Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech

Lteebee
Tökmindegy, hogy 10 évvel idõsebb, ha nem Fiat.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tufa
mit számít hogy meddig gyártották? nagyon jol értetted sztem hogy nem a pontos számokról van itt szó hanem 90-91es gtikért elkérnek 500, vagy akár 700ezreket, ehez képest egy 6-7-8ével fiatalabb hasonló vagy akár jobb teljesítményü autóért viszont 7-800ezreket, nemhiszem hogy azon érné meg már spórolni...

I.C.ram
10 év különbség?? 95ig gyártották a p205-öst. 99-ig a Puntot. Az is max 4 év különbség.
Zetorg
fasza...
kereskedõ ismerõs van, majd beszélek vele hétfõn, hátha tud segíteni.

Nekem végülis mindegy, én ha ilyen régebbi guruló koporsó élményautóra vágynék, akkor 2gen CRX, 1.6i 130LE, vagy VTEC-es 150LE-vel. Nagy élmény az az autó, csak ki kell tudni békülni a kocka belsõvel (bár melyik réginél nem). Az ülései meg a kategória legjobbjai. Csak félni nem szabad benne nagyon, mert akkor túl sok a 800kg-hoz a ménes 😄
Meg persze ezekhez is már saját mûhely kell. Na nem azért, mert megbízhatatlanok, mint a pözsó vagy a puttó, hanem azért, mert szarrá vannak zúzva, és elég mélyreható munka kell, ha megint autót akarsz faragni 1bõl.
SötétBarom
Most értem vissza. Minden nagyszülõm ott lakik. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tufa
az a 10év különbség nagyon sok, és egy 20éves autóért nem szeretnék kifizetni annyit mint egy 10ével fiatalabbért. a punto gt amugy 1.4es. tetszik a 205 gti de 700k-ért azért durva lenne megvenni(400 körül már van ismeröstõl, szép állapotban, de õ is mondta hogy a gatyája rámegy pedig vigyáz rá és ritkán hajtja)

I.C.ram
Volt is egy ilyen összehasonlítás a régi GTIkrõl. Golf P Renault stb.

205GTit ítélték a legjobbnak.
I.C.ram
Hát 250 GTi-t már lehet kapni 700ezer alatt jó állapotút, ha ügyes vagy. Igaz, hogy 5LE-vel kevesebb, viszont a motorja 1.9-es Punto GT 1.3-asával szemben, ami szerintem nagyelõny már csak a megbízhatóság miatt is. Külsõre meg sokkal szebb a 205GTI szerintem. A panoráma tetõ meg a beszteszt dolog egy ilyen autóban 😊 Ja meg ott vannak a gyári félbõr kagylóülések is, a baromi jól kinézõ vörös belsõ kárpit. A motorja meg olyan, hogyha nem nyomod neki, akkor kb annyit eszik mint egy városi kisautó.

Én a P205GTi-re szavazok.
A motorja nem rossz, csak maga az autó a szokásos Fiatos dolgokban szenved. Gyenge minõség, szar futómû..
A 140 lóerejét feljebb is lehet húzni, mert bírja még, de pl a féltengelyek, kuplung, váltó már a gyári nyomatékot se nagyon viselik el. Apró cseprõ dolgok rendszeresen pusztulnak ki belõle. Szal szép meg jó hogy turbós, csak ez a tartóssága rovására megy. Márpedig a Punto I alapból sem a megbízhatóak közé tartozik. Az útra sem tud sokat levinni az erejébõl, mert elkapar, a turbó miatt túl hirtelen ébredõ nyomaték + elsõkerékhajtás, plusz szar súlyelosztás miatt. A váltója is hosszú, nehéz is, szal ha kell egy 1t alatti 100le szívó is hozza a menetteljesítményét...
fifi
sehol...
meg kell venni a könyvet, esetleg a progit, vagy ha van spanod kereskedésben, talán sutyiban taxol neked...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
és a punto gtrõl vélemény? 😛 nem sokkal drágább mint egy jóállapotú 205gti vagy r5 gt és azért sztem az a 10év korkülönbség érzõdne rajta..

Zetorg
magyar tax táblázatot merre találok?

