Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha jól emlékszem német autó nagyon régen volt, talán mert nagyon drága autókat gyártanak?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mindenki szépen félreértette, bizonyosan azért, mert a replika témát túl komolyan veszik.
Az én meglátásom szerint nem egy elterjedt dolog a replika, ugyanis autót lehet kölcsönözni, nem sok van, mégis mindenki komolyan vette amit mondtam.
Nem tudok mit tenni, te most nem fogod elhitetni velem, hogy hülyeséget mondtam és így mentegetem magam, inkább neked kéne mentegetni magad a félreértésért.
Ezt persze ne úgy vedd, hogy én ezt várnám el, csak mondom, hogy úgy egészségesebb lenne a szituáció.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Pl. azt a véleményt, hogy a Madonna féle RX-8 replika, elvileg meg lehet osztani véletek, csak elég sokan félreértik.

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
kurvanyu jó-johánzon!!44
hmm😊)))) lambo rulzik.... igaz kicsit meglepõdtem ... a ferrari semmivel sem ment jobb idõt mint egy stock supra..igaz azé 320 lo azér mégiscsak 320 lo akár supra akár nem...
1, végre valami különleges
2, kurvasokat veszte értékébõl egy nem gyári átfestés, hacsak nem lángok vagy egéyb grafikák.
3, drága nagyon levakartatni az eredeti festéket, és felnyomni az újat.
Viva Americano
\"Life is around you and in you.\"
VW 1100 dolcsiért, ráadásul nem is akármilyen!
"Make: Volkswagen
Model: Bradley G/T
Year: 1966
Condition: Price: $1,095
Color: Gray
Type: Sports
Doors: 2
Transmission: Manual
Drivetrain: Rear Wheel Drive
Features:
1966 Bradley G/T; 1600 cc. VW motor, 4-spd, removeable gull-wing doors, runs great, nice body, one of a kind sportster!!"
Át kéne festetni
2k dolcsi kb 430k FORINT
Csávó azt írja, hogy mindenapos használatra kitünõ, és ez látszik is az állapotán.
Mercury Comet 62-bõl:
Igaz csak 6 hengeres, de valahol el kell kezdeni 😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu