Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
©koda rulez, Lada sux.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pempő
Lada über alles:

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Ja, ez a legjobb a világon zsiguliból 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CybearBoy
Kicsit szar minõségû képek, de pl egy ilyet nagyon elfogadnék:
zsiguli1 zsiguli2 zsiguli4

CybearBoy
Én örülnék vmi fasza zsigulinak!

Jano
Na ja. A mai német technika az orosz klasszicizmussal vegyítve! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CybearBoy

Ládák 😉

Taranov
Jaja, de orosz kocsi nem kéne 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Csak elég frede 😄 Nekem az a sportkopue Volga tetszett nagyon, az a régi stílusú.
Taranov
Hát van fantáziájuk.

HuAn82
szintén:

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Volga
Taranov
Jaguar? 😊)

HuAn82
Oroszok:

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
hát gondolkodom hogy csináljak videot.. de felesleges mert csak hang... rallizni ugyse tudnék vmi esõ nélkûl.. mert azért egy 2 ezres dize' ató' mata nem egy versenygép....
Taranov
de már nincs meg az 😞(

Taranov
Mutterom Ticoján mikor a kipufogó kilyukadt nagyon atom hangja volt 😊

CSOCSO
ehhhee😊 vagy kilyukadt vagy szétcsúzott az autómon a kipufogó 😊))))))))))))) olyan hangja van mint egy amcsi autónak😊 ûûûûberzsííííííííír😊)) sõõt még jobb... mert ez jobban berezonál ehhe😊))))))) megszolalt mellettem egy másik autó riasztója😊))) gyíííííííííííííí nagyon meleggggggg
Taranov
Szerintem beteges félreütési kényszer az autós topikba írásnál 😊)

Taranov
Szerintem egy ilyen autónál nem kell érteni már az autókhoz.
Nekem a teljesen sima is megfelelne, nem kell oda az a Brabus + a felár 😊
Ez olyan autó, ami tökéletesnek mondható minõségben, kényelmeben, teljesítményben, szóval fölösleges is veszekedni a mûszaki adatokról.
Én így látom.

Kata
Biztos találta az utcán. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Számomra máig rejtély, hogy hogyan tudott valaki elkötni egy tankot.
Kata
Hallottam anno a hirekben. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Amerikában egy "nemvoltgyerekszobám" ember ki is próbálta. 😊 Fél napon át kergették 😊
Kata
Akárki akármit mondd, ez viszi a pálmát! Nem okoz vele gondot a parkolás, vagy a közlekedés dugóban, ráadásul ha eltéved az ember, ott csinál vele utcát a városban, ahol akar... 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Szájjál már le rólam.
CSOCSO
mivan veled te?????
én cisnáltam ügyet???? épp azaz hogy nem én hanem más lovagolt azon fél napig....olvass vissza ha enynire rövid távú az agyad
CSOCSO
nekem nem fáj😊 egyszerûenc sak viccesnek tartom.... nem ezt a 10 darabos dolgot.. hanem az egész😊
de tudod mit? igazad van😊 úúgy van ahogy te mondod😊) adjá' 10 slr-t azért a sevié... megérdemled
I.C.ram
Igen! Én vagyok itt a fõ agresszor.

Abból az 1/4 mérföldes dologból is akkora cuccot csináltál, mint egy hisztis liba.
I.C.ram
LOL! 😄 Nem érted. MÁR megint. Neked fáj az, hogy 10 SLR=1Chevelle. Mert ugye nem én kötöttem beléd.
CSOCSO
😉)) mindegy a lényeg hogy a többiek látták mi zajlik .. tudják hogy megint az ICram jött ide az autóival hogy ez a best a merci meg fika😊
CSOCSO
méé és az neked fáj ha én meg azt mondtam hogy 1 slr ért is 80 darab SS-t adnának?
I.C.ram
Pont óvoda! Belöled akár diplomamunkát lehetne írni SOTE-n. Beteges üldözésimánia.
CSOCSO
én sem veszekedni akarok... az esetek 80% ban nem én csinálom a feszültséget...hanem "más"
I.C.ram
Najó ez vicc!! 😄 Ha én 200 Pullmann mercit adnék érte, akkor mivan??

Hát ez kész! Mondtam, hogy 10 SLR-t adnék érte, és most tényleg ezzel belekötöttem CSOCSOba. Ez most komoly??? 😄D Nagy móka vagy! 😄 Beszarás. Meséld már el, hogy miben kötöttem most beléd????
CSOCSO
😊
Kata
Ne veszekedjetek már! Mindenkinek más tetszik és kész! 😊 Én teljesen odáig vagyok azért az ezüst Brabus K8-asért tûpiros belsõvel, még egy Ferrari sem érdekelne mellette. 😊 Jó, mondjuk én nem is értek az autókhoz, ezt bevallom, de ilyen kicsiségeken szerintem ne veszekedjetek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
CSOCSO, hozzád szólt valaki??

lol ovoda😊)))
CSOCSO
ÍGY VAN!!😊))
CSOCSO
LOL e klub... kevesebbszer voltam ott mint te az is biztos.. 50 szer mondtad el?? nekes is 50 szer mondták el ugyan azt amit én.. nem egye mebr elmondta hogy kcisit se konyítasz a dologhoz csak az lebeg elötted hogy amercican muscle car😊 én keresem a balhét?😊)))) ki is jött azzal odalent hogy 10 slr -t adnál egy ilyen tragacsé? nah ki?? ki jött ahhoz hogy neked a merci egy nulla nálad az SS nél kezdõdik az auto he???
ppff😊lol
Taranov
De te igen. Meg én is 😊

I.C.ram
CSOCSO, hozzád szólt valaki?? Most megint keresed a balhét, mikor senki nem szólt hozzád.

Ezt már vagy 50* elmondtam, hogy mindenkinek más jön be. Neked az E-klub stílus, másnak más.
CSOCSO
1 slr ért 800 olyat kapnál
CSOCSO
Õ se
CSOCSO
LOL ebbõl látszik hogy rohadtul nem értesz a dolgokhoz és mint tudjuk alapbol utálod a japcsikat szal senki nem hallgat rád.. és ott van a neked az SS nél kezdõdik azauto nem annál a brabusnál😊 lol.. lhet hogy az a brabus kicsit jobban megy mint az SS és kb 18 szor akkora kényelemés luxus van benne... ha ebbe bele akarsz kötni akkor LOL
CSOCSO
most lestem meg a BB2-t pont ilyen autó van benne
Taranov
Hát igen, ez valóban nagy elõny

Taranov
Meglehet, de nekem végülis a Rover 25 és a 75 is tetszik kívülrõl-belülrõl, mondjuk a 75 kimondottan elegáns. A váltó kezelhetõsége meg sem közelíti az 1.4-es Golfot, a rückwertz akadozott meg minden.

Kata
Az az ezüst Brabus, a tûzpiros belsõvel nekem nagyon tetszik! Illik a stílusomhoz, és egy csomó ruhámat felvehetném hozzá. 😊 Nem kell megbotránkozni, ez nõi logika. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
A Rover, miután kikekrült az angol kezekbõl egy kalap szart sem ér designeban.