I.C.ram
Amúgy, ha már olyenben gondolkozol én inkább Peugeot 205 GTI-t vennék. 1.9-es motorral. Megy mint a disznó. Motorja baromi jó, már alacosny fordulaton is jól húz, 130 LE 900 kghoz. A panoráma-tetõs változat meg nagyon király 😊
I.C.ram
Nekünk volt sima Renó 5ösünk móka kis autó, bár minõségileg elég szar 😄 Valószínû, hogy a GT-n is rengeteg javítani való van már ennyi idõ alatt.
valszeg nem 80-nal mentek, azért 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mint minden ilyen motorú gép 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bobka
város kivezetõ szakaszán este 8kor,6 sávos úton...gyakorlatilag nem volt senki a környéken.
egy barátom vette,akkor ért haza vele,annyi kilóméter volt benne össz 😄

bobka.uw.hu

Pupcika
barom állatok... miért menekültek...

Kit--Kat
városban 180? grat...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
ágen? és mégis honnan volt continental gt alattad? 😄

respect to the man in the ice cream van

bobka
az elöbb vezettem egy continental gt-t.gyerekek hogy az hogy megy...lámpánál zöld,lepadlóztam és elküldtem neki 180ig padlón.félelmetes

bobka.uw.hu

fifi
személy szerint nekem egy Golf2 GTI 16V esetleg G60,vagy ue.Corradoban...
De nem kell régi kotvák, volt már elég 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ha van elég bontós ismerõs, nem lehet gond vele 😊
115LE-s 1.4 OHV turbo motor, viszont se rendes futómû, se semmi biztonsági cucc.
Mondjuk akkor már lehet inkább egy uno turbo ie... ha mindenképp ilyen régi kotvák kell.
fifi
egy ex kollégámnak volt turbós
nagyon állatul ment, jó autó volt, bár Tolnát--Baranyát bejárt egy értelmes állapotúért...

robotnyk
jah, a legtöbb ilyen "klasszikus" gt, gti, vadevörre igaz ez. 10bõl legalább 9 szét van taposva
Valszeg az a kevés, ami még szépen egybevan, és karban van tartva, azt nem adják el 😊
Tufa
renault 5 GT-rõl kinek mi a véleménye?

Harly18
Nem is olyan rég egy új Porsche-val ütöttek el egy gyereket. A sofõr "sietett". A gyerek meghalt- 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

GregSB
Várható volt hogy be fog következni, bármikor néztem Gumball videókat rengetegszer volt olyan helyzet, amikor éppencsak elkerülték a balesetet. És tudjuk hogy addig jár a korsó a kútra...

CSOCSO
szep... 😞
Kit--Kat
az gondolom megsefordulhatott benned, hogy hazai piacra termelnek kínában, grat<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Hát ez szar... 😞
Kínában készülnek majd az Alfa 159-ek

Ezentúl is ütni fog a minõségük, semmi kétség 😄
desigo
robotnyk
uh, ez nagyon durva. O.o
desigo
szerencsétlen golfosnak esélye se volt 😞

Jó dolog ugyan nagyszerû sportautókkal száguldozni, a közúton azonban nem tartozik a legveszélytelenebb foglalatosságok közé. A két éve hazánkban is megfordult Gumball 3000 kilenc éves történetében eddig nem történt komoly, személyi sérüléssel járó baleset, a most zajló futamon azonban nem alakultak ilyen szerencsésen az események. Két brit versenyzõ egy Porsche 911-essel ugyanis nagy sebességgel karambolozott egy Volkswagen Golffal Albániában. A Golf vezetõje az ütközés következtében életét vesztette, mellette utazó feleségét pedig kritikus állapotban szállították kórházba. A rendezõk által kiadott közlemény szerint a Golf nem állt meg a stop táblánál, ezért következett be a baleset, ennek némiképp ellentmond, hogy a sofõr és utasa elmenekült a helyszínrõl. A brit versenyzõk egy orosz rendszámú BMW M6-ossal próbáltak meg kereket oldani, de végül elfogták õket.

A Gumball ralit ezen események miatt félbeszakították, és kérdéses az eddig is a törvényesség határán egyensúlyozó futam jövõje is.

Gratulálok...

desigo
a felni nagyon nem bejövõs...
SLR Roadster

Kíváncsi vagyok ilyen hosszú orral hogy megy a parkolás 😄

nagy a pangás ma az autós témakörben 😊

robotnyk
szoktál erre járni?
SötétBarom
Megnéztem az adatlapodat, mer ismerõs volt a felüljáró, látom várpalota lol 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

robotnyk
kösz
cement
jaja eclipse

respect to the man in the ice cream van

neevous
2004-es Mitsubishi Eclipse.

robotnyk
van valakinek valami ötlete, hogy ez milyen autó lehet? kicsit ferde, mert telefonnal, vezetés közben csináltam a képet.
GregSB
Az összes versenyzõnek fel kell matricáznia a kocsiját a Gumballban.
Egyébként meg Forma-1? 😊