VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IsAdmin - Jelzi, hogy adminként, vagy korlátozott jogú user-ként használjuk a foxot.
QArchive - Linkeket(fájlokat) ellenõrizhetünk le vele egy netes adatbázissal, hogy tiszta-e, avagy rosszindulatú.
Chaos Anno Domini
Teljesen feleslegesen.
http://9gag.com/gag/5135249
és konkrétan mit futtassal le a Tune Up-ból?😊
melyik folyamatot?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nekem is hasonló jellegû aproblémám.Van egy játékom ami eddig indult, d most mindig kilépeget...
Hibaüzenetként appcompat.txt-csatol:S
Írtottam férgeket si ezerrel...
Tudna vki segíteni?
Köszi elõre is!
Most melléfogtam,hibáztam,szánalmas vok 😞
Ha xp-d van felraktad az sp2-t? Mert az alapból letiltja ezt a szolgáltatást.
A Michrosoft is javasolja ennek a szolgáltatásnak a letiltását:
Link.
Ha hirdetések nyílnak meg a számítógépeden egy ablakban, ez mutathatja, hogy a rendszered nem biztonságos. Neked bénítanod a Messenger Service-t Windows XP-ben hogy segíts megvédeni a számítógépedet a felesleges reklámpostától és másik potenciális fenyegetésektõl.
Chaos Anno Domini
ezeket feldobtam,tisztelet az 1-2 kivételhez,majd meglássam hogy pontosan a noscript,és az adblock plus,firekeeper mellé még mi ajánlott,mert az biztos hogy nem mind1ik kell 😄
http://9gag.com/gag/5135249
Chaos Anno Domini
spyware doctort leszeded,lefuttatod,avg antispywaret leszeded,lefuttatod.
Chaos Anno Domini
nem tudja véletlenül valaki, hogy
ez mi a szar? hiába okézom le, egy kis idõ múlva újra beugrik :/
a rendszer ma délután lett telepítve. ugyanazokat a programokat tettem fel amiket mindíg, de ez az elsõ eset hogy ezt csinálja
(az ilyen hókusz-pókuszok azoknak vannak akik minden szarra rákattintanak. Gyerekeknek vagy olyanoknak akik még csak pár hónapja neteznek.)
pölö: comodo firewall, nod32, spyware terminator és ha nem vagy megelégedve, akkor bo clean..
és akkor sztem ez egy elég hatékony megoldás..jobb nem is kell.<#vigyor3>#vigyor3>
Chaos Anno Domini
Minden meghajtóra rak egy mappa ikonú exe-t,letiltja a feladatkezelõt,néha csak úgy kilép programokból,a Firefox-ot letörli egy idõ után,stb.
Avast AV-val próbáltam,de nem tudja kiirtani,fõleg,hogy a vírus módosítja a registry-t.Mit tehetnék?!
Zene nélkül mit érek én?
YesScript - Script blokkoló tiltólista alapján.
VirusTotal - A VirusTotalra közvetlen feltölthetjük a kétes tartalmú fájlunkat ezen addon segítségével.
Process Library - Exe-k, dll-ek után kereshetünk ha valemlyik folyamat gyanús.
Personal Anti-Phising Sidebar - Adathalászat elleni védekezés egy addonnal.
Viral Threat Level - Jelzi a jelenlegi vírus fenyegetettség szintet az interneten. Nem az éppen látogatott oldal veszélyességét jelzi!
SafeDownload - Azonnal, autmatikusan elllenõrizhetjük letöltött fájljainkat vírusok után a saját antivírusunkkal.
Finjan SecureBrowsing - Riaszt a kártékony tartalmakra keresési eredményeknél, reklámoknál, és más oldalaknál. Nem adatbázis alapján dolgozik, proaktív védelme van.
Valamint az ismert addonok:
-NoScript
-AdBlock Plus
-Crawler Web Security Guard
-McAfee
Utóbbi kettõ olyasmi, mint a Finjan SecureBrowsing.
Chaos Anno Domini