄

Chaos Anno Domini

partypóker meg nincs benne a prog tel/tör-ben, már leszedtem régen miután kipróbáltam
nyomait hogy tüntessem el?
a norton liveupdate meg a programok telepítése/törlésében is ott volt, vhogy azt hittem, viszi magával minden lomját a norton, mikor törlöm
zvaragabor
jaja, bejelölöd, hogy ne induljon többet.
partipókert meg uninstalláld a programok telepítése és törlése listájából.

Chaos Anno Domini

a registry repair "mindössze" 1036 errort talált
De nem sikerült leszedni tökéletesen.A maradványai még mindig a rendszerben vannak.Ne csodálkozz azon,hogy ha a rendszered belassul,amikor egy másik virusirtó romjai még a rendszerben vannak.És a Windows inditáskor be is tölti õket.Azonkivül Google Toolbarok és Bodog pokerek futnak feleslegesen.Meg KernelFaultCheck,amikor a windows egy szép kék képernyõvel jelzi,hogy már kezd besokalni.

konkrétan nem vágom,h az nvidiás dolgok kellenek-e, de a videókari dolgait inkább nem bántanám
a többit nézem, amit eddig írtatok
zvaragabor
Ezen kívül mindet kiszedheted:
dumprep 0 -k - %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
de
látom, sok NVidiás dolgod van. Van valami, ami fontos, és szokott kelleni indításnál? Ha nem, akkor tényleg kimehet mind.

Chaos Anno Domini

amúgy a golden rivierat meg a bodogot használom
a partypoker fenn sincs,csak egyszer kipróbáltam, mit kezdjek vele?

az automatikus indításban egy pár cucc elõl kivettem a pipát, újraindítás, aztán kiadott egy olyat, h rendszerkonfigurációs segédprogram és hogy ez el is fog indulni, m õ most diagnosztikai vagy szelektív indítási módban van, jelöljem be a szokásos indítást,h õ ne induljon többet

pár napja vettem le a nortont, gondolom azért
lejárt a regje, helyette van most az avast
A vsmon.exe a ZoneAlarm tüzfaladhoz tartozik:Link.
Továbbá nem értem,hogy az Avast mellet mit keresnek a Symantec bejegyzései a log-ban.
Ez is feleslegesen fut:C:\Program Files\Boost XP\bxservice.exe[url="http://www.castlecops.com/s442-bxservice_exe.html"]Link[/URL/
Meg leszedném a Google Toolbart is.
O4 - HKLM\..\Run: %systemroot%\system32\dumprep 0 -k Kékhalálra utal.Törölhetõ.
O4 - Global Startup: CO2 Saver.lnk = C:\Program Files\CO2 Saver\CO2Saver.exeLink
O9 - Extra button: Golden Riviera Poker - {85BFB6E0-96F9-4424-8819-1D67E9F78D33} - C:\Program Files\goldenrivieraMPP\MPPoker.exeLink
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL.Ez a Dll a Windowshoz tartozik:LinkMi köze lehet hozzá ennek a PartyPoker com-nak.
O9 - Extra button: Bodog Poker - {F47C1DB5-ED21-4dc1-853E-D1495792D4C5} - C:\Program Files\Bodog Poker\BPGame.exeLink
Ennyire nem szerethetsz pokerezni.
Javaslom futtasd le az LSP-Fix-et:Link
Majd rendbeteszi a hálozati kapcsolatodat.

ja,az elõzõ az kérdés volt
😊
automatikus indításban ilyenek kellenek,h:
Nero - NeroCheck.exe
PowerDVD - PDVDServ.exe
NvMcTray - Rundll32.exe C:\windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
CTHELPER - CTHELPER.EXE
UpdReg - C:\WINDOWS\UpdReg.exe
ADGJDet - C:\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe
meg az svchost.exe:debug.exe az itt is itt van, azt már ki is lõttem
NvCpl - C:\PNvCpl - RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
nwiz - nwiz.exe /install
dumprep 0 -k - %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
NMBgMonitor - C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe
ctfmon - C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
Microsoft Office - C:\Progr...\MICROS~1\Office10\OSA.exe -b -l

remélem, jól másoltam ki
zvaragabor
Töröld ki azt is, és ha esetleg valaminek kellene, akkor a HijackThisben a "Config..."-ra kattincs, majd a "Backups"-ra, kipipálod az ip-címes bejegyzést, és "Restore"

Chaos Anno Domini