Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
nem ronda

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tikal
kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Manta

Tikal
egy lexus kilométer orát nyomjál be, azok nagyon jol néznek ki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Galy
LOOL

Köszi :-)
Manta
Ja, Toyota más néven, hogy ne érintse a japán kocsikat terhelõ védõvám és az antijapánmárka-kampány.
Toyota -> Lexus
Honda -> Acura
Nissan -> Infinity
Jano
Toyota leányvállalat volt, de kinõtte magát.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Manta
Lexus IS200, amerikában gyártott japán kocsi.
[Walaki]D`Lair
mi ez a GO-Kart?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Galy
kicsit nagy kép, de megéri

[Walaki]D`Lair
De az lexus

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Galy
ha a lilán az egy "ls 200", akkor nem lexus?
[Walaki]D`Lair
sztem honda

Galy
de nem amerikai az tuti
Galy
miez? lexus? honda?
Manta

[Walaki]D`Lair
VÁÁÁÁÁÁH de szép mindegyik!!!!

Galy
mostanában jobban pörögnek a csajos topikok 😊
Astaroth
Nesze unalom ellen!

Manta
Nyomatok proligépeket:

CSOCSO
állatok voltak a képek Fríkk még jöhetnek
CSOCSO
nyugodtan máskor is!!!!sõt mindenki nyomathatná töményen az autokat😊)))))))))))))
[Walaki]D`Lair
ja

Taranov
az jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
"a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja"

Na nekem ezért kéne trabi 😊) de nem lesz

[Walaki]D`Lair
Nekem? Soha...Nekem nem kéne egy akkora bömbi...családi autó lesz....június közepe-vége fele jön..

Manta
?
Taranov
Te kezdted a kispolgár dumával, én meg leproliztalak, mert ugye ebbõl semmi károm nem lesz. Szal miért ne.
Ez a IV-es Golf feeling.
Egyébként pedig nem érdekel mit dumálsz mostmár nem fogok veszekedni. Gyepesedett agyú tahó vagy, na, ne burkoljunk.
(ez is a IV-es Golf feeling része)

Manta
VW motoros a kocsim, úgyhogy ez se jött be.
Mellesleg kétfajta trabantos létezik: az egyik kényszerûségbõl használja, õket azért nem szidhatod, a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja.

A tahó prolizásra nem reagálok, majd egy moderátor, ha akarja, akkor kitörli, de legalább hoztad a négyesgolfos-sztájlt.
Pupcika
http://koti.mbnet.fi/cityporo/American%20Car%20Show%202003/

Taranov
Te meg proli vagy. Tahó proli.
És téma lezárva.
A tahó prolik azok akik nem figyelnek másra, csak robognak a szar kocsijukkal, ami még a környezetet is szennyezi. Minden autó szennyezi, de egy Swift vagy akár egy Golf nem annyira.
És egyébként szennyezz csak mindent, és feszíts a Trabiddal,ha ettõl vagy boldog.

Manta
"-hát így könnyû kitérni a válasz elõl..."

Mi elõl térek ki? Volt egyáltalán kérdés?

"Népautó az, amelybõl nagyon sok van a "népnek"."

Golfból nagyon sok van a népnek. Astrából is, Suzukiból is.

"-mondj ellenpéldát!"

Rengeteget fel lehet sorolni akár az újautó piacról is, de ha bõvíthetjük a kört használtautókkal is, akkor a példák száma több oldalt fog kitenni.

"-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elõl a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyezõ hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemû autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre."

Már megint ez a kirérés... A klíma dolgot te kezdted el huzatni, én nem is értettem, de olyan magas labda volt, hogy nem lehetett kihagyni. Azonkívül te nem a környezetre gyakorolt hatását vizsgáltad a trabantnak, hanem szidtad, mert zavar, ha elõtted megy. A kettõ nem teljesen azonos, utólag ne fényezd a hozzászólásaidat. Mellesleg nálunk is be fogják tiltani õket, ami egyfelõl jogos, másfelõl viszont nem túl korrekt addig, amíg a 15+ éves nyugati 4 ütemûek sokkal több károsanyagot bocsájtanak ki, "legálisan".

"Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded."

Te szidod a trabantot, és a Golfot véded. (Trabantos mentalitás? 😊

"Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is."

Az, hogy mi a jó, mindenki maga dönti el, nem pedig te, helyettem. Egyébként valóban sok autóra lehet mondani, hogy jobb, mint a trabant, ez azonban elég óvodás szintû összehasonlítás.

"És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van."

Ismerem. Ugyanolyan, tudatlanságból eredõ közhely, mint hogy a trabant lassú, és büdös, amit ma már nem akarok többször megcáfolni, ha az agyad nem hajlandó új tények befogadására, a régiek "rovására", akkor részemrõl befejeztem.

Élvezd a népautód, kispolgár!
Taranov
XC 90, bocsi. És Volvo-ra gondolom, de ezt remélem kitaláltad...

Taranov
"Ettõl függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""

Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".

-hát így könnyû kitérni a válasz elõl...

"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."

A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.

-ezért használsz rossz szót, magyarul tévedsz, ugyanis a Golf nem népautó. Népautó az, amelybõl nagyon sok van a "népnek". Remélem érted.

"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."

Ehhez nem fûzök semmit, téged minõsít.

-mondj ellenpéldát!

A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.

Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?

-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elõl a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyezõ hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemû autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre.

"Ettõl függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."

Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi.

-Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded. Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is.
És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van.

Taranov
Tudom, mûanyag 😊
Papír Jaguárnak hívják, oszt így mondtam, de úgy tûnik nem értetted amit akartam mondani. Egyébként mikor lesz "Volga" XY 90-ed?

Manta
"Ettõl függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""

Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".

"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."

A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.

"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."

Ehhez nem fûzök semmit, téged minõsít.

A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.

Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?

"Ettõl függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."

Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi.
FREAK
Brabus Merci

parkolgat egy ilyen a Petõfi S. utcában egy hotel elõtt

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

FREAK
El van képzelve 😄

Riszpekk

Astaroth
De képzeld el hogy Amerikában élsz.😊))

FREAK
Oh bazz, még egy...

Riszpekk

FREAK
Hát én eleve onnan indulnék ki autó ügyben 😄

Riszpekk

Astaroth
Ja végül is kit érdekel hogy mennyit ér,nekem marhára tetszik.Azért van izlés Amerikában is!

FREAK

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

FREAK
Ki tudja, melyik roncsteleprõl szedték össze, és hány kereke volt... Szerintem így értékesebb, mert egyedi.

Riszpekk

FREAK
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ

Riszpekk

Astaroth
A muzeális értékû futómûvet bele a kukába,de gondolom a motor is kapott valami tuningot.

A Trabant meg kartonalapú anyagból készült!

FREAK

Riszpekk

FREAK

Riszpekk