101020
.
  • I.C.ram
    Nem is tudom hol közlekednek napi használatban a 25-35 éves amerikai vasak.

Vagy hasonlíts össze egy Amerikában közlekedő buszt (tökmindegy milyen gyártmány a lényeg, hogy amcsi piacra készüljön, az ottani igényeknek), és egy szar Volvo-t pl, ami pár éven belül darabokra hullik BP-n. A kamionokat, munkagépeket gondolom, nem kell bemutatnom. Vagy nézz meg egy bármilyen háztartási gépet, ami amcsi piacra készült. Lehet, hogy nem gazdaságosak, de az tuti, hogy sokkal masszívabbak és tartósabbak.

Az amcsik az utóbbi években jöttek rá, hogy nem fontos annyira a tartósság, mert egyszerűen nem lesz aki új autót vegyen. Ez egy létező probléma, de okoskodni persze lehet, mert a szomszéd Jocó is megmondta, hogy fos az amerikai, mert neki volt egy gázosított, szétberhelt Caprice-je.
  • R0zs0máK
    Persze, a betervezett elavulás hazájában pont így működik...sanszos...
  • pszihopata
    a car and driver-en nőttem fel:)

hagyjuk szerintem,ha ezt a hsz-t így le bírtad írni nekem ehhez nincsen hozzáfűznivalóm
  • SötétBarom
    Kicsit illik ide :D
  • I.C.ram
    Egyébként pont vicc, mert ezzel a mondattal hatalmas öngólt rúgtál magadnak.

Nem rég olvastam egy tanulmány az amerikai autópiacról, és nyilvánvaló volt, hogy az amcsi autógyártók pont azért döglődnek, mert sokkal tartósabbak voltak az autóik, és ezáltal baromira csökkent a fluktuáció az autóparkban. Mivel ott nem lényeg a korszerű motor, ezért hülyék lennének az amcsik minden 2. évben lecserélni az autóikat (legalábbis eddig nem nagyon tették). Ott szószerint elhasználják az autókat, nem pedig csak simán használják.
  • I.C.ram
    fogyasztás/vételi ár teljesen más tészta. Egy átlag amcsi autó drágább, mint egy ázsiai.

Ültél már mondjuk egy Tahoe-ban? vagy egy Crown Victoriában? soha nem lesz ilyen ipari, masszív módon megépítve japán autó, azt garantálom.

Láttam télen akcióban rendőrségi Crown Victoriát. Átmegy az a szar mindenen, és minden körülmény közt működik.
  • I.C.ram
    Nem, de éltem többször is az USA-ban, és látom, hogy mik közlekednek. 30 éves amcsi vasak, még vígan futnak, viszont a japánok már kihullanak 10 évesen. Camry az egyetlen kivétel, de abból is max 15 éve kb.
  • pszihopata
    akkor virágzik az amerikai autóipar főleg azért mert tartós és kis szervízigényű autókat gyártanak

• maffioso
    ja kurva tartós, gondolom nektek is v8as hemi van a családban öt darab
  • I.C.ram
    Látom, nagyon ismered az amerikai piacot (is).

Melyik is ment csődbe?

50x olcsóbb szervizelni egy ilyen V8-ast, mint a japán VVTICRDIABCDEFGH kocsikat.
  • pszihopata
    ez kell ja,marha sikeresek a saját piacukon is

nem is csoda hogy csődbe mennek sorra,vicc az egész amerikai autógyártás

az meg hogy milyen tartós hagyjuk,aki ismeri őket az ilyen hülyeséget nem állít a camry az tartós
  • I.C.ram
    Akárki, akármit mond, de ezek az amcsi dinó motorok sokkal tartósabbak, és az amerikai utakra ez kell.
  • Szabi1991
  • pszihopata
    charger-az is vicces hogy míg az európai-japán autókon crdi vvti stb feliratok vannak erre meg büszkén ráírják hogy HEMI:)

csak 70 éve nyomják ugyanezt

tudnám a motorfejlesztőik mire kapják a fizetésüket

• DIESEL DOG #85982
    Na EZT úgy ahogy van már vinném ha lenne miből...
  • pszihopata
    böszme-erőltetett és csúnya tele van 2004-es divatelemekkel már most is lejárt-elcsépelt a formája

taiwani játékautó dizájn
  • SötétBarom
    Bucsus részletektől eltekintve jól néz ki. De van egy olyan gyanúm, hogy az a böszme hűtőrácselem fainos műanyag, és kirázna a hideg, ha hozzáérnék :DD Az ízléstelen krómfelniről nem is beszélek..
  • Willi Betz
    Nekem is,formájával semmi baj nincsen.
  • Borg
    Mondjuk nem pirosban, de nekem azért [X]Kéne.
  • CSOCSO
    szerintem jo uton haladnak. egyre jobban neznek ki az amcsi autok.

Charger, Challenger, Mustang, Corvette.. minden egyre jobb.
  • MikX
  • SötétBarom
    Captian Obvious to the rescue!!!
  • MikX
    Ugyanmár...

• pszihopata
    charger név-ugyanmár:

• skate00
    nekem vhogy a Lancer jut eszembe az elejéről
    ez
  • MikX
    Sztem egy trágyakupac...
    Nemis értem, hogy hogymerték a Charger nevet felhasználni egy ilyen sedan-ra. S még az eleje is ilyen bumfordi lett, talán a hátulja, ami kinéz valahogy, de rontja a képet a 4 ajtó.
  • Willi Betz
    Elég agresszív lett:)

• I.C.ram
    Ismerem ezt az autót. Merci klubos volt az előző tulaj. Kár, hogy át van alakítva második szériásra. Meg, ha jól tudom, az egyik henger nem mindig jár.
  • Borg
    I.C Ram? :)
    Egyik Hondás srác hobbi autója :)
  • SötétBarom
    Awwww

• cement
    az igen:DDDDDD
  • GhostRider1 #85965
  • pszihopata
    porsche olajrendszer tesztpad
  • REPS0L
    nem keménység, tegnap esti fáradtság, bocs haver.
  • Csabesz6
    Nagyon kemény vagy, töki!
  • Caby
    finoman te srác!
  • Caby
    de még a benzinpénzt se ha BP-ről autózik le érte....
  • REPS0L
    leszarom
  • Csabesz6
    Azt én honnan tudtam volna?
  • I.C.ram
    Ez az autó az átírási díjat nem éri meg...