Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
:_ASD?d
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
OFFOFFOFF
tudom van itt pár soproni, esetleg ha valaki ilyenben gondolkodik, vagy ismerõse, akkor annak mondom, hogy van egy eladó, új építésû, két szintes lakás, teljesen új állapotban, Ágfalván. ~10en valahány milla, ha valaki ebben a kategóriában érdeklõdik, akkor annak pm-ben tudok majd részleteket, köszi. bocsi az offért 😊
ONONON
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
][ ВАЗ ][
mi a faszért csinálnák a gyártók állandóan 4ajtós koncepciókat? ez ilyen fétisük, mert utána úgyse lesz belõle semmi. 4üléses kabrió nonszensz, az úgy fog viselkedni mint egy tehén a sok merevítés miatt
respect to the man in the ice cream van
a másik kettõ az biztos,azt megtaláltam
Vagy legalább csinálnának egyedit....
szereldle...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a mol mikor eldöntötte nálunk hogy autógázt árul pár hét alatt felszerelte a kutakat komplett gáztöltõ rendszerekkel
nálatok mennyibe tellene egy benzines kutat átálítani gázolajra?
le kell üríteni a benzint,aztán mehet bele az olaj meg ki kell cserélni pár táblát a kútfejen
nekem kurvára mindegy egyébként hogy hogy mivel jártok,csak elég nevetséges az amerikai propaganda amiket néha olvasok hogy rátapadnak egymásra mert így kisebb a légellenálás meg hasonlók
bármilyen más közlekedésben szállításban mezõgazdaságban csakis egyedül dízelek dolgoznak,de persze személyautót meg pickup-ot hülyeség vele hajtani
szep kiszamolas. most ezt ugy szamold ki hogy amcsiban a dizel a dragabb. arrol nem is beszelve, hogy tokom kilenne ha ugy kene levadasznom a dizel benzinpumpat az osszes benzinkutnal.
istenem...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ha nem lennék, már kirúgtak volna.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor nyugodalmas jó éjszakát kedves gyerekek.
olvasgassatok, szerelgessetek, tájékozódjatok, hallgassatok meg egy-két szakit, mielõtt ökörségeket beböfögtök valahová'...
motortan
😊)