Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okostojás...[/cserf][/fülünyúl]

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az az ezüst színû, tûzpiros belsõvel a gyengém! És eddig még nem voltak meg ekkorában!
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
\"Life is around you and in you.\"
Esély konvergál a nullához hacsak nem Csekonics vagy és van 1milllád csak ügyintátásáre meg forgalombahelyzésre
\"Life is around you and in you.\"
Ha EU-tagállamból hoz be autót valaki, akkor a belsõ piac miatt nincs vám, ÁFA-t pedig ott fizet a vevõ, ahol a gépkocsit megveszi (magánszemély). A harmadik (tehát nem EU tag) országok tekintetében az autónál vám ás ÁFA fizetési kötelezettség ugyanúgy megmarad, mint most, de az "EU vám" alacsonyabb, mint a magyar (pl.1000-1600 cm3-s katalizátoros autók esetében az EU vámja 3%-kal alacsonyabb). Fogyasztási adó nem terheli az autókat, így ez nálunk sem lesz.
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
with 485 hp / 357 kW and gullwing doors
HAMANN POLE POSITION based on the BMW E 46
6.1 V12, 331,2 kW / 450 hp, 311 km/h:
The HAMANN Motorsport HM5/450 V12 Based on the BMW '5
One of the Fastest Compact Car All Over The World:
HAMANN Motorsport HM 3.2/350 Based on the BMW compact

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17