Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Jaaa most látom csak, hogy van ott link is. Nem onnan vettem, csak emlékeztem, hogy a 156-os is volt év autója, meg asszem a Punto vagy Bravo is.
HuAn82
Megint a mellé duma...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Pffujj! Na ne!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pempő
Amire hivatkoztál. (#7149)

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Igen, ez valóban igaz, nagy presztízsû márkáik vannak, amelyeknek megvan a szép tág vevõköre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Azért, mert nem tudnak semmi újat kihhozni. 😊

Szinte NULLA új tipus jelenik meg 5 év alatt.
I.C.ram
Milyen cikkbõl?
Taranov
Igen, hát a designjuk nem rossz.
Ha jól emlékszem német autó nagyon régen volt, talán mert nagyon drága autókat gyártanak?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pempő
Igen, ez olvasható ki a cikkbõl 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Szerintem az olaszok a legsiekresebbek az év autója címnél. Szerintem olasz autó nyerte el a legtöbbször. 😊
Taranov
Most az utolsó szóért megy a verseny? Mert akkor esélyes vagyok.

Pempő
Tied az utolsó szó, megnyugodhatsz...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Ez a mondás nem ide tartozik.
Mindenki szépen félreértette, bizonyosan azért, mert a replika témát túl komolyan veszik.
Az én meglátásom szerint nem egy elterjedt dolog a replika, ugyanis autót lehet kölcsönözni, nem sok van, mégis mindenki komolyan vette amit mondtam.
Nem tudok mit tenni, te most nem fogod elhitetni velem, hogy hülyeséget mondtam és így mentegetem magam, inkább neked kéne mentegetni magad a félreértésért.
Ezt persze ne úgy vedd, hogy én ezt várnám el, csak mondom, hogy úgy egészségesebb lenne a szituáció.

Pempő
Elég egyértelmû vélemények voltak itt is és az idevonatkozó gumis topikban is, úgyhogy csak azt tudom javasolni neked, amit már korábban is: ne huzasd a témát, mert magad alatt vágod a fát.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Van olyan vélemény, amit meg lehet osztani ebben a témában, azaz az Autómánia topikban, és van amit nem.
Pl. azt a véleményt, hogy a Madonna féle RX-8 replika, elvileg meg lehet osztani véletek, csak elég sokan félreértik.

Pempő

A vélemény az mindenhol vélemény.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Nem akartam sem sértegetni, sem feszültséget kelteni az általános eszmecserében, ez szerintem a gumiba tartozik.

CSOCSO
semmivel nem ment jobb idõt a ferrari mint a supra....aztán rájöttem hogy végülis azért abban a suprában is 320 lovacska van... sõõt.. skidpadon 0.98g! és azért ez elég komoly.. egy viper és egy 911 es sem tud ennyit!!
Loál János
Mi van azzal a 320 lóval?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pempő
Gondoltam ide akartad írni...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Szerintem egész szép, bár ez különleges, hogy alsókategóriás az év autója.

Taranov
Most ezt azért írtad be, hogy felhozd a témát?

mikike

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Pempő
Taranov: "csalódtam az autómánia topik mélyen tisztelt látogatóiban, hogy ennyit sem bírnak felfogni"

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pyx
Ez elég jol néz ki, és nem is drága..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
Ferrari vs Lambo... 1/4

hmm😊)))) lambo rulzik.... igaz kicsit meglepõdtem ... a ferrari semmivel sem ment jobb idõt mint egy stock supra..igaz azé 320 lo azér mégiscsak 320 lo akár supra akár nem...
I.C.ram
Szerintem nem kéne átfesteni:

1, végre valami különleges
2, kurvasokat veszte értékébõl egy nem gyári átfestés, hacsak nem lángok vagy egéyb grafikák.
3, drága nagyon levakartatni az eredeti festéket, és felnyomni az újat.
I.C.ram
Az biztos, hogyha meglenne ez a verda, és kimennék egy magyar amcsi találkára, én lennék az ász a sok 8x 9x-es évjáratú szar között.
monnnyuk ha nem amcsi autó lenne akkor tuti szar piss yellow lenne de evvel én is így vagyok

Viva Americano

\"Life is around you and in you.\"

hát az biztos ,hogy ütne a talikon😄

I.C.ram
Nekem bejön a sárga is 😊
I.C.ram
Ez sajna nem tom mennyi, de móka lenne ezzel végigrobogni Lánchídon. 😊

Ford A modell 1930-as

I.C.ram
Ez is kurvajó!! 1500 dolcsi

Kaiser Manhattan 1948-bõl

I.C.ram
Ez lol 😄

VW 1100 dolcsiért, ráadásul nem is akármilyen!

"Make: Volkswagen
Model: Bradley G/T
Year: 1966
Condition: Price: $1,095
Color: Gray
Type: Sports

Doors: 2
Transmission: Manual
Drivetrain: Rear Wheel Drive

Features:

1966 Bradley G/T; 1600 cc. VW motor, 4-spd, removeable gull-wing doors, runs great, nice body, one of a kind sportster!!"
ez sárgába elég ocsmány:/
Át kéne festetni

I.C.ram
Elõnyös lenne, mert a mérete kb akkora mint egy nagyobb vagy középkategóriás kocsijé. Lényegesen kisebb egy igazi amcsi dögtõl 😄
I.C.ram
Ezen nagyon gondolkodom, hogy behozatom tesómon keresztül:
2k dolcsi kb 430k FORINT

Csávó azt írja, hogy mindenapos használatra kitünõ, és ez látszik is az állapotán.

Mercury Comet 62-bõl:

Igaz csak 6 hengeres, de valahol el kell kezdeni 😄
tetves magyar törtvények

csak az a gond ezekkel ,hogy amire ideérnek már vagy 1.5millával többe kerülnek...

megszakad a szívem:/

I.C.ram
1700 dolcsi:

I.C.ram
Szintén 3k dolcsiért azaz kb. 650k HUF

I.C.ram

Hibátlan kasztni, sok króm, kicsit régi festés.
I.C.ram
I.C.ram
3000 dolcsiért:

Chevrolet Impala SS 1965-bõl:

[Walaki]D`Lair
különös képpen nem érdekel, nem versenyezni kéne...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Guest
😄D
I.C.ram
Akkor nem szóltam 😊 Nem vagyok olyan jó franciából, csak szeretek hencegni vele 😄D
I.C.ram
Jaja arra már rájöttem.
CybearBoy
Az elsõ mondatban sztem a jour az alany, nem?