Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
KURVA ÉLETBE!!! TALÁLTAK EGY KÜBELWAGENT A DUNÁBAN!!! ERRE VISZIK A KÖCSÖG HORVÁTOKNAK!!!!!!
Taranov
én nem tudok elképzelni semmi rosszat a német autókról, a japánokról sem, de a németek szimpatikusabbak, de az összehasonlításom csak a japánokkal teljes 😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
az elõzõ szebb volt szerintem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Nekem ezek az új változatok kurvára nem jönnek be.
Az új 5-ös BMW tetszik valakinek?
I.C.ram
Mai termés!

Fekete H2
Fekete Full extrás Mercedes G V8-as motorral.
Ja és egy két jó csaj a Shell kútnál 😛

Ha érdekel valaki a H2, akkor a Budagyöngye küröl nézelõdjön, mert ott kanyarodik le mindig. Régen egy H1 is volt ott, szerintem azt cserélte le erre, tudja a pöcs miért..
CSOCSO
most olvastam másik foruban hogy egy csávó haverja tesztauto vezetõ ( sajna az titok hogy ki) és a német autok nem nagyon tudják a katalogusértékeket...
mig a japán autok simán ( Toyota avensis, mitsu, honda....)
no mindegy..
Taranov
de az a6 az drágább, mint ezek.
Max. a4-et lehet választani.
De ezaz, az a gond, hogy mindegyik nagyon tetszik.
A vectrának a hátulja különösen.

Pyx
a vectra nemteccik, én rs6 audit...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
Szerintem is nagyon.

Nem vásárlás céljából gondolkozom, csak álmodozom arról, hogy ha lenne pénzem és lehetõségem, akkor melyiket venném:

Honda Accord vagy
Toyota Avensis vagy
Opel Vectra vagy
Audi A4 vagy
Volkswagen Passat.

Nem tudom, pedig már hónapok óta ezen gondolkozom 😊

Talán a németek felé hajlanék.
Ti?

CSOCSO
mindegyik jol néz ki...
Taranov
nekem meg az Audi A8 😊)

Ti egyébként hogy viszonyultok az új Avensishez, az új Honda Accordhoz és az új opel Vectrához?

Pyx
az a kedvenc autom...😊))

CSOCSO
LÁTTAM TEGNAP EGY LEXUS IS 200 ast!! bár nem volt olyan szép mint amik itt vannak de azért álladék volt
Jano
A legalsó Mini Morris-nak bizti tök jó lehet a töréstesztje!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
szép lexus:

I.C.ram
De most azért minek epítsek, hogy a garászban rohad? 😊
I.C.ram
Nem úgy értem! Csak a lemezeket megcsinálni, ahhoz kell tapasztalat!!! Max egy kockaladát tudsz megcsinálni tapasztalatlan fejjel. Ehhez vagy bádogos, vagy valami hasonló mesterséget kell ismerni, vagy marad a kitekbõl összerakás. Kitekbõl, meg soha nem fogsz mai autókat építeni, mert nem gyártanak! Max régi veterán autókat.
HuAn82
Szerintem óvoda után az emberek többsége felhagy a"na most építek egyet" rögeszmével.Vagy mi alapján vonsz te le emberekrõl látatlanban következtetéseket?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Elegem van ember,hogy nem is ismersz de úgy vágod rólam egész nap a témát,hogy majdnem lefordulok a székrõl.Szerinted pék vagyok és most látok motort elõszõr vagy mi a szösz?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Manta
Pedig szerintem is, egy replikát építeni lehet hogy jó móka, de használni gáz.
Taranov
Az új Avensisért nagyon odavoltam, de valahogy kiszerettem belõle.

I.C.ram
Minek megépíteni, ha ugyse használod?? Ha meg csak megépíteni, akarod, ahhoz nem elég "na most építek egyet" tudás! Ehhez komoly szakértelem kell.
HuAn82
A megépítés a lényeg.Egy ilyen autó megépítése kihívás.Aztán már,hogy eladjuk,vagy valami más már másodrendû számomra(ukra).

HuAn82
Ki mondta,hogy majd használni is akarom?

I.C.ram
De egy autó szerintem csak akkor jó, ha te használod egyedül. Az nem valami jó, hogy egyik héten te másik héten én vezethetem.
HuAn82
befektetõk,nem csak egyedül gondoltam.Ennyi...

I.C.ram
ok nem szóltam, kedves burzsóá. 😛
Pyx
ahhoz képest, hogy egy kettétört, elsüllyedt kompbol lognak ki...

HuAn82
és?

I.C.ram
Egy ilyen replika minõségtõl függõen 1-5 millió forint is lehet. Discovery volt több sorozat is a replika építésrõl.
Manta
Max a felniket tudnád használni. Körbetörtek és szarrá áztak.
HuAn82
Pénz no problem,csak az idõm....

I.C.ram
Hát azért ez nem gíy meg. 😊 KITbõl is lehet házilag rendelni üvegszálas karosszériát, de még az is sok idõ, meg pénz!!
I.C.ram
BMW Isetta kimaradt 😊
Pyx
nem is nagyon törtek

HuAn82
Ez az SLR házilag azért nem semmi!Kedvet kaptam a dologhoz talán összerakok én is magamnak valamit.Már csak szabadidõt kellene szereznem elég sokat...

Degec
és az elsûlyedt kompból levágták ezt a darabot?

...egy amerikai álom...

The Garrett
lol ez nem a kis mûanyag karácsonyi ajándékok topic 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Manta
I.C.ram
Hmm mi történt ezekkel? 😊
Manta
I.C.ram
Hupsz ez érdekes! 😄
I.C.ram
Hummert lehet, hogy lenyomja, de egy Tuning Def-et soha a büdõs életben!
I.C.ram
I.C.ram
The Garrett
Na egy képet arról a híres toyotáról amirõl mindenki azt mondja lenyomja a hummert.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
😊)))))))))
Degec
de én hallottam egy srácról aki egy toyotával...

...egy amerikai álom...