Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE a hummer akkoris tekintélYtparancsolóbb megejelnésû 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
LOL.. ez kemény
amugy errõl is csak annyit ment már fel oda a haverom egy Toyotával ahova a hummer nem tudott..sajna már nem emléxem melyik off roadon volt..
amugy errõl is csak annyit ment már fel oda a haverom egy Toyotával ahova a hummer nem tudott..sajna már nem emléxem melyik off roadon volt..
a Hummernek egyik reklámszövege tetszik:
nem szószerint:
Az amerikai Yellowstone nemzeti park legmagassab pontjára tavaly 3 an jutottak fel. ebbõl 2 helikopterrel ment.
nem szószerint:
Az amerikai Yellowstone nemzeti park legmagassab pontjára tavaly 3 an jutottak fel. ebbõl 2 helikopterrel ment.
ki ééén??? csak 20 Suprát lopattam amcsibol de úgyse tudnak lenyomozni..amugy is kanárirol gépezek innen meg nem adnak ki😊
De az sárga volt, ez meg fekete, és úgy nézett ki mintha egy amcsi FBI osztag járkálni a II. kerben 😊 CSOCSO csak nem követtél el valamit? 

Kecskeméten láttam ugyanolyat.. ZSÍíííííír!!! Eszméletlen az a gép. Teljesen más mintha csak egy képen látnád. Akkora energia árad belõle hogy az eszméletlen 😊
Bazzeg átköltözöm hozzád😊
Nálunk kicsit feljebb nincs semmi ritkaság(najó van 2 caprice,es egy0 nagy dog SUV),utoljára valami ritka autót a solymári találkozón láttam...
Nálunk kicsit feljebb nincs semmi ritkaság(najó van 2 caprice,es egy0 nagy dog SUV),utoljára valami ritka autót a solymári találkozón láttam...
\"Life is around you and in you.\"
Láttam ma itt a 2. kerben egy fekete Hummer 2-t Álladékul nézett ki (by CSOCSO), de az 1-es jobb.
Szerintem sem!
A Lexus olyan, mintha egy ripityára törött Mercit egy elég ügyes lakatos gyerek szépen megcsinált volna, de mégsem az igazi...
loál
A Lexus olyan, mintha egy ripityára törött Mercit egy elég ügyes lakatos gyerek szépen megcsinált volna, de mégsem az igazi...
loál
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hmm kisértetiesen hasonlít az alsó kpen levõ Lexus a Merci SLK(?)-ra...
\"Life is around you and in you.\"
Egyszer láttam, hogy itt állt, és az ablakára kivolt írva az ELADÓ. Csak telszám volt, azt meg nem írtam fel.
nincs neki
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azt tudom, de van Mantája is? Mert itt állt az utcánkban egy marha régi manta, olyan mint ami a logóján volt, ráadásul eladó.
Méghozzá zöld!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu