Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elírtam életemben egyszer.. erre jött valamelyikõtök hogy én hülye olyan nincs... erre írtam hogy tudom....csak félreírtam.. és soha máskor nem írtam hogy 1.4 csak hogy 1/4 ed... csak akkor írtam félre de te itt lovagolsz rajta hoyg nemtom hogy kell írni... szted nem jogosan nézlek hülyének???... amugy nem vagy hülye.. soha nem volt veled bajom.. most sincs.. egyszerûen nem tudom miért csinálod ezt....
TUDOM!! hogy csak NEGYED azaz 1/4 mérfõldön dragoznak.. nehogymá én ne tudjam... hónapokig gyûjtöttem supra képeket.. azhem kissé kenem-vágom a dolgokat...
nah písz...
The Private Detective!
Többet ne szólj hozzám!
Úgy írtál a 6798-ban, mintha én néztem volna el, és te sosem írtál volna 1.4-et 1/4 helyett!
Ráadásul a 6805-ben ugyanígy viselkedtél!
És akkor még én vagyok lecseszve!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
The Private Detective!
mondom félreírtam.. életemben EGYSZER!!! te meg itt lovagolsz 1 napja ezen a szaron hogy én biztos nem tudtam hogy 1/4nek kéne írni.. jesszusom..
nah nekem semmi bajom de nem értelek mit lovagolsz még a témán.....
nah igen itt írtam félre.. keress még egy olyan hozzászolást ahol 1.4 nek írtam és nem 1/4nek
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"Life is around you and in you.\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

kb 4-5 mp /1.4miles!!!!
A Focus oldalablakain nem látszik a ló, pedig egy ló elég testes. és hosszú.
kurvanyu jó-johánzon!!44