Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja azt én is láttam
és közben kiderült, hogy a sárga Diablo tulaja egy szakadt cigány kurva, és tegnap törte le a front spoilert 😄
és közben kiderült, hogy a sárga Diablo tulaja egy szakadt cigány kurva, és tegnap törte le a front spoilert 😄
Riszpekk
Errõl jut eszembe....Oltcit powaaaah 😄DDDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mert a Magyarok még ezen is spórolnak.Nem jöttek még rá hogy csak egyszer kéne fizetni így meg minden héten újra aszfaltoznak!
Az autópálya díjakat meg lecsökkentenék,mindenki ott menne nagyobb lenne a profit.A Magyar politika ilyen téren gyalázatos.(lehet nem csak ezen a téren
)
Az autópálya díjakat meg lecsökkentenék,mindenki ott menne nagyobb lenne a profit.A Magyar politika ilyen téren gyalázatos.(lehet nem csak ezen a téren
)
Gondolod igy közlekednek vele? 😊 Ezek nagy részét amugy is a polcon tárolják üvegvitrinben 😊))
Amugy ott jobbak az utak mint nálunk...
Tényleg amcsiban mibõl csinálják az utat? Én ott nem nagyon láttam még szar minõségüt, illetve csak olyan helyen ahol a tél kemény, de azért mégsem volt ilyen szar mint nálunk...
Amugy ott jobbak az utak mint nálunk...
Tényleg amcsiban mibõl csinálják az utat? Én ott nem nagyon láttam még szar minõségüt, illetve csak olyan helyen ahol a tél kemény, de azért mégsem volt ilyen szar mint nálunk...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mester utcában olyan lamborghini áll hogy JUJJJ osztán lehet hogy 5 milliobol van megcsinálva és csak egy replika😊)))))) de nagyon meleeeeeeeeeg
Itt a hírdetés: http://www.autoexpressz.hu/index.npl?command=show&lastadid=523482&source=find&passads=523482..
Szerintem meg sima megveszi akárki, hisz azért van benne alufelni, meg minden szar. Tökéletes állapotban 2005-ig érvényes izé , és ahhozp képest, hogy egy szar 60 lóerõs Swiftet adnak ennyiért, sima megéri.
Biztos nagyon szép volt, de ennyiért sosem fogja eladni a tulaj. Max valami extra fanatikus csóka venné meg.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ááááááááááááááááááááá!!!!!
Esküszöm baze, ÕSRÉGI ötletem volt egy School Bus, kegyetlenül kivitelezve! Most sírni fogok!
Esküszöm baze, ÕSRÉGI ötletem volt egy School Bus, kegyetlenül kivitelezve! Most sírni fogok!
Nincs leültetve agyonig! 😄
De azt a McLaren F1-et is bevállalnám.
De azt a McLaren F1-et is bevállalnám.
sziasztok! a kérdésem lehet nem vág teljesen a topic profiljába, de nincs véletlenül valakinek egy Mazda 626 comprex disel ('95 évj.) autóhoz kezelési utmutatója? 

\':..:\'