Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
😊
Taranov
értem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
most fogjuk
Manta
Taranov
lol

I.C.ram
Ez is Manta 😊
I.C.ram
Csak annyira mint a korabeli többi autó 😛
I.C.ram
71-es Manta
Manta
hova G*ECIbe került az elõzõ hozzászólásom??
Manta
az aztán nem szervízigényes autó 😄
I.C.ram
Manta ebbõl a képbõl méh logo is születhet 😊
Taranov
nekem is tetszik az.

I.C.ram
Nekem egy Lancia Delta sport változat kéne 😊 Kurva jól néz ki! Motorja meg nagyon komoly, a korához képest.
Taranov
olyan van?

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPET KÉRÜNK!!!!!!! 😊)))

I.C.ram
OPEL MANTA!!!!! 😄
Taranov
van olyan autó, hogy manta?

Taranov
jó az Astra, de nekem legnagyobb vágyam egy Passat, vagy egy Vectra, de most az is jó lenne, ha végre kész lenne a Golf, ugyanis összetörött súlyosan, de csak szept. 5-én lesz emg.

I.C.ram
Nem! Autoexpressz.hu -n vannak szépek is. Tuningoltak is vannak. Ami itt állt az utcánkban az is marha jó állapotban votl.
Manta
Manta az tipikusan az az autó, amibõl csak lerohadt példány létezik Mo-on.
I.C.ram
Nem egy Opel Manta? 😊
Manta
Chrysler Stratus, Punto II, '82-es Citroen CX 😊

És érdekes, hogy amilyen auto-tunin-sebesség mániás vagyok, jelenleg a legnagyobb vágyam egy dízel Astra F.
I.C.ram
Lancia Y: Sima városi kisautó, nem trendi formavilággal 😊 Most jött ki nem rég az új Y. Olyanra akarjuk lecserélni a régit, csak még nem jött ki Magyarországon.
Taranov
na, a daewoo tico meg nem csak 5 ezerrel olcsóbb, hanem milliókkal 😊)))

nagy marhaság ez a szervíz. És mért nem kapcsoltattátok ki?

Taranov
milyen amerikai? Milyen olasz? Milyen francia?

Olaszt nemtom, francia az tuteee fostalicska. Hulladék.
Renault pl.
LEgszarabb autó a replikák után.
Második bûnös a Citroen.

CSOCSO
😊)))))))) 5 ezerért ki lehet kapcsoltatni😊
Taranov
de szar. Asszem ha ez ilyen, akkor maradok a Daewoo Ticonál 😊))

Taranov
ahhoz, hogy fikázd, nem kell benne ülni, mert ha beülsz, csak a vezetési élmény és a beltért tudod értékelni, a minõséget nem.
És az olaszoknál azzal lehet gond.

Lancia Y az milyen? Csak kívülrõl láttam még.

CSOCSO
jo neked.) audiba olyan van hogy megáll ha nem viszed.. mivel itt kötelezõnek veszik.. ehh.. fater régenegy audi 100assal állt meg valahol az m3ason...
Taranov
nem tudom mirõl beszélsz? Miféle rendszer?
Ez hülyeség, ne mondd, hogy ilyen létezik.
Nálunk ilyen nincs.
Csak mutatja, hogy hány kilométer múlva kell szervizbe vinni, és ha nem viszed, akkor jjelez a kijelzõje a computernek, hogy "service".
Ennyi.
Indulásonként 10 másodpercig. Egyéb gond nincs.

Manta
Nekünk amerikai meg olasz autónk van, mindkettõ szar. Volt francia kocsim, az is fosa volt. Én németet akarok következõnek mindenképp.

Mellesleg sok a duma!
I.C.ram
Nekünk meg két olasz 😛

Egy Lancia Y 1.2-es meg egy Alfa Romeo 156 2.0

Nekünk sem volt semmi bajunk vele, ahhoz képest, hogy mindenki fikázza az olasz autókat, közben még csak nem is ült bennük.
CSOCSO
egy pacika van rajta...
CSOCSO
ezekkel sncs baj.. a szervízt hagyjuk mert elég gerinctelen dolgom mennek:
mivel állandoan kontrollra kell vinni, és ha nem viszed kikapcsol az auto az út közepén,balcsi felé....
és több év után kifizetsz full kontrollra annyit mintha vennél egy új autót...
persze kikapcsltatni a rendszert sokkal olcsobb😊)
CSOCSO
it meg egy merci és egy a4 audi!! muhaha.. mi nyertünk
I.C.ram
Nem is volt rajta fényezés! 😛 😄
Taranov
ja, értem már.

Pyx
az

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
ja, értem már.
Ez a mustang jele?

Pyx
mustang

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
szuper.

Nem látom jól a logódon:
Amerika + Ford az mivel egyenlõ?

Degec
nekünk is német autónk van
12 éves a kicsike de nincs vele semmi baj

...egy amerikai álom...

Taranov
Nekünk is két német autónk van loser 😊))
Egy Golf meg egy 3-as BMW.
És nincs velün baj.

És még a szerviz is jó

Taranov
köszi.
Ez érdekes.
Új autótípust ismertem meg 😊

Punker
kicsit megviselte szegényt hogy kibombázták alóla a hidat + 50 év a dunában se tesz jót a fényezésnek, szal vigyék csak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
két német autonk van szal.. ehm😊...
nem is én jelentettem ki. hanem olyan aki ezeket teszteli..aztán kitudja..lehet hogy a japcsi autokat egy hétig használhatta és azé mondja ezt😊))))
CSOCSO
de szarul megy valakinek
biztos dinnyét árul😊)))))))))))))
I.C.ram
Egy 1939-1945 ig gyártott német harci jeep. VW gyártotta.
Taranov
Bocs, de mi az a Kübelwagen?

HuAn82
Hol?Hogy került oda?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17