Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Rovert csak azért szereted, mert nektek is volt Roveretek! 😊)
Taranov
Hát igen, a lányok más szeretnek designban, én inkább a visszafogott eleganciát, ezért az ez elõtti 5-ös BMW az egyik kedvencem.
Meg a Rover 75.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Hát kb. 😊
Kata
Értem. Akkor ez olyan, amikor én egy ruhát megveszek jó drágán, közben alig falatnyi anyag van benne, és azt meg a pasik nem értékelik. 😊)))

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Utóbbi. 😊
Kata
Miért nem veszel inkább egy új autót? Vagy csak én nem látom annak a rozsdaboglyának az eszmei értékét? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Hát romos, de egy felújított autóért kérnek kb. 3-4-5 millát. Ami azért magyar szemmel nem kevés, fõleg, hogy van rá ugye majdnem 90% vám, azaz kb. 6-9 milla. De egy ilyen roncsért, meg max kérnek párszáz dolcsit. Olcsóbb itt megcsináltatni, mint vámmal behozatni kicsinosítva.
Kata
De akkor is romos. 90%?! Az szép...

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ezek nem holmi roncsautók, ezek echte amcsi autók a 60-as, 70-es évekbõl! Ezekre a vám 90% 😞
Kata
Minek neked ilyen roncs autó? A bontóban is találsz ilyet, miért kell külföldrõl behozni? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én most is BMW-vel járok. Busz-Metró-Willamos. 😊 Amúgy nekem nem tetszenek annyira. A Merci elegáns szexissége sokkal inkább. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Azt tervezem, hogyha lesz egy kis pénzem, akkor behozok egy ilyet, és jól kilapálom.

Kata
Na a mûszaki mélységekbe ne merüljünk bele, nekem ami ott kiáll belõle, az csak szimplán motor. Jó? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Nekem mondjuk a BMW jobban bejön, mint a Mercedes, valahogy nekem az nem szimpatikus.
Az utcai autók közül a Rover is jobban tetszik pl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
De ha nekem ilyen lenne az biztos, hogy titánfalu garázsban õrízném! 😊
I.C.ram
*akkora
I.C.ram
Jó hát persze nem kell esõben kint hagyni. De akkor a karburátor, hogy a légszürõ csak így fér el. 😊
I.C.ram
Ellenkezõleg! 😄
I.C.ram
Egy ilyenért, ha lenne 10 SLR-em mind odadnám!
Kata
Attól, hogy nyitott a motorház, nem lesz baja a motornak?

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Kata
Mondtam, hogy nem értek a kocsikhoz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez már nem Merci, hanem Brabus K8 😊
Bár ebben a szín összeállításban jobban kéne: 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
mikike

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

I.C.ram
Veletek, lányokkal az a baj, hogy a Mercedesen kívül nem létezik más autó számotokra! 😄

Valdd be, hogy ebbe szívesebben ülnél!

Számomra itt kezdõdik az autó fogalma 😊

Pyx
merco rulla 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
annyira azért nem teccik.. .. 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Kata
Nekem õ a nagy kedvenc, bár én nem értek a kocsikhoz, és lehet, hogy leszóljátok:

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ezeknek van stílusa. Míg egy japán szarnak nincs! Olyan semmilyenek a japán autók. Semmi másra nicns tervezve, csak hogy anyuka apuka a bölcsibõl elhozza a gyereket.
Klon
én ezt azért így, egyértelmûen nem jelentettem volna ki.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

I.C.ram
Hát igen. Látszik, hogy kezdi visszanyerni a régi önmagát az amerikai autóipar. Le fogja mosni a japán autókat. Kinézetre tuti!
GregSB
Az XLR már járkál az utcákon, ezt az Evoq koncepcióból csinálták:

CSOCSO
b ozloptól kissé lamborghinis de azért annyira nem feltünõ
CSOCSO
nagyon dög... de mikó lesznek már ilyenek az utcán?
amugy errõl beszélgethetnénk hogy mé nem adnak ki ilyen autókat értelmes motorral (nem 700 mert az minek)
CSOCSO
hát nem merném végighúzni a parketán😊))))
GregSB
Icramnak igaza volt 😄

Valahol tényleg cc-nek írják 😊

GregSB

Engine

Type: V12
Displacement: 7500 cc
Horsepower: 750 bhp

GregSB
Na ez az autó brutál jól néz ki!

Cadillac Cien (2002es concept autó). Remélem ezt is meg fogják csinálni mint az Evoq koncepciót.

HuAn82
Nem rossz! Bár "kicsit" problémás lehet mozgatni. Pl: szoba átrendezés,stb...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pempő
Tök borás!

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
jajmán😊
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD😊))))))))))))))
I.C.ram
DEHÁT CSOCSO!!! MÁR MEGIN AZT ÍRTAD, HOGY 1.4!!! 😄
CSOCSO
SUPRA ROXX
[Walaki]D`Lair
IMPREZA 4EVA'...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SKYLINE POWER!

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
nincs meg, bocs...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu