VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
kül.meg az ilyen oldaltmár rég lekéne zárni a picsbe...nahmajd szólok embereknek,hogy az oldal maga hlyegyereké,aki szeret szptni mást....:@
én meg most emailen rengeteg ilyen hlye ruszki meg angol üzenetek jönnek,hogy tõcsem lea....pdf álományt,nézzem meg,hát hlye leszek...azis valami rosszdolog tuti,énmeg nem mék be a virus barlangjába 😊
én most inkább olyanemaileket akarok látni,hogy drága,szeretlek,itt egy kép rolam,adj teis...és egy szép jpgn álcázott virus a kép xD karácsonykor vagy 1000-jött xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddig még én sem találkoztam vele. Egyenlõre a Firefoxot raktam fel és amellett nem indul el. Valószínüleg az IE-segítségével települt és indult újra meg újra. Ennyit tudtam saját "kútfõbõl" tenni. Pillanatnyilag nyugalom van😊
Köszi az infókat!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És egyáltalán miért kell ilyen fake irtókat feltelepiteni?
Nagyon megszívtam a ContraVirus progival. Tudna valaki ötletet adni, mi módon lehetne kipusztítani? Uninstalláltam, a registrybõl is kipucoltam, de ujraindítás után azonnal ismételten települ😞
Köszi!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Tegnap lefuttattam a Spybot search and destroy-t azt talált vagy 13 érdekes dolgot,aztán töröltem õket. Most azóta megint nem csinálta^^
És kösz a segítséget 😊
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
milyen virusirto szoftvered van,nahmeg spy irtod ?
én spyre gyanakszom,szal szedd le az avg antispyware progit,futtasd le.
aztán a spyware doctort,azt is lefuttatod.
és végül a spy sweepert.
Én ezeket mindig letöltöttem,lefuttattam,hátha talál közülük valamit,de eddig semmit,lassan már lesem futtatom/töltöm 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Online - scan
Fortuna fortes adiuvat.
Na már megint elõjött a probléma . Mi lenne a B terv?😊
Köszi.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Vagy lehet hogy nem volt egyértelmû az elképzelésem, én nem a vírusokat akarom tesztelgetni, hogy mit csinálnak, hanem az AV Comparatives-hoz hasonlóan, on-demand tesztet szeretnék végezni. Ehhez többnyire újabb minták kellenének, 1-2 évnél nem sokkal idõsebbek.
Chaos Anno Domini
Akkor viszont az érdekelne, hogy összesen körülbelül mennyi jószág érhetõ el a dodge viper hacker clubból?
Chaos Anno Domini
1.Kiiktatja a gépen lévõ virus és spyiware védelmet.Leállitja az összes futó fojamatot a gépen.
2.Elérhetetlenné teszi a feladatkezelõt,a futtatást.Letiltja a regisztrációsadatbázis szerkesztõt.Törli a start menüböl a kikapcsolás gombot.Letiltja a rendszer-visszaállitás kikapcsolását.
3.Késõbb a felvonultatott védelmi programok,Spywaredoctor,CounterSpy,AVG Antispyware,WinPatrol Plus,Comodo BOClean,stb.hatástalanok voltak ellene.
4.Amiket kiprobáltam PrevX 1-el,és a Kaspersky Internet Security 7 Proaktiv védelmével el lehetett csipni a nyavajást.
5.A fertõzött fálj régebb óta meg van,azt is tudtam hogy mit csinál a rendszerrel.Most rá szántam egy kis idõt a tesztelésére.
6.Amiket linkeltem fertõzõtt fáljokat,plussz a két MSN virust a Nod 32,Agnitium Outpost,PrevX 1 trió 100%-ban kivédte.
7.Néhány kép a hatástalanitott védelmi programokról a teljesség igénye nélkül:
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
I am on vacations, that's celebration, see my pictures:
http://16899.otpkinmerwunde.com/1955/29757/
Csak óvatosan
Ha feltoltad a virustotalra akkor te is láthatod, hogy nem minden írtó találja még. Köztük jónéhány neves sem😞
Tehát lesz olyan aki azt mndja: "áá ez nem is vírus" és tuti, hogy megnézi 😞
Meg amúgy is netikátlan dolog.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
kül megint lescannoltam full a gépet,megint csak cookiek ^^
Chaos Anno Domini
dobd az az url-t is,dobják minden finomságot xD
Amúgy most kaptam mégegyet, ennek más az URL-je. 😊
Chaos Anno Domini