Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Most okosan televágja képekkel a topicot, utána meg nem gyõzi a gépem betölteni az oldalt... Okostojás...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez sokkal jobb szerintem, mint a Ferrari 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Faszán tudsz linkelni, de ez kurva unalmas!
I.C.ram
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJJ MMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRR LEEEEEEEEEEEEE!!!! 😄
I.C.ram
Na mostmár tényleg regulázd meg magad. 😊 Ez kicsit sok.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mindjárt Ferrari-csömöröm lesz

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kata
De most már elég. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ez nem autó! Ez Ferrari! Bár tényleg kicsit túlzásba viszi Maszka 😊
Kata
Köszönjük, szerintem pont elég lesz ebbõl az autóból. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Énis arra gondoltam, csak szerintem a németekek iszonyat drágán adják.
I.C.ram
Ha neked ez a putri szar új golf az élet, akkor tudlak sajnálni! 😄
Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Na gyerekek térjetek vissza az életbe, nem amerikában vagyunk

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
amugy meg zsírul néz ki😊)))
CSOCSO
Chrysler:

hát ez full toyota celica és mr2 koppintás!

Tikal
Németországbol tudnál hozni amcsi autot, ott foglalkoznak ilyennel, szal nem olyan nagy problema ez...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata
Belemontázsoltatom valakivel egy fotómat az autóba és kirakom háttérnek.

[/cserf][/fülünyúl]

CybearBoy
Szivesen!

Kata
Kösziii! Imádlaaak!
Az az ezüst színû, tûzpiros belsõvel a gyengém! És eddig még nem voltak meg ekkorában!

[/cserf][/fülünyúl]

CybearBoy
Kata
Ha találtok szép csicsa Brabus K8-as háttérképeket, ne tartsátok vissza magatokat, nyugodtan szóljatok, vagy küldjétek el nekem!

[/cserf][/fülünyúl]

elég suxx ez az egész jogrendszer tiszta kõkorszak!Mégcsak nincs is piaca az Euban az amcsi autóknak szal semmi értelme az ilyen mértékû baszakodásnak(még a 200ft is sok lenne)

\"Life is around you and in you.\"

ajánlom figyelmedbe ezt a topciot:http://www.v8cars.hu/forum/topic.php?topic=9
Esély konvergál a nullához hacsak nem Csekonics vagy és van 1milllád csak ügyintátásáre meg forgalombahelyzésre

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
Jaja elolvastam.
Pempő
A csatlakozást követõen, ha autót hoz be valaki Magyarországra, kell-e adót és vámot fizetnie az autóra?

Ha EU-tagállamból hoz be autót valaki, akkor a belsõ piac miatt nincs vám, ÁFA-t pedig ott fizet a vevõ, ahol a gépkocsit megveszi (magánszemély). A harmadik (tehát nem EU tag) országok tekintetében az autónál vám ás ÁFA fizetési kötelezettség ugyanúgy megmarad, mint most, de az "EU vám" alacsonyabb, mint a magyar (pl.1000-1600 cm3-s katalizátoros autók esetében az EU vámja 3%-kal alacsonyabb). Fogyasztási adó nem terheli az autókat, így ez nálunk sem lesz.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Azt teszem, köszi 😊
Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
elég sok... szerintem milkákban számolj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Na ki lett adva a feladat tesónak, hogy nézzen utána, hogy mennyi egy amcsi autó behozatala. 😊 Remélem sikerrel jár.
Tikal
Biztos jo auto a Lada Niva, meg kis helyen is megfordul, meg bárhol elmegy, de itt szerintem megadná magát 😊

[Walaki]D`Lair
aha

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Az a Starsky & Hutchos ugye? Nekem az is tetszik, de az már túl kései darab, inkább ez. Ez a Torino már majdnem a Ford Hi-endje, ennél már csak a Ford Torino Cobra volt táposabb.
CSOCSO
😊)))
[Walaki]D`Lair
Ez csúnya....'73-as Torino szvsz sokkal szebb...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
hehe :-DDDD

Tikal
a Suzuki az autogyártás szégyene design szempontjábol 😊

I.C.ram
Nem kell mindenkinek ilyenje lennie, csak nekem!! 😄 Kicsit bealáznám a sok szar szuzsukit. Meg a sok béndzsó japán nyomeszokat!! (ezt CSOCSO kedvéért) 😄
HuAn82
HAMANN LAS VEGAS WINGS
with 485 hp / 357 kW and gullwing doors

HAMANN POLE POSITION based on the BMW E 46

6.1 V12, 331,2 kW / 450 hp, 311 km/h:
The HAMANN Motorsport HM5/450 V12 Based on the BMW '5

One of the Fastest Compact Car All Over The World:
HAMANN Motorsport HM 3.2/350 Based on the BMW compact

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
De a Suzukinak sokkal jobb a fenntartási költsége és környezetkímélõbb. Ha ilyenek lennének Suzuki helyett, akkor elköltöznék ebbõl az országból. Tragédia lenne 😊

I.C.ram
Az a motor dorombol benne, ami az elõdje a késõbbi Ford Mustang Boss 302-eseknek.
I.C.ram
1 milla 😊

Ennyiért új suzukit nem kapsz, és azért egy egy csöppet jobban megy 😄

Ford Torino GT

HuAn82
A Suzuki-t sem szeretem ha ez vigasztal,de a FIAT-okat alapból utálom. Ez van...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal

Tikal

Tikal

Taranov
Na ja, szebb, mint a Suzukik, de nekem egy olyan érzésem van, hogy komolyabb a Wagon R+. De lehet, hogy tévedek.

I.C.ram
Sokkal jobb autó, mint a szaros Wagon R+. Épp ma láttam egyet közelrõl, nagyon kicsi az autó kivülrõl, viszont belülrõl iszonyat tágas a kategóriájához, és a külsejéhez képest! Méretben még szerintem kisebb is mint egy Swift.