VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://home.arcor.de/parishilton3/sexy_paris-pt3.jpg.zip yeah sexy (L) (L)
A legszebb a kettõs kiterjesztés (*.jpg.zip) 😄
Nem tudom hogy mit csinál pontosan, nincs kedvem tesztelgetni.
Chaos Anno Domini
Azután:
Start > Minden program > Kellékek > Rendszereszközök > Lemezkarbantartó > Egyéb beállítások : Rendszer helyreállítás - Karbantartás
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Fortuna fortes adiuvat.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Hát nekem is vannak ilyen gondjaim. Vírus nem hinném, mert lefutattam jó pár ellenõrzést. Kémprogram sem. Nem hinném, hogy szoftverprobléma, hanem inkább hardver. Szal szervíz<#buck>#buck>
Lenne egy olyan problémám ,hogy ezt egy ideje csinálja gondolom vírus lehet: Elõször amikor kikapcsoltam volna a gépet megállt ott hogy a windows leáll és úgy maradt vagy 10perc után talán kikapcsolt.
Aztán jött a második foka hogy amikor belépek akkor néha (valamikor egymás után 4szer ,valamikor napokig nem) befagy az egész .Dolgozok ,zenét hallgatok vagy akármi és hirtelen befagy az egész képernyõ és az egész gép.
Valakinek lenne valami ötlete hogy mit lehetne csinálni(win reinstall nélkül)Vagy esetleg valakinek volt már ilyen?
Kösz a segítséget .
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
-elindítok egy játékot, akármelyiket, és ahogy elkezdek menni az emberrel, kukaccal, autóval, tök mindegy, beakad az egész, vagyis monyuk nyomom az elõrét, elengedem, az ember még mindig megy tovább egy darabig, közbe nyomkodom a többi gombot, nem reagál, csak késõbb, azt is beakadva...
nod32-t lefuttattam, daemon-t találta vírusosnak, le is csûrtem már, de a probléma még mindig fennáll 😞
ha valakinek ovlt hasonló problémája, vagy tudna megoldást, plííz írjon!
elõre is köszönöm!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Chaos Anno Domini
Egy kis honlapot szerkesztgetek egy extra.hu-s tárhelyen, ha megnyitjuk a lapot egy "Trojan-downloader.JS.Agent.kd" vírust jeleznek a vírsírtók. Hogy lehetne ez megszüntetni, a tárhelyen lévõ fájlok vírusosak?
http://epica.nl
Olyan bajban vagyok , hogy az outlook express levelezõben ha küldök egy üres levelet akkor a címzett úgy kapja , hogy ez van benn (myscreensavers.info = ) Gondolom vírus!
de próbáltam nod32 vel törölni de nem sikerült!Please Help!
olyan gondom lenne,hogy élõ internetkapcsolat esetén fut az iexplore.exe,pontosabban a folyamatok között van,és a lényeg,hogy amikor valami full-screen alkalmazást indítok el,átvált windwos-ra,bizonyos idõközönként
procexben megnézve ezt a bizonyos iexplore.exe-t:a properties-ben,az image fülön a command line-ban ez van: "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://unor.hu/in.php?id=250
gondolom ez a mocsok ezt az oldalt akarja behozni
az még hozzátartozik a dologhoz,hogy tegnap folyamatosan feljött egy java-ablak,mármint hogy elindtíthatja-e az alkalmazást,mivel egy lemetett swf-t futattam,gondoltam attól van...
remélem érthetõ voltam és tud valaki segíteni
ja még annyit,hogy windowst most frissítettem,még az ie7-et is felraktam,annyi változott hogy csupa nagybetûbõl kicsit lett az iexplore.exe -.-
nod32,counterspy már lefutott terészetesen...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL
O9 - Extra 'Tools' menuitem: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL
aztán megnézheted a fõkönyvtárát(ahova telepítetted) is, szokott néha néhány program a fõkönyvtárban hagyni 1-2 jelentéktelen maradványt.
Chaos Anno Domini
idézet egy hasznos oldalról 😄
Chaos Anno Domini
nyomait hogy tüntessem el?
partipókert meg uninstalláld a programok telepítése és törlése listájából.
Chaos Anno Domini
a többit nézem, amit eddig írtatok
dumprep 0 -k - %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
de
látom, sok NVidiás dolgod van. Van valami, ami fontos, és szokott kelleni indításnál? Ha nem, akkor tényleg kimehet mind.
Chaos Anno Domini
a partypoker fenn sincs,csak egyszer kipróbáltam, mit kezdjek vele?
az automatikus indításban egy pár cucc elõl kivettem a pipát, újraindítás, aztán kiadott egy olyat, h rendszerkonfigurációs segédprogram és hogy ez el is fog indulni, m õ most diagnosztikai vagy szelektív indítási módban van, jelöljem be a szokásos indítást,h õ ne induljon többet
lejárt a regje, helyette van most az avast
Továbbá nem értem,hogy az Avast mellet mit keresnek a Symantec bejegyzései a log-ban.
Ez is feleslegesen fut:C:\Program Files\Boost XP\bxservice.exe[url="http://www.castlecops.com/s442-bxservice_exe.html"]Link[/URL/
Meg leszedném a Google Toolbart is.
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - Global Startup: CO2 Saver.lnk = C:\Program Files\CO2 Saver\CO2Saver.exeLink
O9 - Extra button: Golden Riviera Poker - {85BFB6E0-96F9-4424-8819-1D67E9F78D33} - C:\Program Files\goldenrivieraMPP\MPPoker.exeLink
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\WINDOWS\system32\SHDOCVW.DLL.Ez a Dll a Windowshoz tartozik:LinkMi köze lehet hozzá ennek a PartyPoker com-nak.
O9 - Extra button: Bodog Poker - {F47C1DB5-ED21-4dc1-853E-D1495792D4C5} - C:\Program Files\Bodog Poker\BPGame.exeLink
Ennyire nem szerethetsz pokerezni.
Javaslom futtasd le az LSP-Fix-et:Link
Majd rendbeteszi a hálozati kapcsolatodat.
😊
Nero - NeroCheck.exe
PowerDVD - PDVDServ.exe
NvMcTray - Rundll32.exe C:\windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
CTHELPER - CTHELPER.EXE
UpdReg - C:\WINDOWS\UpdReg.exe
ADGJDet - C:\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe
meg az svchost.exe:debug.exe az itt is itt van, azt már ki is lõttem
NvCpl - C:\PNvCpl - RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
nwiz - nwiz.exe /install
dumprep 0 -k - %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
NMBgMonitor - C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe