Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Tönkreteszik????

Riszpekk

FREAK
Mostmár kicsit pihentessük a japcsikat 😄

Jöjjenek az igazi szörnyek 😄

Riszpekk

Astaroth
nem Deusenberg a legalsó?Van a földön belõle vagy 20 darab,ezek meg tönkreteszik!Amúgy marhajól néz ki!

[Walaki]D`Lair
ehehmm...a Trabant nem papírból van...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
végre szép autók, és nem trabantok

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
végre valaki 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
Most én leszek CSOCSO egy kicsit, ok?? Modemesek, tûnés!! 😄D

Huh!

MAFIA POWER!!

Riszpekk

Taranov
Mondj egy autótípust, ami Trabant kategória, ép, nem kisPolski és több modell is olcsóbb, mint Trabantból.
Apámnak volt Wartburgja, az is büdös volt belülrõl, és ültem azért már sokszor Trabantban és mindegyik büdös volt.

Taranov
"Csak GTI."
""Akkor menni fog.""
-
"Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése."
""Ez így van.""
-
"És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál 😊"
""3-asra, vagy 4-esre gondoltam.""
oké
"És a Trabant nagy szar és kész."
""A Golf nagy szar és kész.""
Ettõl függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI.
"És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni."
"""Akkor használsz klímát, amikor akarsz. De te azt írtad, hogy 100-on plusz két liter, ami sok pénz, és csak úgy tudsz trabit követni, ha be van kapcsolva. Kérdem én: mennyi ideig követsz egy trabantot? 100 km-en át? Mert akkot elég szarul megy a verdád."""
A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.
"És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemû trabant 40 ezer ft között van."
""Definiáld: "40 ezer között". Egyébként mi köze az árnak ahhoz amin vitatkozunk? Csak a drága autó a jó?""
A negyvenezer között, valóban értelmetlen volt, remélem megbocsátasz. És valóban, minél drágább egy autó annál jobb.
""Tipikus 4-es golfos felfogás, mindamellett, hogy az egy jellegtelen népautó.""
Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél.
"Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó."
""Szerintem senki nem akart errõl meggyõzni téged.""
Ettõl függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás"

Galy
sok a duma, képeket! 😊
Manta
Ebbõl a megnyilvánulásodból is látszik, hogy az autók és a piac nagy szakértõje vagy.
Manta
Én voltam...
Bunyós Pityu
"Csak GTI."
Akkor menni fog.
"Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése."
Ez így van.
"És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál 😊"
3-asra, vagy 4-esre gondoltam.
"És a Trabant nagy szar és kész."
A Golf nagy szar és kész.
"És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni."
Akkor használsz klímát, amikor akarsz. De te azt írtad, hogy 100-on plusz két liter, ami sok pénz, és csak úgy tudsz trabit követni, ha be van kapcsolva. Kérdem én: mennyi ideig követsz egy trabantot? 100 km-en át? Mert akkot elég szarul megy a verdád.
"És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemû trabant 40 ezer ft között van."
Definiáld: "40 ezer között". Egyébként mi köze az árnak ahhoz amin vitatkozunk? Csak a drága autó a jó? Tipikus 4-es golfos felfogás, mindamellett, hogy az egy jellegtelen népautó.
"Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó."
Szerintem senki nem akart errõl meggyõzni téged.

hi púh

Taranov
Mint mindegyik 😊
Veterán autóban vannak szépek, luxus kivitelûek, a Trabant pedig a legszánalmasabb, a legolcsóbb autó Magyarországon.

Taranov
:-D
Csak GTI.
Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése.
És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál 😊
És a Trabant nagy szar és kész.
És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni. Hát napont belemegy a kocsiba kb. 130 km.
Nem olcsó úgy a klíma.
És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemû trabant 40 ezer ft között van. Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó.

dikki*yysw
Szombaton volt amerikai kocsik mo-i klubjának felvonulása, nem láttátok? Izom nagy volt.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[Walaki]D`Lair
EHEH...a másik nagy Trabant fan a SG birodalmában 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Astaroth
Az új autókat már nem érezni annyira.Mindent az elektronika irányít.Én is veterán párti vagyok,de a kétütemûek valahogy mégse jönnek be.(mellesleg a mi Trabantunk bellülrõl is büdös volt)

Manta
Ha van egy golfod, amiben klíma is van, de nem engedheted meg magadnak hogy bekapcsold, az több mint szánalmas. Tegnap egyébként pont egy golf ment elõttem, annyira jött belõle a füst, hogy frankón nem láttam semmit, majdnem kiszálltam megagyalni a tulajt, csak 2x akkora volt mint én. Feelingrõl nyilatkozni nem tudok, mivel nekem csak a mégkevésbé feelinges 4 ütemûm van, de azt például sokkal jobban szeretem vezetni, mint anyám kettes puntóját.
Szóval nem kell ez a "büdös, lassú trabant" szöveg, mert csak részben igaz. Mellesleg, ha év végéig kész lesz a mocituning, akkor kihívom a golfodat egy gyorsulásra (kivéve, ha VR6-os 😊
PResident Evil
ehhhh 😄 Swift powa 😄DDD

(na akkor mehet a flameelés 😄 )

Taranov
Hmm. Ez elgondolkoztató.
Személyszerint utálom a trabant bûzét, és az egész világ közlekeésének legszörnyûbb motívuma, ha egy trabant megy elõtted 40-nel, 90-es korlátozás mellett, és szívod az általa kibocsátott szmogot. Persze ilyenkor bekapcsolom a légkondit, de az 2 litert fogyaszt 100 km-en, legalábbis a Golfban ennyit, és ezt nem engedhetem meg magamnak. 😞

Le a Trabantokkal! Nincs szükségünk rájuk.

Múltkor a TV-ben vmilyen adón azt mondták, talán az ATV-n, hogy a Trabant károsanyagkibocsátása 48 Suzik Swift károsanyag kibocsátásával egyenlõ.
Ezekután jobban szeretem a Swift-et, pedig azt sem szeretem. És egyébként is: mi a jó egy Trabiban? Csak a feeling, de az nincs neki 😞

[Walaki]D`Lair
nekem nem 😛

Taranov
Még a Trabeeval szemben is elõnyben részesül a szememben egy Land Rover.

Astaroth
leírom majd holnap vagy késõbb ha nem felejtem el!

[Walaki]D`Lair
LOL....(nekem végülis tetszik, de nem rajongok érte úgy, mint 1 trabiért)

Taranov
Szerintem inkább csak a tulajdonos hiszi azt, hogy rallyzik, ezért kimatricázta a kocseet és megy vele a szomszéd háza elõtt, közben magában mondogatja, hogy enyhe balra, éles jobbra, buszmegálló balra, éles balra, enyhe egyenesen, erõs rendõr jobbra...

Taranov
Hát ezzel elveszed a kedvem...
...sokaknak tetszik ez az autó, de nekem nem.
Inkább valami terepjárós rally-ról kéne képeket szerezni szerintem. És nézni a szép Land Rovereket.

PResident Evil
hát ez LOL
rally ?

[Walaki]D`Lair
kis kedvcsináló:

[Walaki]D`Lair
Na...írjad plz...érdekel!

[Walaki]D`Lair
Nabazmeg...elvitték a fõkefések....nincs más hátra, marad a renault-bontó....

Astaroth
Asszem 18 éves koromra tudok magamnak venni valami "autót"!

Taranov
az jó.

Taranov
tragikus. Ez még nem is szép...

[Walaki]D`Lair
Jaja...az nem tetszik benne....de már kinéztem egy félig szétkapott Renault 5-öst, gyári széles sportfelnivel valahol a kerepesi úton, és az a felni kompatibilis vele, mert 3 csavaros az is...szal majd egy sörétebb éjszakána....

[Walaki]D`Lair
2 hónap...

Jano
Volga V12

A Sport Autó egyik számában bemutatták. Valami ukrán csávó csináltatta egy orosz gárdával. Asszem Volga M21 az eredeti autó neve, ezt ötvözték egy BMW 850 CSi mûszaki alapjaival. Állítólag iszonyú jól sikerült, semmi zörgés, hibátlan illesztések. Pedig gondjuk volt a kaszni szélességével, mert nem igazán egyezett a BMW-ével (pl. mûszerfal), de a megrendelõ aszonda pénz nem számít. 500.000$ lett a vége.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Utoljáta ilyen virsi kereke az autóknak 1900 korul volt, de még azok is vastagabbak voltak. Kis polski kerekei ehhez képest sportgumik.
Taranov
És mi van a "Volga" XC 90-nel? 😊

[Walaki]D`Lair
😊))))

Jó kis autóm lesz mi? Már elõre imádom 😊)

Taranov
jó lenne. Egyébként ha a gumira gondolsz, akkor az Vredestein.

The Garrett
Most hvg-n lesz a Verdestein rally itt nálunk, jövõhéten meg Offroad bajnokság nemmessze. remélem tudok csinálni egy pár képet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Taranov
a hibákat lehet javítani, a hibalehetõségeket csak megelõzni lehet, illetve a lehetõséget kiküszöbölni.
Ennek ellenére gyík ez az autó.

Taranov
hmm.

Astaroth
Valószínû egy Lada jobban megérné.Ezek után én sem tartom valami nagy számnak ezt a gépet.Bár ezek a hibalehetõségek nem pedig a hibák.
Meg hát ezt is lehet szeretni

Taranov
Jó autó lehet 😊)

Taranov
Ha valakit nagyon nagyon érdekel az Oltcit, menjem be az Autó2 szerkesztõségébe, és ott fénymásolnak neki régi használtautó katalógusokból.
Velem is készségesek voltak, mikor régi Roverekrõl kértem információt.

Astaroth
HIBALEHETÕSÉGEK

-Rendkívüli mértékû korrózió már az új autókon is.😊)) (ez neked jó autó?)
-Összeszerelési hibák
-Összeroppanó ülések
-Fékrendszer hibái
-Olajfolyás, nagy olajfogyasztás
-Beállíthatatlan porlasztó és gyújtás
-elektromos hibák
-Stb.

És ezt írják még:A Francia technikai rokonság ellenére kétes minõségû autó.Akik képesek javítani a gyárban szerzett bajokat,viszonylag kényelmes praktikus,fõképpen városi autót használhatnak,amihez többnyire indokolatlanul rossz híre miatt olcsón lehet hozzájutni.
Van itt még más is de azt nem írom le.

Manta
😞( Nem találom.
Találtam viszont '78-'79es autó motor-okat, kurva jó: kispolszki bemutató, ezeröcsi a tesztpályán, vicces hirdetések, stb.
Astaroth
Nekem van egy használtautós újságom benne az Oltcittal!Majd elolvasom!